2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah şifa versin üzme kendini çok fazla bol bol duadan başka çare yok malesef . İyilese bilir herşey duadan geçiyor.

Üzmemeye çalışıyorum aslında ama içim dayanmıyor canım ya. hastaneye giremiyorum diye nabız ve hava cihazlarını cıkardı illa beni görecek diye balkona çıktı karşısında güçlü durmaya çalışıyorum çünkü hastalığını bilmiyor. dua ediyoruz her dakika Rabbimden başka sığınacağımız kimsemiz yok.

Çok gecmiş olsun Allah şifa versin inşallah

çok teşekkür ederim canım.

Üzüldüm canım, geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin, inşallah sağlığına kavuşur amcan.. Allah yardımcısı olsun.. Sende bebeğini düşün canım, çok üzme kendini..

Sağol canım Allah razı olsun. Amin inşallah kurtulur şu illetten bebeğimi düşünüyorum ama işte anlatamıyorum kendime.

Geçmiş olsun allah şifa versin inşallah

sağ ol canım Allah razık olsun

Kizlar hayirli aksamlar adet günüm olucakti gebelik olmamis olsaydi bugun ayni adet sancilarim var korkuyorum normal mi sizce yasayan var mi

Benim migrenim tutunca bir gözüm kötü olur ve o taraf başım ağrır canım. Hemen kötüyü çağırma. MS öyle 1 saatlik bulguyla geçip gitmez bence.

Kizlar hayirli aksamlar adet günüm olucakti gebelik olmamis olsaydi bugun ayni adet sancilarim var korkuyorum normal mi sizce yasayan var mi
Normal canım ben yaşadım Geçen ay adet zamanlarımda ağrı, Şu anda gün içinde kaşık ağrılarım oluyor , Dün görüşmem vardı gebeligimi takip eden ebeyle , o da normal olduğunu söyledi.

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah size sabır versin,amcana acil şifalar versin inşallah

Ani hareket ettiysen ondan da kaynaklanabilir canım, dikkat et kendine tekrarlarsa bı doktora görün yine de. Çok geçmiş olsun

Adet zamanları geldiğinde adet olacakmış gibi ağrılar normalmiş canım, içini ferah tut

Kızlar ya , bendeki bu sinir ne olacak anlamadım. Aşırı derecede sinirliyim gündüz çalışıyorum bir sıkıntı yok ama eve gelince kapıdan içeri girer girmez barut gibiyim . Artık eşim ve ogluma dayanamiyor her ne kadar beni anlasalarda Biliyorum yorgunluk tetikliyor , e Eve gelince de malum iş güç, sabahın dağınıklığı... kendimden nefret ettim resmen

Aman aman diyeyim sakın ihmal etmeyin gebelik döneminde pıhtılaşma eğilimi artar emboli yada başka şeyler çok çok düşük ihtimalde olsa olabilir en yakın zamanda doktorunuza haber verin lütfen geçmiş olsun.

Ahhh bu hormonlar ben de kendimi taniyamiyorum.. En ufak şey cildirtiyor. Yarı deliyiz alttan alsınlar 9 ay :) bı de lohusalık döneminde

Ahhh bu hormonlar ben de kendimi taniyamiyorum.. En ufak şey cildirtiyor. Yarı deliyiz alttan alsınlar 9 ay :) bı de lohusalık döneminde
Ne hormonmus ya ebeye dedim ki hiç bir belirtim yok benim dedim, Sadece arada kasigim ağrıyor ve aşırı sinir var dedim başladı gülmeye :) bide belirtim yok diyorsun sinir varmış işte dedi :) Çok normalmiş yani ama inşallah geçer

Bende aşırı derece sinirliyim. Etrafımdaki herkes bu hamilelik sana yaramadı diyo. İlkinde böyle olmamıştım. Şimdi niye böyle oldum anlamadım

Bende aşırı derece sinirliyim. Etrafımdaki herkes bu hamilelik sana yaramadı diyo. İlkinde böyle olmamıştım. Şimdi niye böyle oldum anlamadım
Ben de aynı işte, ilkinde pamuk şeker gibiydim, Bu ikinciyi de daha düşünme asamasindayken yine sakın olurum, sakin olmalıyım falan diye düşünürken , oldum tam bir çirkef

yok canım ani hareket etmedim hatta bi kac saat hiç yerimden kalkmadım örgü örmeye calıyordum bütün dikkatimi ona vermiştim acaba o sebepten mi oldu anlayamadım

Ay Allah korusun bu pıhtılaşma sorununu ilk gebeliğimde yaşamadım sonradan gelişme ihtimali var mı genetik sanıyordum

selamlar herkese

gelemedim bugün hiç ... yine gezmeli yemeli bir gündü

3-4 gündür terk-i diyar eyleyen bulantım bugün yine geldi ... o gelince gırtlak fena açılıyor bende.

Herkes iyidir umarım ... yarın bakarım atlaya atlaya geçmişe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…