- 16 Aralık 2015
- 410
- 592
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.501
Allah şifa versin üzme kendini çok fazla bol bol duadan başka çare yok malesef . İyilese bilir herşey duadan geçiyor.
Çok gecmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Üzüldüm canım, geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin, inşallah sağlığına kavuşur amcan.. Allah yardımcısı olsun.. Sende bebeğini düşün canım, çok üzme kendini..
Geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
Benim migrenim tutunca bir gözüm kötü olur ve o taraf başım ağrır canım. Hemen kötüyü çağırma. MS öyle 1 saatlik bulguyla geçip gitmez bence.Kızlar ani görme bozukluğunun ne sebebi olabilir ya bir anda özellikle sol gözümde görme bozukluğu yaşadım 45 dk kadar ecel teri söktüm baktığım şeylerin yarısını göremedim resmen başım da ağrıyor tansiyonum 11-7 çıktı yüksekte değil, cok canım sıkıldı
İnşallah canım ya valla saatlerdir geçmedi baş ağrımdaBenim migrenim tutunca bir gözüm kötü olur ve o taraf başım ağrır canım. Hemen kötüyü çağırma. MS öyle 1 saatlik bulguyla geçip gitmez bence.
Erkenmiş canım bnde ultrason fotosu atmıştım 9+3 haftanın, tahmin yapamadılar :)Arkadaşlar 9+5 cinsiyet tahmini için çok mu erken
Normal canım ben yaşadım Geçen ay adet zamanlarımda ağrı, Şu anda gün içinde kaşık ağrılarım oluyor , Dün görüşmem vardı gebeligimi takip eden ebeyle , o da normal olduğunu söyledi.Kizlar hayirli aksamlar adet günüm olucakti gebelik olmamis olsaydi bugun ayni adet sancilarim var korkuyorum normal mi sizce yasayan var mi
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah size sabır versin,amcana acil şifalar versin inşallahMerhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdim amcamı kanserden hastaneye yatırdılarmoral olarak aşırı düştüm hastaneye yanına giremiyorum sadece balkondan görüyorum. babamdan sonra tek o kaldığı için daha da bağlanmıştım ama bu haberi beni yıktı. öğrendiğim gece hastanelik oldum serum ile zor toparladım. Rabbim sadece sabır diliyorum insan sevdiği birini öyle görmesi çok acı vereci
Ani hareket ettiysen ondan da kaynaklanabilir canım, dikkat et kendine tekrarlarsa bı doktora görün yine de. Çok geçmiş olsunKızlar ani görme bozukluğunun ne sebebi olabilir ya bir anda özellikle sol gözümde görme bozukluğu yaşadım 45 dk kadar ecel teri söktüm baktığım şeylerin yarısını göremedim resmen başım da ağrıyor tansiyonum 11-7 çıktı yüksekte değil, cok canım sıkıldı
Adet zamanları geldiğinde adet olacakmış gibi ağrılar normalmiş canım, içini ferah tutKizlar hayirli aksamlar adet günüm olucakti gebelik olmamis olsaydi bugun ayni adet sancilarim var korkuyorum normal mi sizce yasayan var mi
Daha erken canım,ben 12. Haftada gittim, doktor çok emin olamadiArkadaşlar 9+5 cinsiyet tahmini için çok mu erken
Aman aman diyeyim sakın ihmal etmeyin gebelik döneminde pıhtılaşma eğilimi artar emboli yada başka şeyler çok çok düşük ihtimalde olsa olabilir en yakın zamanda doktorunuza haber verin lütfen geçmiş olsun.Kızlar ani görme bozukluğunun ne sebebi olabilir ya bir anda özellikle sol gözümde görme bozukluğu yaşadım 45 dk kadar ecel teri söktüm baktığım şeylerin yarısını göremedim resmen başım da ağrıyor tansiyonum 11-7 çıktı yüksekte değil, cok canım sıkıldı
Ahhh bu hormonlar ben de kendimi taniyamiyorum.. En ufak şey cildirtiyor. Yarı deliyiz alttan alsınlar 9 ay :) bı de lohusalık dönemindeKızlar ya , bendeki bu sinir ne olacak anlamadım. Aşırı derecede sinirliyimgündüz çalışıyorum bir sıkıntı yok ama eve gelince kapıdan içeri girer girmez barut gibiyim . Artık eşim ve ogluma dayanamiyor her ne kadar beni anlasalarda Biliyorum yorgunluk tetikliyor , e Eve gelince de malum iş güç, sabahın dağınıklığı... kendimden nefret ettim resmen
Ne hormonmus yaAhhh bu hormonlar ben de kendimi taniyamiyorum.. En ufak şey cildirtiyor. Yarı deliyiz alttan alsınlar 9 ay :) bı de lohusalık döneminde
Normal canım bende de oluyorKizlar hayirli aksamlar adet günüm olucakti gebelik olmamis olsaydi bugun ayni adet sancilarim var korkuyorum normal mi sizce yasayan var mi
Bende aşırı derece sinirliyim. Etrafımdaki herkes bu hamilelik sana yaramadı diyo. İlkinde böyle olmamıştım. Şimdi niye böyle oldum anlamadımKızlar ya , bendeki bu sinir ne olacak anlamadım. Aşırı derecede sinirliyimgündüz çalışıyorum bir sıkıntı yok ama eve gelince kapıdan içeri girer girmez barut gibiyim . Artık eşim ve ogluma dayanamiyor her ne kadar beni anlasalarda Biliyorum yorgunluk tetikliyor , e Eve gelince de malum iş güç, sabahın dağınıklığı... kendimden nefret ettim resmen
Ben de aynı işte, ilkinde pamuk şeker gibiydim, Bu ikinciyi de daha düşünme asamasindayken yine sakın olurum, sakin olmalıyım falan diye düşünürken , oldum tam bir çirkefBende aşırı derece sinirliyim. Etrafımdaki herkes bu hamilelik sana yaramadı diyo. İlkinde böyle olmamıştım. Şimdi niye böyle oldum anlamadım
yok canım ani hareket etmedim hatta bi kac saat hiç yerimden kalkmadım örgü örmeye calıyordum bütün dikkatimi ona vermiştim acaba o sebepten mi oldu anlayamadımÇok çok geçmiş olsun canım, Allah size sabır versin,amcana acil şifalar versin inşallah
Ani hareket ettiysen ondan da kaynaklanabilir canım, dikkat et kendine tekrarlarsa bı doktora görün yine de. Çok geçmiş olsun
Adet zamanları geldiğinde adet olacakmış gibi ağrılar normalmiş canım, içini ferah tut
Ay Allah korusunAman aman diyeyim sakın ihmal etmeyin gebelik döneminde pıhtılaşma eğilimi artar emboli yada başka şeyler çok çok düşük ihtimalde olsa olabilir en yakın zamanda doktorunuza haber verin lütfen geçmiş olsun.
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberle dönersinYarın ikili taramam var bakalım cinsiyet tahmin edecek mi çok merak ediyorum ya.12.haftam bugün ve gazi azaldı gibi ama yine şişlik oluyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?