2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaşında bir problem yok canım takma hiç kafana benim kaynanam son çocuğunu 38 yasında doğurmuş maşallahı var acayip zeki bi kaynım var
inş canım bırde dıyolar ya burda okudum taram atestlerınde cok yanılma oluyor yanı napcak dr bılmıyorum ama benım dr bana troıd testı felan hıc bırsey yapmadı su basta yapılan testlerden hıc olmadım işinede karısamıyorum cok benım dr ılgınc rahat adam

Devlet hastanesine gittiniz mi hiç? Orada yapıyorlar test.. Kanda, idrar da, toksoplazma testleri de önemli.. Bu arada annem 35 yaşında kardeşimi dünyaya getirdi.. Arayıp bebeğiniz sakat olacak dediler, karnından sıvı almalarına rağmen.. En son doğumda sağlıklı bebeğimiz oldu çok şükür.. Üstelik bizlerden zeki.. Babam bile üçünüzden farklı bu çocuk der
Kafana birşey takma lütfen

ıns canım sagol

gtmedım cnm baska dr kafam karısır dıye dr prof guvendım teslım oldum once allaha sonra ona gecensene dr degıstrdım cok gebelığım sonlandırıldı bu dr o esnada tanıdım ıyı bı dr ışını ıyı bılen fakat cok rahat

Kızlar hayırlı kandiller, 12. haftamdayım özellikle sabah-öğle bulantılarım devam ediyor dolayısıyla iştah yok kahvaltı yapmıyorum sadece bir bardak çay içebiliyorum öğlene kadar. Benim durumumda olan kimse var mı, bebeğimi yeterince besleyemiyormuyum diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Ben de hicc beslenemiyorum canım dün doktora mama alalım mı (hani kemoterapi ve yoğun bakım hastaları içer ya protein karbonhidrat her şey var içinde) bu şekilde bebek nasil buyur dedik. Yok yok yediğin yeter eğer kendini kötü hissedersen kilo verirsen serum takariz yine dedi.

Günaydınn kızlaaaarr...Dünden beri yedim bitirdim kendimi valla.Hamiş olduğumu unutup yüksek bir yere uzandım.. doktora da gitmedim internette kötü şeyler yazıyor.Kafam çok takıldı buna.Nasıl uzandım die kendimi yedim bitirdim inşallah bebişime bişey olmazz

Bebeğine bişey olsaydı o an hissederdin. Bir de bu bir yerlere uzanma falan bebek yerleşirken sakıncalı değil mi senin üç ayın bitmiş artik?

Evet belki yine yaparlar takipte kalırım
Ama hamilelik için mi doğum için mi daha çok bilgi verirler bilemiyorum

ben daha önce doğum yaptığım hastanenin bir eğitimine katılmıştım onlar doğuma yakın çağırmışlardı, annelik eğitimiydi. senin bahsettiğini de öyle zannettm hamilelikle ilgiliyse tabi baştan gitmek daha mantıklı ama hamilelikle ilgili ne anlatabilirlerki bilemedim

geçmiş olsun Allah şifa versin

doktoruna güveniyorsan için rahat olsun canım ama doktoruna söyleyip kan idrar tahlili istesen yaptırır büyük ihtimal

Allah korusun cnm benim yaaa.Belki öyle anlık birşydir gelip geçer
aymem canım gecti ama beni benden alıp geçti aklıma bin türlü senaryo geldi

Bİlmiyorum gerçekten kafamı çok bulandırdı herkes.
ah bu herkesss... insanı ölmeden mezara sokuyolar.

gttıgımde soylıycem cnm dr hayırlı kandıller herkese

Kizlar kafayi yicem yaklasik 4 gundur gecemeyen bi bas agrisi beerabrinde istifra migren gibi gozlerim gormuyo bulaniklasiyo gozumun onunde yildizlar uçuşuyor ondan sonra inanilmaz bi bas agrisi basliyo duvarlara vuruyom resmen.gecen acile gittim serum vuruldum o anlik rahatladim ama hala devam ediyo. Suan yine bulanik goruyorum bas agrisi geliyo

Gebelik ve Doğumla ilgili konularda bilgi almak isterseniz yazabilirsiniz bir ebe ve Doğum koçu olarak yardımcı olabilirim

Kızlar telaş etmeyin zamanla da alakalı belirtiler artık en aza inecek ki hiç yaşamayan da çok
sizde öyle bir şey olduğunu sanmıyorum kafanıza takıp iyice başınızı ağrıttınız.sizde kan pıhtılaşması olsa ilk çocuğunuzda da yaşardınız bunun genlerle alakalı olduğunu duydum ben o yüzden bence içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…