- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.541
inş canım bırde dıyolar ya burda okudum taram atestlerınde cok yanılma oluyor yanı napcak dr bılmıyorum ama benım dr bana troıd testı felan hıc bırsey yapmadı su basta yapılan testlerden hıc olmadım işinede karısamıyorum cok benım dr ılgınc rahat adamYaşında bir problem yok canım takma hiç kafana benim kaynanam son çocuğunu 38 yasında doğurmuş maşallahı var acayip zeki bi kaynım var
Devlet hastanesine gittiniz mi hiç? Orada yapıyorlar test.. Kanda, idrar da, toksoplazma testleri de önemli.. Bu arada annem 35 yaşında kardeşimi dünyaya getirdi.. Arayıp bebeğiniz sakat olacak dediler, karnından sıvı almalarına rağmen.. En son doğumda sağlıklı bebeğimiz oldu çok şükür.. Üstelik bizlerden zeki.. Babam bile üçünüzden farklı bu çocuk derinş canım bırde dıyolar ya burda okudum taram atestlerınde cok yanılma oluyor yanı napcak dr bılmıyorum ama benım dr bana troıd testı felan hıc bırsey yapmadı su basta yapılan testlerden hıc olmadım işinede karısamıyorum cok benım dr ılgınc rahat adam
ıns canım sagolDevlet hastanesine gittiniz mi hiç? Orada yapıyorlar test.. Kanda, idrar da, toksoplazma testleri de önemli.. Bu arada annem 35 yaşında kardeşimi dünyaya getirdi.. Arayıp bebeğiniz sakat olacak dediler, karnından sıvı almalarına rağmen.. En son doğumda sağlıklı bebeğimiz oldu çok şükür.. Üstelik bizlerden zeki.. Babam bile üçünüzden farklı bu çocuk der
Kafana birşey takma lütfen
gtmedım cnm baska dr kafam karısır dıye dr prof guvendım teslım oldum once allaha sonra ona gecensene dr degıstrdım cok gebelığım sonlandırıldı bu dr o esnada tanıdım ıyı bı dr ışını ıyı bılen fakat cok rahatDevlet hastanesine gittiniz mi hiç? Orada yapıyorlar test.. Kanda, idrar da, toksoplazma testleri de önemli.. Bu arada annem 35 yaşında kardeşimi dünyaya getirdi.. Arayıp bebeğiniz sakat olacak dediler, karnından sıvı almalarına rağmen.. En son doğumda sağlıklı bebeğimiz oldu çok şükür.. Üstelik bizlerden zeki.. Babam bile üçünüzden farklı bu çocuk der
Kafana birşey takma lütfen
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah size sabır versin,amcana acil şifalar versin inşallah
Allah korusun cnm benim yaaa.Belki öyle anlık birşydir gelip geçerAçta değildim aslında niye böyle oldum anlamadımkorktum bi an, teyzemin kızı ms hastası ilk olarak görme kaybı yaşadım demişti direk o geldi aklıma , Allahım korusun (
Ben de hicc beslenemiyorum canım dün doktora mama alalım mı (hani kemoterapi ve yoğun bakım hastaları içer ya protein karbonhidrat her şey var içinde) bu şekilde bebek nasil buyur dedik. Yok yok yediğin yeter eğer kendini kötü hissedersen kilo verirsen serum takariz yine dedi.Kızlar hayırlı kandiller, 12. haftamdayım özellikle sabah-öğle bulantılarım devam ediyor dolayısıyla iştah yok kahvaltı yapmıyorum sadece bir bardak çay içebiliyorum öğlene kadar. Benim durumumda olan kimse var mı, bebeğimi yeterince besleyemiyormuyum diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Bebeğine bişey olsaydı o an hissederdin. Bir de bu bir yerlere uzanma falan bebek yerleşirken sakıncalı değil mi senin üç ayın bitmiş artik?Günaydınn kızlaaaarr...Dünden beri yedim bitirdim kendimi valla.Hamiş olduğumu unutup yüksek bir yere uzandım..doktora da gitmedim internette kötü şeyler yazıyor.Kafam çok takıldı buna.Nasıl uzandım die kendimi yedim bitirdim inşallah bebişime bişey olmazz
Evet belki yine yaparlar takipte kalırım
Ama hamilelik için mi doğum için mi daha çok bilgi verirler bilemiyorum
Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdim amcamı kanserden hastaneye yatırdılarmoral olarak aşırı düştüm hastaneye yanına giremiyorum sadece balkondan görüyorum. babamdan sonra tek o kaldığı için daha da bağlanmıştım ama bu haberi beni yıktı. öğrendiğim gece hastanelik oldum serum ile zor toparladım. Rabbim sadece sabır diliyorum insan sevdiği birini öyle görmesi çok acı vereci
Bebeğine bişey olsaydı o an hissederdin. Bir de bu bir yerlere uzanma falan bebek yerleşirken sakıncalı değil mi senin üç ayın bitmiş artik?
doktoruna güveniyorsan için rahat olsun canım ama doktoruna söyleyip kan idrar tahlili istesen yaptırır büyük ihtimalinş canım bırde dıyolar ya burda okudum taram atestlerınde cok yanılma oluyor yanı napcak dr bılmıyorum ama benım dr bana troıd testı felan hıc bırsey yapmadı su basta yapılan testlerden hıc olmadım işinede karısamıyorum cok benım dr ılgınc rahat adam
aymem canım gecti ama beni benden alıp geçti aklıma bin türlü senaryo geldiAllah korusun cnm benim yaaa.Belki öyle anlık birşydir gelip geçer
ah bu herkesss... insanı ölmeden mezara sokuyolar.Bİlmiyorum gerçekten kafamı çok bulandırdı herkes.
gttıgımde soylıycem cnm dr hayırlı kandıller herkesedoktoruna güveniyorsan için rahat olsun canım ama doktoruna söyleyip kan idrar tahlili istesen yaptırır büyük ihtimal
aymem canım gecti ama beni benden alıp geçti aklıma bin türlü senaryo geldi
ah bu herkesss... insanı ölmeden mezara sokuyolar.
Gebelik ve Doğumla ilgili konularda bilgi almak isterseniz yazabilirsiniz bir ebe ve Doğum koçu olarak yardımcı olabilirimben daha önce doğum yaptığım hastanenin bir eğitimine katılmıştım onlar doğuma yakın çağırmışlardı, annelik eğitimiydi. senin bahsettiğini de öyle zannettm hamilelikle ilgiliyse tabi baştan gitmek daha mantıklı ama hamilelikle ilgili ne anlatabilirlerki bilemedim
sizde öyle bir şey olduğunu sanmıyorum kafanıza takıp iyice başınızı ağrıttınız.sizde kan pıhtılaşması olsa ilk çocuğunuzda da yaşardınız bunun genlerle alakalı olduğunu duydum ben o yüzden bence içinizi ferah tutunGünaydın kzlar dünden beri geçmeyen baş ağrısı bana kafayı yedirtecek sanki kafamı bir yere çarpmışım da öyle bir ağrı, arkadaşın dediği kafama takıldı benim ilk gebeliğim de pıhtılaşma sorunum yoktu sonradan böyle bişey çıkabilir mi ki, olsa şimdiye belli olmaz mıydı en son 9+3 te gittim gayet iyiydi bebeğim ne ağrım var ne sızım kafama takıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?