- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.481
Benim hiç kusmam olması kuzum . Keşke olsa bende rahatlarım. Kendim yapmak da istemiyorum alışkanlık olur diye.. şimdi daha yeni geçti . Bulantim geçiyor mide yanmam başlıyor akşama da yine bulanıyor öyle kısır bi döngü. Bugün 11. Hafta bitiyor. Normalde çoğu kişinin bulantısı bitiyor bu zamanlarda . Kız çok bulantı yaparmış bend3 ona bağlıyorum
Kız hissediyorum da
Hahaha komik durmuştu evetAynı virgul gibi.. :)
Kız gibi
Eki Görüntüle 2072910 Kızlar perşembe günü gebelere kurs varmış tek seferlik devlet hastanesinde.. gitmeyi düşünüyorum sizce de faydalı bişey değil mi çok iyi düşünmüşler
faydalı olur ama hamileliğin sonlarına doğru gitsen daha doğru olur doğuma kadar unutabilirsin :)
Ben kullanıyorum spreyKizlar deodorant veya roll-on kullaniyor musunuz ya ben roll on kullaniyorum cok sk degil ama yine de tedirgin oluyorum su ana kadar 3-4 kez kullandim var mi kullanan ogluma hamileyken hic bisey kullanmamistim bu sefer sanki daha dikkatsizim gerci ona ragmen oglum kalp hastasi olarak dogdu ama
Ama eczaneden alicam iyi bi marka canimBen kullanıyorum sprey
Maşallah rabbim sana bağışlasın bacım benimEki Görüntüle 2072940
Merhaba teyzelerim bugün 2li tarama için doktora gittim iyidi çok şükür herhangi kötü birşey söylenmedi 3 mm bir burnum varmışboyum 50 mm ve ense kalınlığım 1,4 mm kalp hızın 146 ve buda fotom
Çok geçmiş olsun umarım başarılı bir tedaviyle sağlığına kavuşur.Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdim amcamı kanserden hastaneye yatırdılarmoral olarak aşırı düştüm hastaneye yanına giremiyorum sadece balkondan görüyorum. babamdan sonra tek o kaldığı için daha da bağlanmıştım ama bu haberi beni yıktı. öğrendiğim gece hastanelik oldum serum ile zor toparladım. Rabbim sadece sabır diliyorum insan sevdiği birini öyle görmesi çok acı vereci
Çok geçmiş olsun umarım başarılı bir tedaviyle sağlığına kavuşur.
Allah şifa versin üzme kendini çok fazla bol bol duadan başka çare yok malesef . İyilese bilir herşey duadan geçiyor.sağ ol canım inşallah ama doktor pek umutlu konuşmadı cigerini nerdeyse hep sarmış
Çok gecmiş olsun Allah şifa versin inşallahsağ ol canım inşallah ama doktor pek umutlu konuşmadı cigerini nerdeyse hep sarmış
Üzüldüm canım, geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin, inşallah sağlığına kavuşur amcan.. Allah yardımcısı olsun.. Sende bebeğini düşün canım, çok üzme kendini..Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdim amcamı kanserden hastaneye yatırdılarmoral olarak aşırı düştüm hastaneye yanına giremiyorum sadece balkondan görüyorum. babamdan sonra tek o kaldığı için daha da bağlanmıştım ama bu haberi beni yıktı. öğrendiğim gece hastanelik oldum serum ile zor toparladım. Rabbim sadece sabır diliyorum insan sevdiği birini öyle görmesi çok acı vereci
Geçmiş olsun cnm ac bırakma kendini yatKızlar ani görme bozukluğunun ne sebebi olabilir ya bir anda özellikle sol gözümde görme bozukluğu yaşadım 45 dk kadar ecel teri söktüm baktığım şeylerin yarısını göremedim resmen başım da ağrıyor tansiyonum 11-7 çıktı yüksekte değil, cok canım sıkıldı
Geçmiş olsun allah şifa versin inşallahsağ ol canım inşallah ama doktor pek umutlu konuşmadı cigerini nerdeyse hep sarmış
Açta değildim aslında niye böyle oldum anlamadımGeçmiş olsun cnm ac bırakma kendini yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?