2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar kan pihtilasmasi ignesi kullaniyormusunuz peki
Ben kullanıyorum. İğne ve coraspin hergün. Ayrıca crinone ve progestan iğnede hergün kullanıyorum. Kızlar normal hayatınıza döndünüz mü? Yani çıkıp geziyormusunuz mesela. Ben hafta içi işe gidiyorum ama servisle oda 5 dk mesafede biniyorum. Bir kez merdiven çıkıyorum. Öğlen dışarı çıkmıyorum. Haftasonuda evde dinlen modunda geçiyor. Eşimde ailemde otur dinlen yat diyip duruyorlar. Daraldım artık

Hasta muamelesi yapıyorlar aynen öyle bizi düşündükleri için diyolar ama. Yine de hamilelik bir hastalık değildir.

Canım merhaba senin önceki çocuklar tüp bebekle olmuştu değil mi eğer özel değilse sorununuz neydi çünkü bu doğal yolla olmuş ve çok güzel bir şey.
Merhaba evet kızım ve oğlum var sebepsiz infertilite demişti Dr rahim filmi temizdir,eşimin testi temizdi klomen ve çatlatma igneside ise yaramadi bizde umudu kestik ve direk tüp bebek yoluna girdik şükür Allah aratmadı sizin bebek var mı yoksa bu yolda mı çaba veriyorsunuz.

Bence hiç daralma ne güzel işte sana bakıyorlar bende tam tersi bende buna daraldı m

Benim de tuple oldu hamileyim çok şükür.ama doğal yoldan olmasını çok isterdim bi gün olur mu acaba senin gibi bilmiyorum

Benim gerçekten de öyle oldu. İpeksi bir yumuşaklık var saçlarımda..Kuaförüm bile fark etti.
Saçlarım çok gür olmasına rağmen gebelikten önce banyoda ve çıktıktan sonra taradığımda dökülürdü. Ve kaşlarımda seyrekler vardı onlar doldu Tırnaklarım güçlendi pembiş pembiş oldu..
Sadece cildimi çok bozdu minik minik sivilce çıkartıyorum

Bu arada arkadaşlar bende kusuyorum Çoğu şeyi yiyemiyorum.. Doktorum merak etme o senden alması gereken vitamini alıyor hiç endişelenme dedi.. O yüzden merak etmeyin bebeklerimiz inşallah sağlıkla gelicekler

Bursalı anne adayları, hangi hastane ve dr a gidiyorsunuz devlete gidiyorum ama ayrıca özele de başlamak istiyorum medicalpark a randevu aldım ama Doğum ücreti bana fazla geldi açıkçası çok kafam karışık nereye kime gitsem

Çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar ?
İlk hamileliğimde pek bakımlıydım mustela ve badem yağı kullandım devamlı güreşçi gibi yaşlanıyodum ama genede solda yatıyordu oğlan bütün bağlarım kopmuş derin çatlaklarda var dolayısıyla gözükmüyor ama genede kötü şimdi Vaselin marka yağlı bi krem ve badem yağı başladım tabi ikizlere dayanmaz bu göbek çatlıycak mecbur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…