- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.141
Kizlar kan pihtilasmasi ignesi kullaniyormusunuz pekiDemek normal bu donemde galiba yapilacak tey seyde fircalamak
Ben kullanıyorum. İğne ve coraspin hergün. Ayrıca crinone ve progestan iğnede hergün kullanıyorum. Kızlar normal hayatınıza döndünüz mü? Yani çıkıp geziyormusunuz mesela. Ben hafta içi işe gidiyorum ama servisle oda 5 dk mesafede biniyorum. Bir kez merdiven çıkıyorum. Öğlen dışarı çıkmıyorum. Haftasonuda evde dinlen modunda geçiyor. Eşimde ailemde otur dinlen yat diyip duruyorlar. Daraldım artıkKizlar kan pihtilasmasi ignesi kullaniyormusunuz peki
Ben kullanıyorum. İğne ve coraspin hergün. Ayrıca crinone ve progestan iğnede hergün kullanıyorum. Kızlar normal hayatınıza döndünüz mü? Yani çıkıp geziyormusunuz mesela. Ben hafta içi işe gidiyorum ama servisle oda 5 dk mesafede biniyorum. Bir kez merdiven çıkıyorum. Öğlen dışarı çıkmıyorum. Haftasonuda evde dinlen modunda geçiyor. Eşimde ailemde otur dinlen yat diyip duruyorlar. Daraldım artık
Onu biliyorum da bi eşleşme yapıyorlar ya bel ile bitiş kısmı paralelse falan onu nasıl ayarlıyorlar onu anlamadımCinsel organina bakilarak tahmin ediliyor
Merhaba evet kızım ve oğlum var sebepsiz infertilite demişti Dr rahim filmi temizdir,eşimin testi temizdi klomen ve çatlatma igneside ise yaramadi bizde umudu kestik ve direk tüp bebek yoluna girdik şükür Allah aratmadı sizin bebek var mı yoksa bu yolda mı çaba veriyorsunuz.Canım merhaba senin önceki çocuklar tüp bebekle olmuştu değil mi eğer özel değilse sorununuz neydi çünkü bu doğal yolla olmuş ve çok güzel bir şey.
12+5 olduk cnmKac haftalik
Ay maşallah ellere bak ya rabbim sana bağışlasın
kullanıyorumKizlar kan pihtilasmasi ignesi kullaniyormusunuz peki
Ayağı saklamış çıkıntıyı
Bence hiç daralma ne güzel işte sana bakıyorlar bende tam tersi bende buna daraldı mBen kullanıyorum. İğne ve coraspin hergün. Ayrıca crinone ve progestan iğnede hergün kullanıyorum. Kızlar normal hayatınıza döndünüz mü? Yani çıkıp geziyormusunuz mesela. Ben hafta içi işe gidiyorum ama servisle oda 5 dk mesafede biniyorum. Bir kez merdiven çıkıyorum. Öğlen dışarı çıkmıyorum. Haftasonuda evde dinlen modunda geçiyor. Eşimde ailemde otur dinlen yat diyip duruyorlar. Daraldım artık
Gorunmuo malesef net degil
Doktor birsey dedi mi sana ? Ben de pek anlamıyorum ama görünmüyor sanırım
Benim de tuple oldu hamileyim çok şükür.ama doğal yoldan olmasını çok isterdim bi gün olur mu acaba senin gibi bilmiyorumMerhaba evet kızım ve oğlum var sebepsiz infertilite demişti Dr rahim filmi temizdir,eşimin testi temizdi klomen ve çatlatma igneside ise yaramadi bizde umudu kestik ve direk tüp bebek yoluna girdik şükür Allah aratmadı sizin bebek var mı yoksa bu yolda mı çaba veriyorsunuz.
Maşallah :)
Benim gerçekten de öyle oldu. İpeksi bir yumuşaklık var saçlarımda..Kuaförüm bile fark etti.Iyi aksamlar ♡
Tesadufen gordum mesajlarinizi. Sac dokulmesi yasayan gebelermi var?
Yav hamilelik saçların lale devridir. Hem guclenir hemde dokulme kesilir guzelleşir ♡
Ikinci uc aylik doneminizde mutlaka farkedersiniz tee dogumdan sonra 3-4 aya kadar oyle sonra yeniden çok dokulmeye basliycak..
Ekstra bisey yoksa oyle oluyor yani :))
İlk hamileliğimde pek bakımlıydım mustela ve badem yağı kullandım devamlı güreşçi gibi yaşlanıyodum ama genede solda yatıyordu oğlan bütün bağlarım kopmuş derin çatlaklarda var dolayısıyla gözükmüyor ama genede kötü şimdi Vaselin marka yağlı bi krem ve badem yağı başladım tabi ikizlere dayanmaz bu göbek çatlıycak mecbur....Çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar ?
Çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?