2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bişey olmaz canım bebeğin rahimde, muazzam bi koruma kalkanı içinde.

4 ay sürer kimisinin
evet canim 6. dusugum olacak malesef pazartesi hastaneye gidecegim kprtaj istedim genetige yollasinlar arastirilsin

sanirim kiziniz geliyor
Bana da öyle geliyo sanırım Sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil kızım vardı zaten bi kızım daha olsa hiç üzülmem çünkü kızım durmadan kız kardeşim olsun deyip duruyor herşeyin hayırlısı

Nub olayı nasıl oluyor gerçekten bana da bakar mısın?

Ağzımda kötü bi tat var bugün, bulantılarda geri döndü ve ilk defa belim de hafif bir ağrı var, belimin kalınlaştığını farkettim, oğlumda 6.aya kadar incecikti, böyle tuhaf bi isteksizlik, tembellik var üzerimde

Herkese iyi Pazarlar :) kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya daha şimdiden ilkinde hiç böyle değildim, artık sağıma yatamıyorum anında burnum tıkanıyor. Gün içinde de hep tıkalı ama uyurken rahatsız oluyorum ve hep sol l tarafa yatmaktanda kolum ağrıyor :/ hamilelikten sonra burun tikanmasi yaşayan var mı

Ben bu yüzden ameliyat olacaktım. Ama adetim gecikti ameliyatima 3 gun vardı acaba mı diyip test yaptığım da hamile olduğumu öğrendim ve ameliyat iptal oldu tabiki.. şuan hala çekmeye devam ediyorum tıkanıklığı.. Ama benim hamilelikten sonra kulak tikanikligim başladı.

Bende ilk kızımdan kalan catlaklar var bunda daha bişi olmadı ben genede bi çatlak kremi alıcam daha da ilerlemesin diye çatlıcaksa da tutamıcaz

Kızlar show da her pazar saat 2 de başlayan bir bebek masalı diye program var. Ben çok beğendim. Bilgili ve eğlenceli konular işleniyor. Fikir olsun sizede

Ben canim hep tikali hamileleikten mi acaba

Bende ilk kızımdan kalan catlaklar var bunda daha bişi olmadı ben genede bi çatlak kremi alıcam daha da ilerlemesin diye çatlıcaksa da tutamıcaz

Gerçekten bu kadar erken beklemiyordum çatlak olayını ve şok şok oldum resmen
Yapacak bişey yok kreme devam umarım ise yarar..

O zaman normal bir durum yani ama çok fena ya, nefes alamıyorum, uyuyamıyorum kiumarım geçer 2. Trimester da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…