- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.101
sağlıklı olsunda cnm❣birde yaptılşarınızı büyük yapıyorsunuz demi 8 aylık falan kısmetse yaz bebegi olucak bebeklerimiz :)
inşAllahh cnm❣Tabi büyük yapıyorum yenidoğan yapmıyorum. Çünkü kışın giyecek. Allah nasip ederse..
Benim de saçlarım mahvoldu gittim kestirdim gitti güzelim saçlarKızlar ya benim saçlarım ve kaslarım çok dökülüyor.
Benim de saçlarım mahvoldu gittim kestirdim gitti güzelim saçlar
Benim de aşırı dökülüyor 5. haftadan itibaren. Mecbur kestirdim her gün ev supuruyodum bu yüzden.Kızlar ya benim saçlarım ve kaslarım çok dökülüyor.
kaşlarının dokuldugunu nasıl anlıyorsun yüzünü yıkarken mi geliyor eline falan . benımde saçlarım dökülüyor ama bna normal geliyor benım dökülür cunku :)Bende çok üzülüyorum saçlarım evet çok sık ama aşırı dökülüyor kaslarımda aynı şekilde dökülüyor
Mesela elimi kaşıma sürüyorum birsürü geliyor elime çekiştirmiyorum öyle normal dokununca geliyor iştekaşlarının dokuldugunu nasıl anlıyorsun yüzünü yıkarken mi geliyor eline falan . benımde saçlarım dökülüyor ama bna normal geliyor benım dökülür cunku :)
Benim de ya hergün ev süpürüyorum dediğin gibi heryer de saçlarım ilk kez böyle oluyor...Benim de aşırı dökülüyor 5. haftadan itibaren. Mecbur kestirdim her gün ev supuruyodum bu yüzden.
yani normalde boyle birşey olmayıpta gebe olduktan sonra başladıysa gebelikle alakalıdır geçicektir :)Mesela elimi kaşıma sürüyorum birsürü geliyor elime çekiştirmiyorum öyle normal dokununca geliyor işte
Maalesef ben 2. Üç ay dönemimdeyim ve dökülüyor doktorum hamilelikte dökülür dedi normal dedi. Kişiden kişiye değişir bence..Iyi aksamlar ♡
Tesadufen gordum mesajlarinizi. Sac dokulmesi yasayan gebelermi var?
Yav hamilelik saçların lale devridir. Hem guclenir hemde dokulme kesilir guzelleşir ♡
Ikinci uc aylik doneminizde mutlaka farkedersiniz tee dogumdan sonra 3-4 aya kadar oyle sonra yeniden çok dokulmeye basliycak..
Ekstra bisey yoksa oyle oluyor yani :))
yani normalde boyle birşey olmayıpta gebe olduktan sonra başladıysa gebelikle alakalıdır geçicektir :)
Allahım yatdimciniz olsun inşallah sorun bulunur da diğer gebelikleriniz de sıkıntı yaşamazsınız4 ay sürer kimisinin
evet canim 6. dusugum olacak malesef pazartesi hastaneye gidecegim kprtaj istedim genetige yollasinlar arastirilsin
sanirim kiziniz geliyor
Aynen dedigin gibi ilk hamilelikte benimde saclarim cook duzeldi gurlesti dogumdan sonra dokuldu tabi.bu ikincide daha bisey gormedim hala dokuluyor yani 2.uc aylik donemde duzrlir umarimIyi aksamlar ♡
Tesadufen gordum mesajlarinizi. Sac dokulmesi yasayan gebelermi var?
Yav hamilelik saçların lale devridir. Hem guclenir hemde dokulme kesilir guzelleşir ♡
Ikinci uc aylik doneminizde mutlaka farkedersiniz tee dogumdan sonra 3-4 aya kadar oyle sonra yeniden çok dokulmeye basliycak..
Ekstra bisey yoksa oyle oluyor yani :))
Kızlar çatlak kremini sadece göbeğime ve yanlara uyguluyordum.
Hele biraz kilo alıyım öyle basenlerime goguslerime sürerim dedim.
Daha yeni farkettim ki basenlerim çatlamış. Böyle açık mavi bazısı pembe daha yeni. Hemen kullandım kremi.. inanamıyorum daha 2 gün önce biseyi yoktu.. demek ki oralara da sürmek gerekiyormus kızlarrr
Hadi yacnm bazen kollar, bacaklar bile çatlayabiliyor :/
Canım merhaba senin önceki çocuklar tüp bebekle olmuştu değil mi eğer özel değilse sorununuz neydi çünkü bu doğal yolla olmuş ve çok güzel bir şey.Allahım yatdimciniz olsun inşallah sorun bulunur da diğer gebelikleriniz de sıkıntı yaşamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?