- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.201
Bence normaldir canım, artık yavaş yavaş kansizlikta başlıyor olabilir, Benim en son iki hafta önce kanıma baktıklarında ebe kansızlık başlamış ama bekleyelim ilaç almaya başlama daha demişti ama bende yorgun hissediyorum kendimi ve artık eskisi gibi iştahım yok o ilk zamanlardaki yeme isteği gibi. :/Benim bugun cogaldi bide cok tuhafim ya dunden beri acikmasam 7/24 uyurum halsizim basim donuyor persembe gunu tansiyonum 11/7 cikmisti dusukte degildi anlamadim kendimden bisey gercekten acikmasam yerimden kalkmam kalkamiyorum resmen gewsegim basim donuyor hayrolsun insallah
Iyi aksamlar ♡
Tesadufen gordum mesajlarinizi. Sac dokulmesi yasayan gebelermi var?
Yav hamilelik saçların lale devridir. Hem guclenir hemde dokulme kesilir guzelleşir ♡
Ikinci uc aylik doneminizde mutlaka farkedersiniz tee dogumdan sonra 3-4 aya kadar oyle sonra yeniden çok dokulmeye basliycak..
Ekstra bisey yoksa oyle oluyor yani :))
Nub olayı nasıl oluyor gerçekten bana da bakar mısın?
1 ) Hamilelik döneminde burun tıkanıklığı hangi anne adaylarında görülürHerkese iyi Pazarlar :) kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya daha şimdidenilkinde hiç böyle değildim, artık sağıma yatamıyorum anında burnum tıkanıyor. Gün içinde de hep tıkalı ama uyurken rahatsız oluyorum ve hep sol l tarafa yatmaktanda kolum ağrıyor :/ hamilelikten sonra burun tikanmasi yaşayan var mı
Bir ihtimal Idrar yolu enfeksiyonu veya rahimde viral bir şey olabilir. Bence dr a git canim.10 haftalık hamileyim. Yoğun sarı akıntım var. Normal mi? doktora gitsem mi
10 haftalık hamileyim. Yoğun sarı akıntım var. Normal mi? doktora gitsem mi
Kansizlik basliyormu ki mutlaka gebelikte bunu bilmiyordum yok aksine iki gundur yemek olmazsa kimse beni ayaga kaldiramaz yemek istiyorum surekli bide uyku simdiye kadar 1 bucuk kilo aldim galiba biraz daha boyle giderse baya bi alacam olsun bebisler saglikli olsun cekecez artik napalimBence normaldir canım, artık yavaş yavaş kansizlikta başlıyor olabilir, Benim en son iki hafta önce kanıma baktıklarında ebe kansızlık başlamış ama bekleyelim ilaç almaya başlama daha demişti ama bende yorgun hissediyorum kendimi ve artık eskisi gibi iştahım yok o ilk zamanlardaki yeme isteği gibi. :/
10 haftalık hamileyim. Yoğun sarı akıntım var. Normal mi? doktora gitsem mi
arkadasım ben burun tıkanıklıgı yasıyorum bu saatte benı uyandıran o nefes alamıyorum resmenBence normaldir canım, artık yavaş yavaş kansizlikta başlıyor olabilir, Benim en son iki hafta önce kanıma baktıklarında ebe kansızlık başlamış ama bekleyelim ilaç almaya başlama daha demişti ama bende yorgun hissediyorum kendimi ve artık eskisi gibi iştahım yok o ilk zamanlardaki yeme isteği gibi. :/
Günaydın canım bende uzun zamandır aynı durumdayım hatta bu yüzden ritm bozukluğum bile oldu.Nefes kesik kesik alıyorum doktor okyanus suyu verdi günde 6-7 kere sıkıp temizliyorum arada unutuyorum tabi bugün de beni uyandıran o oldu.arkadasım ben burun tıkanıklıgı yasıyorum bu saatte benı uyandıran o nefes alamıyorum resmen
Ben hem hap hemde 0.4 luk igne kullaniyorum dr oyle uygun gormusse sıkıntı yok canim:)kaçlık kulkanıyorsun cnm ben 04.lük kulkanıyorum hapa gerek yok dedi doktorum
Ee ne guzel iste:) dr sana bunu uygun gorduyse sıkıntı yok demektirBen hiç öyle birşey yaşamadım bu 2 . Hamileliğim ilknde clexane kullandım niye kanama olmuyor diye bile düşündüğüm oldu ama şimdi hibor kullanıyorum ufak bir yaram olsa bol kanıyor
su reklamlarda cıkan okyanus suyu okaliptus mu :)cnm birde grip oldu yaa ondanda arttı benım malesefGünaydın canım bende uzun zamandır aynı durumdayım hatta bu yüzden ritm bozukluğum bile oldu.Nefes kesik kesik alıyorum doktor okyanus suyu verdi günde 6-7 kere sıkıp temizliyorum arada unutuyorum tabi bugün de beni uyandıran o oldu.
Yok canım sterimar okyanus suyu benim kisu reklamlarda cıkan okyanus suyu okaliptus mu :)cnm birde grip oldu yaa ondanda arttı benım malesef
bi bakayım o ilacada saol cnm. sanada cok cok geçmiş olsun cnm❣Yok canım sterimar okyanus suyu benim kiEvet gripte arttırır bu yüzden sık sık burun temizliği şart.Geçmiş olsun bu arada.
CANIM benim ilk bebek ama benim de dondurulmuş çünkü ohss oldum hafif düzey.senin iki bebeğinin arasında ne kadar zaman var peki ?yani doğumdan ne kadar sonra diğer tüpü yaptın ?Maşallah canım tüp bebekte tecrubeliyim aklına takılan olursa sorabilirsin,doğumdan sonra rahim kendini gebeliğe daha rahat hazırlıyormus bizim Dr 2. İçin acele etmeyin demişti ben yok olmaz dedim 2. Dondurulmuş embriyo transferiydi size tavsiyem doğumdan sonra korunmayin başka bebek istiyorsanız hiç vücuta hormon vermeyin zamana bırakınca bence kendiliğinden gelir diğer kuzucuk inşallah sağ selamet doğar analı babalı
Canım günaydın daha geçen gün öyleydim doktora gittim doktorum normal dedi.. Olabilir her zaman şeffaf gelmez dedi. Ama yine de idrar kültürü istedi.Yaptırdım temiz çıktı istersen sende bir git. Ama ciddi birşey olacağını sanmıyorum10 haftalık hamileyim. Yoğun sarı akıntım var. Normal mi? doktora gitsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?