- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.221
Canım benim oğlan ve kız arasında tam 2 yaş var oglum 15 aylikti dondurulmuş tedavi sırasında zaten tek bir ilaç kullandığım için sıkıntı olmamisti,geçmiş olsun ohss çok kötü bir durum inşallah sıkıntısız gelsin minik.CANIM benim ilk bebek ama benim de dondurulmuş çünkü ohss oldum hafif düzey.senin iki bebeğinin arasında ne kadar zaman var peki ?yani doğumdan ne kadar sonra diğer tüpü yaptın ?
Günaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
Kistim yoktu ama bel ağrım var çokGecmis olsun bebis iyiymis sukur.riskli donemi atlatmissiniz.kayinvalidem esime gebeyken gece uykusunda o kadar kan akmiski döşek derler ya onun altina gecmis artik hic hissetmemis.agri yoksa bi nebze icin rahat etsin kotu bisi oldugunda kanamayla birlikte felaket bir agri oluyor dusukte fln.kistin veya bi kanama alanin fln var miydi
Çok geçmiş olsun,neyse ki bebek iyiymiş. Benim kuzenim de uzun bı sure kanamaya hamileligini geçirdi çok şükür sağ salim aldı kucağına. Allah yardımcın olsun canımGünaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun, bebişin iyimiş çok şükür kesilir inşallah kanamada...Günaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
Ayy maşallah darısı başımızaGünaydınlaaaar
Bulantı .... yok
Baş dönmesi ....yok
Baş ağrısı...yok
Umarımmmmm o güzelll günleer artık başlıyordur
Amaaa tabii ki tembellik ,yorgunluk, iştah , uyku had safhada :) o yüzden şimdi gidip bi saat daha
Heerkeseee çook mutluuuuu ve sağlıklııı bir hafta olsun inşallah bu hafta ..çoook aminnnnn
Çok geçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz atlatırsınGünaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
Geçmiş olsun canım, bende otobüsle gidip geliyorum en korktuğum şey, otobüsü durduramam da, ama elden de bişey gelmiyor.Sabah sabah rezil oldum. Serviste dayanamadım durdurup indim ama açık hava falan kesmedi. Kaçınılmaz son gerçekleşti.En nefret ettiğim şey insanlara rahatsızlık vermek, keşke rapor hakkım kalmış olsaydı.
cok gecmiş olsun cnm yat dınlen yorma kendınıKistim yoktu ama bel ağrım var çok
Ay canım, benimde en korktuğum şey.. Bir otobüs birde odadan lavaboya yetişememe.. İğrenç bir durum.. Beden de toplanamıyor hemen.. Bu arada kamuda mı çalışıyorsunuz? Kaç gün rapor hakkı?Sabah sabah rezil oldum. Serviste dayanamadım durdurup indim ama açık hava falan kesmedi. Kaçınılmaz son gerçekleşti.En nefret ettiğim şey insanlara rahatsızlık vermek, keşke rapor hakkım kalmış olsaydı.
Çok geçmiş olsun canım.. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.. Bir kanama alanı ya da kistten kaynaklı olabilir.. Teyzemin kızında da olmuştu.. Çok şükür bebeğini aldı kucağına..Günaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
Korkma desem ise yaramaz kendimden biliyorum. Rabbim korktuğuna uğratmasın. Sakin kalmaya çalış lütfen 9 ay kanaması sürenler var. Birşey olmaz Allahın izniyleGünaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
merhaba kzlar benim durumu yaşayan arkadaşlar olduysa bir yol gösterebilir mi 11+5 günlük gebeyim öncesinde tansiyon hastası değildim baş ağrım var diye baktım önce 15/7 çıktı sonra 14/8.5 çıktı biraz önce birdaha olctum 17.8/ 9.6 çıktı ben ne yapabilirim bebeği şuan için etkilemismidir ne önerirsiniz ne yapayim limon suyu içtim sadece ne kullanayayim yada nereye gideyim
Kan değerlerin nasıl bilmiyorum canım ama genelde hamilelikte kansızlık olabiliyor, o yüzden demir takviyeleri yazabiliyor doktorlarKansizlik basliyormu ki mutlaka gebelikte bunu bilmiyordum yok aksine iki gundur yemek olmazsa kimse beni ayaga kaldiramaz yemek istiyorum surekli bide uyku simdiye kadar 1 bucuk kilo aldim galiba biraz daha boyle giderse baya bi alacam olsun bebisler saglikli olsun cekecez artik napalim
merhaba kzlar benim durumu yaşayan arkadaşlar olduysa bir yol gösterebilir mi 11+5 günlük gebeyim öncesinde tansiyon hastası değildim baş ağrım var diye baktım önce 15/7 çıktı sonra 14/8.5 çıktı biraz önce birdaha olctum 17.8/ 9.6 çıktı ben ne yapabilirim bebeği şuan için etkilemismidir ne önerirsiniz ne yapayim limon suyu içtim sadece ne kullanayayim yada nereye gideyim
canım hemen doktoruna gıt gebelık zehırlenmesı 20. haftadan sonra olur ama belkı sende gebelik hipertansiyon vardır doktorun ilaç vermese de düşük olması için tavsiye verebilir yada direk ilaç başlar.. tansiyon çok önemli hamilelikte..
Canim bnimde tansiyonum düşük 9/5 bu da gebeligi etkiler mi
Öyle düşünme canım yaa.. İnsanlar bile isteye neler yapıyor.. Bizim elimizde değil ki, ne yazık ki.. Biraz nane limon filan içebilsen.. Birde ben yemeden çıkıyorum evden, bulanmayayım diye.. Sadece bir şeker, sakız filan atıyorum ağzıma..A aeengineer kamudayım canım 40 günden sonrası heyet raporu olması gerek, benim 38 gün oldu. Başından bu yana problem yaşıyorum. İzinde kalmadı. Çok berbat bi durum yerin dibine geçesim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?