- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.261
kızın mı olacak acaba.
nabzının ıkı katı bebek kalp atışını verıyor
Ben iki gebeligimde de karnıma tatlı badem yağı göğüslerime de kakao yagı kullandim. Ne çizigim ne de catlagim oldu şükür :)Çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar ?
Canımmm iyiyim kanamam devam ediyor ama azaldı bebekte iyi allah yardımcımız olsun sen nasılsınAhhh kuzumm dedim destinim nerde acb bi bakim profiline nasil oldun iyi misin
Doktorlar hiç birşey demiyor maalesef bakıp geçiyorlarCok geçmiş olsun canım zamanla geçicek insallah doktorlar ne diyor
Şimdilik ikimizde iyiyiz canımçok çooookkk geçmiş olsun.İnşallah bi sıkıntı yoktur.sende bebişte iyisinizdir umarım
Canım ben 12+ 5 günlüğüm amacanım geçmiş olsun.. aynı şey bende oldu 8. haftamda kan sulandırıcı iğneden 1 gün sonra bildigin aktı neredeyse yarım litre dedim gitti bebek bir anda oldu o kadar korkmuştum ki. doktorumu aradım iğne ve jel kullan gel dedi.. iğne yaptırdım jel kullandım falan derken lekelenme şeklinde devam etti 10. haftadan sonra geçti kanama.. seninde zamanla azalır ve biter canım.
Hiç bilmiyorum nedenini söylemiyorlar da düşüklerin sebebi yokmuş bilinmezmiş falan da filan iştegeçmiş olsun canım yaiyi misiniz şimdi neden böyle olmuş
Karın genisledigi için oluyormuş böyle ağrılarÜç aydır ilk defa bel ağrısı yaşıyorum ara ara hafiften kasıklarıma da vuruyor gibi rahatsız edici bi his oluşuyor adet ağrısı gibi, bugün 11+0 ım bi hafta sonra olsaydı adet döngüsünden olabilir mi dicektim ama değil sanırım
Kızlar onikinci haftada doktor folik asit kullanma dedi magnezyum ve demir yazdı bana size ne verdi doktor
Canım ben 12+ 5 günlüğüm ama
Takvim doğru canım ben atanamadim sonrada bebek işine sardik derken bize kolay oldu siz çalıştığınız için zor tabiZor olmadı mi canım.ben çalışıyorum benim için zor olabilir.tabi nasip .seninle yakın sayılırız eğer takvimin doğruysa benim bebis seninkinden 6 gün ilerde :)
Gerçekten insan yemek zorunda olduğu zaman yiyemiyor.. Ben normalde severim ama ağzımda büyüyor resmen bulantıdanBen de gebelikten once diyetisyene gitmistim zayiflamak icin. Her sabah 2ceviz yiyordum. Ogrendigimden beri tiksindim yiyemedim. 2gunden beri 3adet yemeye calisiyorum
canımm merhaba.Hemen bi doktora git Sana gerekli ilacı verecklerdir.Benimde rahatsızlığımdan dolayı tansiyonlarım devamlı yüksek.Doktorum gebelikte kullanılan bi ilaç verdi.Günde 3 defa kullanıyorum.Umarım çabucak düşer.Geçmiş olsun.
Canım dün tansiyon tavan yapınca acile gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugunde iyi maşallahcanımm merhaba.Hemen bi doktora git Sana gerekli ilacı verecklerdir.Benimde rahatsızlığımdan dolayı tansiyonlarım devamlı yüksek.Doktorum gebelikte kullanılan bi ilaç verdi.Günde 3 defa kullanıyorum.Umarım çabucak düşer.Geçmiş olsun.
gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugundeiyi maşallahcanım hemen doktoruna gıt gebelık zehırlenmesı 20. haftadan sonra olur ama belkı sende gebelik hipertansiyon vardır doktorun ilaç vermese de düşük olması için tavsiye verebilir yada direk ilaç başlar.. tansiyon çok önemli hamilelikte..
Günaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
Kızlar onikinci haftada doktor folik asit kullanma dedi magnezyum ve demir yazdı bana size ne verdi doktor
kızlar 2li testimiz iyi cıktı hamd olsun❣ darısını tüm bekleyenlerin başına inşAllahhh❣ AMİNNN ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?