2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Şükür canım güzel haber gelmiş testten .
50 altı erkek diyorlardı galiba ama böyle hcg li değerdi .. başka hcg li yoksa budur

Ay doktora gittim kızlar hamd olsun çok çok şükür gördüm bebişimi herşeyi iyi kıza benziyor dedi bir daha ki kontrol de daha belli olur dedi cinsiyetten çok onun sağlıklı olduğu beni çok mutlu etti

şükür ne güzel gördün sağ salim ..
demek 15. haftada da görünmeyince görünmüyor :))
bende 16. hafta içinde tekrar gideceğim ... en son 12 .haftada kıza benziyor demişti bana da :)

Ben kullandim.kullanan cok gebe var.bende ülseratif kolit var ondan dolayı sanirim her kullandigimda bagirsaklarmda bi gariplik oldu ishal gbi.bana iyi gelmemisti birakmstm iki gebeligimde de ama normalde herkese veriyorlar

ülseratif kolit bende de var . hatta kolonoskopi randevumu almıştım kontrol için ki gebeliğimi öğrenince iptal ettirdim .
2010 da başlayıp 3 yıl çok aktif sürdü. 4 yıldır uykuda şükür

Ay bakalım canımbi daha ki ay görürürz kızım kız istiyor onun için hiç demedim sonradan döner falan diye

ülseratif kolit bende de var . hatta kolonoskopi randevumu almıştım kontrol için ki gebeliğimi öğrenince iptal ettirdim .
2010 da başlayıp 3 yıl çok aktif sürdü. 4 yıldır uykuda şükür

Benim de ayni yil basladi ve yaklasik bes yildir uykuda diyebilirim ufak tefek rahatsizlik vermeleri disinda.iki kez kolonoskopi oldum bende.aman gebelikte azmasin cok sknti Allah muhafaza

Benim de ayni yil basladi ve yaklasik bes yildir uykuda diyebilirim ufak tefek rahatsizlik vermeleri disinda.iki kez kolonoskopi oldum bende.aman gebelikte azmasin cok sknti Allah muhafaza

demek o yıl bir coşma yılı idi

İnşallah canıım .. günde 14 ilaç + lavmanlı geçti benim 2 senem .. zordu yani . bir daha gelmesin hiç kimseye

Aminnnnnnnnnnnnnn

demek o yıl bir coşma yılı idi

İnşallah canıım .. günde 14 ilaç + lavmanlı geçti benim 2 senem .. zordu yani . bir daha gelmesin hiç kimseye

Aaah ahh ne berbat bisey ya markette soguk yerlere gidince bir agri girerdi cikana kadar kıvranırdim soguk ve stres cok tetikliyor.lavmanlar fitiller yillarca kullandim ben de.onun agrisini hatirlayinca bile fena oluyorumm amin canim kimseciklere ugramasin bebislerimize de genlerimizden gecmesin:)

yaa valla geceleri uğrak mekanım oldu mutfak, yedikçe sinir oluyorum sinir oldukça yiyorum

Ben de gece ikide uyanip esime tost yaptırdım uyanikti esim iyiki yapti.benim baya azaldi ama 12.haftaya kadar fenaydim gece uyanip uyanip acikiyordm acliktan midem bulaniyordu mecbur bisiler yiyordum saatlerce uykuya dalamiyordum sonrada.bi gecede iki uc kez uyanip bisiler yemek zorunda kaliyodum sukurki azaldi o durum baya

Şu an tam o durumdayım canım, gece iki üç kez kalkıp bişeyler yiyorum üstüne de her seferinde su içince 3-4 seferde wc ye kalkıyorum sabaha kadar hiç uyumuyorum desem yeri kk nın altını üstüne getiriyorum sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…