- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.281
Canım dün tansiyon tavan yapınca acile gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugunde iyi maşallah
gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugundeiyi maşallah
Çok korkuyorum bebeği etkilemesinden Allah yardımcımiz olsunAynen bende alfamet alıyorum canım.Çok dikkatli olmalıyız.Benimde tansiyonlar devamlı oynak :)
kızlar son bırkac gundur bende hafıf kıpırtılar var.. ozellıklle bugun farkettım hapsırınca bır ıkı dakıka tıtresımler oldu karnımda :) gecendede tatlı yemıstım o zaman oldu aynı sey.. sanırım bebek bu..
oncekı gebelıgımdede hapsırınca bebek takla atmıstı ıcımde korkudan sanırım :) o zaman hıssetmıstım ılk :) sanırım aynı seyler oluyor..
Ahh canimm aman dikkat et hic yorma kendini yat bol bolCanımmm iyiyim kanamam devam ediyor ama azaldı bebekte iyi allah yardımcımız olsun sen nasılsın
Benim de dün gece canim pasta istedi. Azıcık yedim sanki kelebekler uçuştu bir sürü birden bire. Pır pır etti ..
Bebek olamaz erken diyorum bir yandan da hadi bebekse diyorum
canım çok çok geçmiş olsunikinizde iyi olun hep bol bol yatış aynen ...
Bana multi vitamin yazmadı canım ayrı ayrı yazmış bu arada benim kanım iyi aslında 15,3 falan demir kullanmasam olmaz mi acaba çünkü kabızlık yapıyormuş
Bana multi vitamin yazmadı canım ayrı ayrı yazmış bu arada benim kanım iyi aslında 15,3 falan demir kullanmasam olmaz mi acaba çünkü kabızlık yapıyormuş
Evet onu almayı düşünüyorum doktor16.haftada verecek ama kilo yapıyor mu acababenimde değerlerim iyi ... soracağım bu sefer gittiğimde .Sadece omega 3 alsam , multivitamine ne gerek ?
Omega 3 / balık yağı mutlaka alın ama ... bu ay itibarıyla
Evet onu almayı düşünüyorum doktor16.haftada verecek ama kilo yapıyor mu acaba
Ay vallahi ben rahatladım canım yaa.. Gözün aydın.. Umarım Gitmek zorunda kalmazsın.. Zaten kış geldi, en fazla onlar gelirler.. Tabi hiçbirşeye gerek kalmaz da kocan gelir artık..Anladim :)
Ahh evet canım geçtim evime kardeşim ameliyat olacak o nedenle kendi annemler geldi buraya ameliyat için burdayiz. Kendi evim gibi rahatı yok..
kızlar son bırkac gundur bende hafıf kıpırtılar var.. ozellıklle bugun farkettım hapsırınca bır ıkı dakıka tıtresımler oldu karnımda :) gecendede tatlı yemıstım o zaman oldu aynı sey.. sanırım bebek bu.. oncekı gebelıgımdede hapsırınca bebek takla atmıstı ıcımde korkudan sanırım :) o zaman hıssetmıstım ılk :) sanırım aynı seyler oluyor..
Benim de dün gece canim pasta istedi. Azıcık yedim sanki kelebekler uçuştu bir sürü birden bire. Pır pır etti ..
Bebek olamaz erken diyorum bir yandan da hadi bebekse diyorum
Benim bugun ikili test sonucum cikti çoook sukurki iyi.insaallah saglikla hayirla gelir.su sonuca gore cinsiyet tahmini meselesi nasildi bilen var mi t-hcg sonucu var ama iki yuze yakin.50alti ustu yakini falan degil baska bi deger miydi o bahsettiginz
Ohh cok şükür canm darsii bizekızlar 2li testimiz iyi cıktı hamd olsun❣ darısını tüm bekleyenlerin başına inşAllahhh❣ AMİNNN ❣
canım doktorun ne dedi? birde hamileliğinin hangi haftasında kan vermiştin? sonucun ona gore değişir
Kızlar hiç endol fitil kullanan vAr mı ? Çok tedirginim kullanmakta
Kizlar onlari 3 gunden fazla kullanmayin bagimlilik yapıyosu reklamlarda cıkan okyanus suyu okaliptus mu :)cnm birde grip oldu yaa ondanda arttı benım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?