2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın anneler

Bu gece sadece bir kez wc çıktım bel karın ve kasık ağrılarımın sebebi, acaba bebeğin pelvisten yukarı çıkması mıydı erken mi bilmiyorum ama idrara sıkışma durumum olmadı

Erken diyecesiniz ama benim 3 gebeligim gerçekten hissediyorum kıpırdanma seğirme sizdede oluyormu 10 haftadayiz

Kayinvalidem bebek erkek ise erkenden segirme olur ben 4 tane erkek doğurdum hepsi de öyle oldu diyor bana. Hoş sizin 3. Gebeliğiniz olduğu için daha iyi tanıyor olabilirsiniz. Ben de kasığıma doğru batma oluyor zaman zaman bebekten mi başka bi şey mi bilemiyorum ilk olduğu için

Benim de tansiyonum var gebelik öncesi farklı bir ilaç kullanıyordum transfer ile birlikte alfamete geçtim. Aynı zamanda kalp hastasıyım kalp doktorum bile kalbimden ziyade tansiyondan korkuyor bebeğe bi sıkıntı olacak diye. O yüzden perinatologa gidiyorum hoş kendisi biz çok düşük tansiyonlari da istemiyoruz diyor 13 civarı geziyor benim de. Neyin tansiyonunuzu çıkardığını zamanla öğreneceksiniz mesela hamur işi, zeytin tuzlu yemekler ve tabiki stres. Ne zaman bi şeyi kafama taksam çıkıyor tansiyon. Geçmiş olsun dikkat edin biraz takip edin

Sanırım bu tez gerçekten doğru, ben oğluma hamileyken sürekli kasığımda seğirme olurdu, aynı şeyi arkadaşım demişti oğlun olacak galiba diye gerçekten doğru çıktı, onunda iki oğlu var ve onda da sürekli seğirme olmuştu.

O zamanlar ultrason çok olmadığı için belki insanlar yaşadıkça bu tip belirtileri tahmin ediyorlar cinsiyeti. Ben de yok sanırım seğirme hissederdim diye düşünüyorum.

Bugün 11+ 0 oldu iki gün önden gidiyor bebek sizin aksinize iki üç kez gece tuvalete kalktım ve dün bi arkadaşım göbeğinde belli olmaya başlamış dedi. Biraz şişkinlik oluyor gün içinde onu da bebek sanıyorlar galiba

Bende de bu kez seğirme olmadı hiç, olsa farkedilmiycek gibi değil zaten :) 11+1 im bende ama bebek ne alemde bilmiyorum hiç, iki gün süren ağrılardan sonra bugün daha rahatım yarın kontrolüm var daha net anlarım artık bebeciğin yerini

Canım çok sevindim :) Sağlıkla kucağına da alırsın inş. fb-hcg testi o ikili testin kan testinde yazıyor. Benim ki 39 bakalım erkek mi olacak, dr.um kemikelri iri erkek olabilir demişti :) 1 ay sonra felan gidecem dr.a artık o zaman öğrenirim doğrumuymuş değilmiymiş :)

evet cnm anneler oyle der 3 olduğu ıcın ayırt edılıyor

benımde seğirme var epeydir ıcımdende hep erkrk gectı sağlıklı olsunda ıns annelerın ıcıne doguyor sankı 12 haftada bellı olurmukı cınsıyet

Valla arkadaşlar bende hissediyorum bebişi:)hatta eşim bile hissediyor ilk çocukta bu kadar erken hissetmemiştim. Tabi öyle tekme gibi falan değil seğirme ve içten hissediş. Ayrıca ben kalbini dinlemek için dobler cihazı aldım bebeğimi nerde hissedersem orayı dinliyorum ve orda olduğunu ispatlıyorum

Aynen hissediyorum demin baya hisettim birden kaydı sanki :) şükürler olsun içimden hep birseyler almak geliyor kendimi tutuyorum bakmak bile sayfalara beni mutlu ediyor tabiki erken ama insanın alası geliyor birde birşey sorcam kızlar halla bebek kasiktami yukarıya cikmismidir

benımde seğirme var epeydir ıcımdende hep erkrk gectı sağlıklı olsunda ıns annelerın ıcıne doguyor sankı 12 haftada bellı olurmukı cınsıyet
ben oğlumu 12. Haftada öğrenmiştim canım kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor demişti doktorum ve öyle de oldu ki bende zaten hep erkek diye hissediyordum, annelerin hissi doğru çıkıyor galiba.
bu sefer de kız hissediyorum ama ille de kız olacak diye kendimi kaptırmıyorum bakalım, bi arkadaşım kız hissediyorum diye kendini alıştırıp, erkek olduğunu duyunca doğuma kadar inanamadı aynı seyi yaşamak istemiyorum :))

Ben doobler cihazı aldım hala kasıkta bebek. Benimde oğlum olacak ALLAH nasip ederse

Bende onu merak ediyorum yarın öğrenicem kısmetse acaba yukarı çıkmış mı :)

içimden gecen senın ıcın kız canım bılmıyorum konuştuğumuzdan berı bunu hıssettım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…