- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.101
Ben dayanamadigim zaman yarım parol içiyorum minosette olur yarım içmeyi dene çok ağrıyorsa
Ama yarim ne dicek ki yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dayanamadigim zaman yarım parol içiyorum minosette olur yarım içmeyi dene çok ağrıyorsa
Kabizlik bel agrisi yapiyor mu peki ben de 3 gundur kabizim ve bugun surekli belim agridiArkadaşlar çok ciddi kabızlık yaşıyorum kayısı suyu içtim bir sürü fayda etmedi. Yarım saat lavaboda ikinip agladim sanırım artık ilaç kullanmam gerekiyor. Duphalac şurup alıp kullanayim mi yoksa doktora mi gideyim? Sata göre 10+2 yım. Ama bebek 11+1 şuanda gitmişken ikili test de yapar mı?
İcebilirsin canim burda doktor ayni icerikte olan sanirim parasetamolu bana gun icerisinde 8 tane alabilirsin 500 mg hicbir sorun olmaz dedi basim bir haftadir catliyor cok dayanamazsam aliyorum gunde bi tane tabi ben cok sewmem ilaci wicdanimda rahat etmiyorKizlar ya basim catliyo.minoset icebilirsin demisti doktorum icsem mi ki ya![]()
Hehehee
ay valla guldurdunuz gece geceDaha var 2 -2.30 gibi kalkiyor![]()
valla tam stres atmalik yer, ah bide ban yemesemburdan bdv ye gidiyormuş .. dur bi bende gideyim hele ..mide yanmama iyi gelir belki![]()
aman dikkat et dokulmesinAynı sorun bende de cıktı sanırım midemde kedi var sanki tırmalıyor. Yatağın içinde çubuk kraker yiyorum. Günah olurmu![]()
![]()
peynir kesmez yanina domates ve zeytin de lazimPeynir yedim , koca bardak su içtim .. ıı ıhhh karnım yine gurul gurul ... iyisi mi gidip yatayım ...
İyi geceler herkese![]()
beni ekleyebilirsin canım bi değişiklik olursa söylerim de erkeğin dönüşü pek olmaz gibiyani insanın içine bir kurt düşüyor .. senin kötü yorumlar ne ile ilgili ? bende çok ve doğum hataları ..ölümle sonuçlanmış iki tane
hayırlı olsun canım ... netleşince mi yazalım listeye?
Kuşku fena ...
Benim 8 sene önce doğu yaptığım ve çokta memnun olduğum dr um hala görevde ..sadece buna göre bir 20 dk daha uzakta diye bu sefer bu dr a gittim .
Ölümle sonuçlanmış doğum hikayesi duyulan ... ama ve yerel gazete arşivlerinde ne başka bir mecrada bulamadım bu tarz bir haber .
Ama anlatılan bu
Hayır bel ağrısı yaşamadım hicKabizlik bel agrisi yapiyor mu peki ben de 3 gundur kabizim ve bugun surekli belim agridi
bende yapiyor canim wc cikamadigim zaman karin kasik ve bel agrisi yasiyorumKabizlik bel agrisi yapiyor mu peki ben de 3 gundur kabizim ve bugun surekli belim agridi
benimde acayip tıkanıyor özellikle gece normal galibaMerhaba arkadaşlar, bu dönemlerde burun tıkanıklığı normal mi?
bende sürekli acıkıyorum dr o yasak bu yasak dedi bende hocam ben sürekli acıkıyorum dedim sağlıksız beslemiyorsun demek ki dedi günde 3 dilim ekmeği geçme diyor ben dünyaları yiyorumHadi yaa senin durumun daha zormuş. Ama sürekli acıkmakta zor ya. Ne yiycemi sasirdim artik
geçmiş olsun canım parol ve minoset içebilirsin çok zorda kalınca içiyorum benKizlar ya basim catliyo.minoset icebilirsin demisti doktorum icsem mi ki ya![]()
Ben varım 10+6 bugün geçen sefer 10 aralık son demişti. Bugün kontrolde değişir mi bilmiyorum.Kızlar crinone jel kullanan var mı. 2 gündür bırakırdı doktorum ama bugün pembe leke gibi akintim oldu.birakinca böyle olması normal mı. Suan 11+4 teyim.
benim de bulantilarim bitti gibi, gogus hassasiyetim hic olmadi desem dogru olur hic korkma canim guzel haberlerle gel insallahGöğüs hassasiyetim ve sabah bulantım yok ortalarda Allah sonunu hayretsin. Bugün 2.30 ta randevum var. Dualarınıza talibim
Senin de 16. Haftana denk geliyor heralde.
Hepimiz bir öğrenip rahatlasaydık.
:)
Yok canım bu cinsiyet için değil, ikili test galiba önce kan vermiştim cumada olcecekler, cinsiyet için ayrıntılı ultrason zamanım 6 Şubat ta hayırlısıyla :)Aynen canim malesef simdi arasam kanama yoksa normal diyecekler Alpah esirgesin yawrularimizi zamaninda annelerimizde hic doktor gormuyordu onlar neler yasadilar sirtlarini Allaha dayadilar acaba bizde sirtimizi Allaha dayiyoruz o korusun insallah iyi bari az kalmis saglikli sihhatli olsun bebisin guzel bi sekilde gor gel insallah cinsiyeti soyleyeceklermi peki.. Benim 18 ine ozele gidecem cinsiyet icin ama sadece cinsiyete bakacak o zaman sorarim yine agrilari normal demezse tabi
Aynn tatlm bnde onun icin gec aldmmbende çok merak ediyorummm ... kesin görülsün diye bekliyorum işte:))
benimde acayip tıkanıyor özellikle gece normal galiba
bende sürekli acıkıyorum dr o yasak bu yasak dedi bende hocam ben sürekli acıkıyorum dedim sağlıksız beslemiyorsun demek ki dedi günde 3 dilim ekmeği geçme diyor ben dünyaları yiyorum
geçmiş olsun canım parol ve minoset içebilirsin çok zorda kalınca içiyorum ben
Ayn cnm insallah ögrenirz:)) ya bi de bnim mide bulantilarm devm ediyo sadece sabahlari oluyor zatnn Normal mi :/
Olabilir canım kişiden kişiye değişebiliyor bu durum..
bazılarında 9 ay boyunca olabiliyormuş.