2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar çok ciddi kabızlık yaşıyorum kayısı suyu içtim bir sürü fayda etmedi. Yarım saat lavaboda ikinip agladim sanırım artık ilaç kullanmam gerekiyor. Duphalac şurup alıp kullanayim mi yoksa doktora mi gideyim? Sata göre 10+2 yım. Ama bebek 11+1 şuanda gitmişken ikili test de yapar mı?
Kabizlik bel agrisi yapiyor mu peki ben de 3 gundur kabizim ve bugun surekli belim agridi

Kizlar ya basim catliyo.minoset icebilirsin demisti doktorum icsem mi ki ya:KK43:
İcebilirsin canim burda doktor ayni icerikte olan sanirim parasetamolu bana gun icerisinde 8 tane alabilirsin 500 mg hicbir sorun olmaz dedi basim bir haftadir catliyor cok dayanamazsam aliyorum gunde bi tane tabi ben cok sewmem ilaci wicdanimda rahat etmiyor

Daha var 2 -2.30 gibi kalkiyor:rolleyes:
ay valla guldurdunuz gece gece
:KK70:
burdan bdv ye gidiyormuş .. dur bi bende gideyim hele ..mide yanmama iyi gelir belki :rolleyes:
valla tam stres atmalik yer, ah bide ban yemesem:KK67::KK45:

Aynı sorun bende de cıktı sanırım midemde kedi var sanki tırmalıyor. Yatağın içinde çubuk kraker yiyorum. Günah olurmu :KK70: :KK70:
aman dikkat et dokulmesin:KK53:

Peynir yedim , koca bardak su içtim .. ıı ıhhh karnım yine gurul gurul ... iyisi mi gidip yatayım ...

İyi geceler herkese :KK54:
peynir kesmez yanina domates ve zeytin de lazim :confused:

yani insanın içine bir kurt düşüyor .. senin kötü yorumlar ne ile ilgili ? bende çok ve doğum hataları ..ölümle sonuçlanmış iki tane

hayırlı olsun canım ... netleşince mi yazalım listeye?

Kuşku fena ...
Benim 8 sene önce doğu yaptığım ve çokta memnun olduğum dr um hala görevde ..sadece buna göre bir 20 dk daha uzakta diye bu sefer bu dr a gittim .
Ölümle sonuçlanmış doğum hikayesi duyulan ... ama ve yerel gazete arşivlerinde ne başka bir mecrada bulamadım bu tarz bir haber .
Ama anlatılan bu
beni ekleyebilirsin canım bi değişiklik olursa söylerim de erkeğin dönüşü pek olmaz gibi :KK53::KK53::KK53:

Kızlar crinone jel kullanan var mı. 2 gündür bırakırdı doktorum ama bugün pembe leke gibi akintim oldu.birakinca böyle olması normal mı. Suan 11+4 teyim.

Merhaba arkadaşlar, bu dönemlerde burun tıkanıklığı normal mi?
benimde acayip tıkanıyor özellikle gece normal galiba
Hadi yaa senin durumun daha zormuş. Ama sürekli acıkmakta zor ya. Ne yiycemi sasirdim artik
bende sürekli acıkıyorum dr o yasak bu yasak dedi bende hocam ben sürekli acıkıyorum dedim sağlıksız beslemiyorsun demek ki dedi günde 3 dilim ekmeği geçme diyor ben dünyaları yiyorum

Kizlar ya basim catliyo.minoset icebilirsin demisti doktorum icsem mi ki ya:KK43:
geçmiş olsun canım parol ve minoset içebilirsin çok zorda kalınca içiyorum ben

Aynen canim malesef simdi arasam kanama yoksa normal diyecekler Alpah esirgesin yawrularimizi zamaninda annelerimizde hic doktor gormuyordu onlar neler yasadilar sirtlarini Allaha dayadilar acaba bizde sirtimizi Allaha dayiyoruz o korusun insallah iyi bari az kalmis saglikli sihhatli olsun bebisin guzel bi sekilde gor gel insallah cinsiyeti soyleyeceklermi peki.. Benim 18 ine ozele gidecem cinsiyet icin ama sadece cinsiyete bakacak o zaman sorarim yine agrilari normal demezse tabi
Yok canım bu cinsiyet için değil, ikili test galiba önce kan vermiştim cumada olcecekler, cinsiyet için ayrıntılı ultrason zamanım 6 Şubat ta hayırlısıyla :)

benimde acayip tıkanıyor özellikle gece normal galiba

bende sürekli acıkıyorum dr o yasak bu yasak dedi bende hocam ben sürekli acıkıyorum dedim sağlıksız beslemiyorsun demek ki dedi günde 3 dilim ekmeği geçme diyor ben dünyaları yiyorum

geçmiş olsun canım parol ve minoset içebilirsin çok zorda kalınca içiyorum ben

Ben de yeni yeni yemeye başladım doktora gittiğim de soracağım bakalım ne diycek

Coook tatlii yaaaaa:KK36::KK22:

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 55
Back
X