2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasıl moralim bozuk kimselere anlatamıyorum. Ben mı abartıyorum ne olur akıl verin.. Ama çok zoruma gidiyor. K.v. altlı üstlü oturuyoruz. Neredeyse hergun beraberiz . Her akşam on yemek yapıyor sağolsun ben mide bulantisindan mutfağa giremiyordum. Ama şuan iyiyim ve eşime artık ben yemek yapabilirim yemeklik alalım dedim her neyse.. bugün yine beraberdik komşuya gittik bebek konusu açıldı bana sürekli söylüyor bunu. Bebek doğunca gel onlarda duracakmış. Yok oraya da beşik alacakmışlar. Bugün de dedi ki bizden fırsat kalırsa gelir görürsün çocuğu diye. :KK43: şaka olarak söylenmiyor bunlar hep ciddi ciddi...

Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerek ya ben mı abartıyorum. :silah: çok moralim bozuluyor bu yüzden.

Bende çok hevesliyim ilk alacağım şey hastane çıkışı ve kanguru :KK66:
Kanguru alacaksan kesinlikle ergonomik al derim ;) ilk başlarda belki zor olur kanguru yanına eksta sling alsan çok daha rahat olur diye düşünüyorum.
Bizim kanguru var sling araştırmalarında yım şimdi :)

Nasıl moralim bozuk kimselere anlatamıyorum. Ben mı abartıyorum ne olur akıl verin.. Ama çok zoruma gidiyor. K.v. altlı üstlü oturuyoruz. Neredeyse hergun beraberiz . Her akşam on yemek yapıyor sağolsun ben mide bulantisindan mutfağa giremiyordum. Ama şuan iyiyim ve eşime artık ben yemek yapabilirim yemeklik alalım dedim her neyse.. bugün yine beraberdik komşuya gittik bebek konusu açıldı bana sürekli söylüyor bunu. Bebek doğunca gel onlarda duracakmış. Yok oraya da beşik alacakmışlar. Bugün de dedi ki bizden fırsat kalırsa gelir görürsün çocuğu diye. :KK43: şaka olarak söylenmiyor bunlar hep ciddi ciddi...

Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerek ya ben mı abartıyorum. :silah: çok moralim bozuluyor bu yüzden.

Saçmalık bosa konuşuyorlar çünkü bebek annesi olmazsa bas bas bağırır. Merak etme. Imkansız bu

Kanguru alacaksan kesinlikle ergonomik al derim :KK66: ilk başlarda belki zor olur kanguru yanına eksta sling alsan çok daha rahat olur diye düşünüyorum.
Bizim kanguru var sling araştırmalarında yım şimdi :)
Ekstra derken hangisini kullanacağım peki

Bilemedim ki kanguru kullanılmıyo mu ilk başlarda
Tabiki kullanılıyor ama benim düşüncem bu. Yeni doğan aparatı vs bebeği sıkar diye düşünüyorum. Kanguru nun içinde kaybolur minikler.
Neko sling bakıyorum ben bi göz at istersen :)

Benimki bu, Artık reklamlarimda bile bebek ürünleri çıkar oldu :halay::KK70:Yeni doğan aparatini kullanmadım hiç , oğlum 6 aylıkken aldığım için ama ben çok ince eleyen sık dokuyan uyuz bir insanımdır :) yorumları okuduğuma göre memnun olan çok yenidogan ekinden. Bakalım göreceğiz

Eklentiler

• Screenshot_20171210-225321.webp
    Screenshot_20171210-225321.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 65
Benimki bu, Artık reklamlarimda bile bebek ürünleri çıkar oldu :halay::KK70:Yeni doğan aparatini kullanmadım hiç , oğlum 6 aylıkken aldığım için ama ben çok ince eleyen sık dokuyan uyuz bir insanımdır :) yorumları okuduğuma göre memnun olan çok yenidogan ekinden. Bakalım göreceğiz

Burda 700₺ küsür canım bu model

iyi ki bu topikteyim kızlar iyi ki birgün google a haziran anneleri yazınca bura karşıma çıkmış zaten kk üyeydim ama aktif değildim. Çok güzel oldu bura benim için. Aynı duyguları paylaştığım birsürü kişi oldu etrafımda ve hepinizi gerçektennn de çok yakın hissediyorum kendime.. sayenizde günler çabuk geçiyor :KK200::KK19::21::KK36: hepinizi çok seviyorum ınsalalh hepimiz bebislerimizi anlatırız en kısa zamanda burada

Son düzenleme:
Bugün bi liste yaptım (yapmaya çalıştım)
Eşim haftaya geleceği için biseyler alacağız. Cinsiyet öğrenmeyi planlıyoruz aklınıza gelen başka birşey varsa buyrun.. :KK200: ya da şu çok gereksiz dediginiz. Hepsini birlikte almayacağız tabi ki ilk hangilerini almak mantıklı olur.. ufak ufak alalım dedik çünkü 45 gün gelmeyecek gidince.
20171211_012902.webp

Bugün bi liste yaptım (yapmaya çalıştım)
Eşim haftaya geleceği için biseyler alacağız. Cinsiyet öğrenmeyi planlıyoruz aklınıza gelen başka birşey varsa buyrun.. :KK200: ya da şu çok gereksiz dediginiz. Hepsini birlikte almayacağız tabi ki ilk hangilerini almak mantıklı olur.. ufak ufak alalım dedik çünkü 45 gün gelmeyecek gidince. Eki Görüntüle 2077571
Canim bebek yagi yerine bebek bakim kremleri daha iyi ozellikle mustela sebamed ben mustelayi daha cok sevdim.
Bebek derecesi ates olcer cok onemli Allah korusun birdaha gostermesin. Allah kimseyse vermesin. benim bebegim iki kere atesli havale geçirdi. Cam rende 6. Ayda ek gidaya geciliyor henüz erken gibi. Mamaya insallah gerek kalmaz hepimizjn bol sütü olur

O slingi baglamak cok zor gozukuyor gozum korkuyor hep
Canim bebek yagi yerine bebek bakim kremleri daha iyi ozellikle mustela sebamed ben mustelayi daha cok sevdim.
Bebek derecesi cok onemli Allah korusun birdaha gostermesin. Allah kimseyse vermesin. benim bebegim iki kere atesli havale geçirdi. Cam rende 6. Ayda ek gidaya geciliyor henüz erken gibi. Mamaya insallah gerek kalmaz hepimizjn bol sütü olur

Sağ ol Canım ateş ölcerimiz var.
Mama için bende erken dedim ama annem hadi sutun gelmezse bebek ac mi kalsin dedi beni korkuttu ve ekletti. Bebek kremi ile degistireyim o zaman yagıda..
Daha hamileliği ilerlemiş veya ikinci anne adayları dedi kesinlikle bir liste yap. Yoksa ne aldım ne alicam diye düşünürsün. Mağazaya girince ne lazım ki diye uğraşma liste çok işe yarıyor dediler bende yaptım bakalim..

Son düzenleme:
Back
X