- 11 Ocak 2017
- 4.513
- 6.965
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.341
4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş cnm
Iyi o zaman canım park yataktan daha güzel duruyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş cnm
Al tabiki insan bi tuhaf oluyor alınca mutlu oldum rabbim nasip etsindeBence almanın bi zararı yok ya alınabilir . Bende haftaya çıkıcam..
Aldiklarimi atarım![]()
Inşallah canım benim. Sağlıkla kullanırlar inşallah:)Al tabiki insan bi tuhaf oluyor alınca mutlu oldum rabbim nasip etsinde
Zıbın takımı, çıtçıtlı badiler ( boy boy ve kısa kollu , uzun kollu), çorap , kış için patik, polar patik vs, hırka, yelek,( Evde hiç giydirmedim ben ) , ağız silme mendili, önlük ( yumuşak olanlardan) , eldiven olabilir ama ben kullanmadım hiç. Kıyafet olarak bunlar hep zaten yaz bebeği olacaklar ve herşeyi boy boy almakta fayda var çünkü haftalar geçtikçe bile çok farkediyor :)Canim biraz paylassana bizimle.neler almali giyim olarak esya olarak kendimize ve bebege??gerekli gereksiz neler var mesela?
Zıbın takımı, çıtçıtlı badiler ( boy boy ve kısa kollu , uzun kollu), çorap , kış için patik, polar patik vs, hırka, yelek,( Evde hiç giydirmedim ben ) , ağız silme mendili, önlük ( yumuşak olanlardan) , eldiven olabilir ama ben kullanmadım hiç. Kıyafet olarak bunlar hep zaten yaz bebeği olacaklar ve herşeyi boy boy almakta fayda var çünkü haftalar geçtikçe bile çok farkediyor :)
Ben deste deste almıştım resmen :) çok kullandım çıtçıtlı badileri bez olayından kurtulana kadar 2 yıl :)Zaten icinde santimleri yazıyor değil mi ona göre bir büyüğü diğerini bir büyük alabiliriz
Yaz bebeği olacağı için ilk minikleri kısa kollu alırım bir kaç tane uzun alırım. Büyükleri uzun kollu alırım. Gerçekten çok kullanılıyor çıtçıt badi.Ben deste deste almıştım resmen :) çok kullandım çıtçıtlı badileri bez olayından kurtulana kadar 2 yıl :)
Birde ınstagram da uğurlu bebek giyim sayfası var aldim ürünler güzel kızlar penyeleri çok iyi fiyatlarda uygun bi bakınYaz bebeği olacağı için ilk minikleri kısa kollu alırım bir kaç tane uzun alırım. Büyükleri uzun kollu alırım. Gerçekten çok kullanılıyor çıtçıt badi.
Ve en benim için en değerli olan bebek ürünü ergobaby marka kanguruydu , ister one ister sırta , saatlerce bebeği gezdirebiliyorsunuz ağrı sızı olmadan, oğlum 6 aylıkken almıştım ama içinden bir parça daha çıkmıştı yenidogan ufak bebekler için bakalım denemek ikinciye nasip olacak :)
kızlar gelenlere hediye olarak neler almayı düşünüyorsunuz. ben kısmetse isim yazılu cikolata ,kokulu taş düşünüyorum.
Bundan alicam cok kullanisliDiğerlerine göre senin dediğinin fiyatı biraz fazla heralde
Fiyat olarak bilmiyorum orda nasıl ama ben yaşadığım yerden uyguna almıştım indirimliydi, ben kullanış açısından çok memnun kaldım , çok rahat tasiyordum oğlumu , yürüyüş yaparken yada marketten ufak tefek alışveriş yaparken rahat oluyordu bebek arabası çıkarmak yerine, eşimde kullandı çokDiğerlerine göre senin dediğinin fiyatı biraz fazla heralde
Bundan alicam cok kullanisli
Fiyat olarak bilmiyorum orda nasıl ama ben yaşadığım yerden uyguna almıştım indirimliydi, ben kullanış açısından çok memnun kaldım , çok rahat tasiyordum oğlumu , yürüyüş yaparken yada marketten ufak tefek alışveriş yaparken rahat oluyordu bebek arabası çıkarmak yerine, eşimde kullandı çok
Evet ben de bu tarz aldım , Geçen yazmıştım lolitaya :) rahat ve pratik bir ürünBundan alicam cok kullanisli
Iki cocugumdada kullandım çok rahat kullanışlı cnmEvet ben de bu tarz aldım , Geçen yazmıştım lolitaya :) rahat ve pratik bir ürün