- 11 Ocak 2017
- 4.515
- 6.967
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.441
Yoo elektrikli aynı zamanda pilli dışarda elektrik olmayan yerde pille kullanabiliyosun
listem 3. 5 yerden değişti sayenizde. Böylelikle en güzel alışverişi yapabilicez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo elektrikli aynı zamanda pilli dışarda elektrik olmayan yerde pille kullanabiliyosun
Kızlar ben yarın 11+2 olacağım. Normal kadın doğumcuma gitsem ikili test yaparmı ? Fetal dna için doktorum haftasonuna kadar düşün demişti. Bir fikir almış olurum ne dersiniz.
Kızlar ben yarın 11+2 olacağım. Normal kadın doğumcuma gitsem ikili test yaparmı ? Fetal dna için doktorum haftasonuna kadar düşün demişti. Bir fikir almış olurum ne dersiniz.
Benim kadın doğumcum 15 gün sonra gelirsin kontrol ederiz. 1 hafta sonrada ikilini yaparız demişti. Ama ben normal tüp bebek doktoruyla çakışıyor diye ertelemiştim. Yarına alabildim randevu bakalım ne diyecek11-14 arası uygun ikili testte .. ama kadın doğumcu yapmıyor bildiğim kadarı ile radyoloji uzmanı yapıyor canım
Benim kadın doğumcum 15 gün sonra gelirsin kontrol ederiz. 1 hafta sonrada ikilini yaparız demişti. Ama ben normal tüp bebek doktoruyla çakışıyor diye ertelemiştim. Yarına alabildim randevu bakalım ne diyecek
Konu açılabilir canım , bizler 2. 3. ...beklediğimiz için çok deli alışverişlerimiz olmayacak muhtemelen ... çoğu şey var ..sizler heyecanlısınız tabii .listeler vs ....
sen öncü olabilirisn bu konuya
2018 Haziran Annelerinin Alışveriş Macerası Başladı
merhabalar hoş geldin , ekliyorum hemen
canım hamdolsungüncelliyorum hemen ... erkek bilgisini de ekleyeyim mi ?
ben daha rahat etmiştim. sütyenlerimi hiç kullanmadım nerdeyse azcık sarkık duruyo ama o dönemde rahatına bakıyorsun canımDaha mi rahat oluyor kullanması
Aynen öyle beni kim napsınben daha rahat etmiştim. sütyenlerimi hiç kullanmadım nerdeyse azcık sarkık duruyo ama o dönemde rahatına bakıyorsun canım![]()
Valla canım ben hala bi çare bulamadım umarım çabuk geçer
Sağlık ocağından geliyorum normal olur dediler klasik işte hatta 9 ay olan bile varmış yediğini hemen çıkartan.. napalım sıkıcaz dişimizi. Kızlardan var mı acaba bulantıları geçen rahatlayan ?
Benim bulantim sıfır iştah başladı
15+1 canım bugünNe kadarlık oldunuz canım
15+1 canım bugün
takım çok alma derim çok çabuk büyüyo benim giydirmediğim 3 tk kaldı. hastane çıkışı 1ad yda 2ad alabilrsin birde hastane veriyor çantasıyla takım. normal tk ağırlık verebilirsin. yenidoğanlar çok küçük oluyor ve büyüdüğü için kullanamıyorsun