- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.541
bi ablanın 6 aya kadar kızdı şimdi 7 aylık oğlan demişler. hiç belli olmuyor alıcaklarını kıza erkege giden renkte al :)Kizlar ben de artk bisiler almak istiyorum bebisime ama doktorlar cinsiyet konusunda guvenimi kirdi.artk en son kesin kiz dedi dr guvendim ama yine degisir fln diyorlar arkadaslar dalga konusu oldu3 boyutlu görüntü 14.hafta doldugunda bakilan goruntude artk yanılmış olamazlar degil mi.daha oncekiler 3d değildi normal ultrasondu.bu sefer kesindir dimi degismesin artk yaa...tam kendimi odakliyorum degisiyor.smdi kizim diye sevmeye konusmaya basladim kizcemle:)
normal hastane bakıyor ama takipte oldugun hastaneye gitmen daha uygun deniyor
Ay bu doktorlarda sır küpü gibi :) benım doktor 16-18 haftalık olunca söylerim diyor
Canım sen neden gebelik takvimi yapmıyorsun?
sağlıklı olsunlarda artık bekleriz napalım :)Bana da aynisini dedi 16 bitimce gel soyleyim dedi
bi ablanın 6 aya kadar kızdı şimdi 7 aylık oğlan demişler. hiç belli olmuyor alıcaklarını kıza erkege giden renkte al :)
bilmem.düzenleme yapayım cnm unuttum ben satı bilmiyorum belli degil ultrasona göre gidiyoruz :)@safari_go da sormuştu :)
cnm hiç sormadım görürsem sorarım kısmetse :)Yapma ya...uc boyutlu da bakilmis mi acaba ona.valla sebelege döndüm.hic soylememeleri yanlış soylemelerinden iyidir hanimlar hic sikayet etmeyin sabredin:))
cnm o cok degişiyor ultrason cihazları farklı tek bi cihazda tahmini dogum tarihi yazıyor o da 12 haziran :) 7 tane oda oldugunu düşün doktor 7 oda değişitiriyor hergün hep aynı odada degil ve ultrason cihazları degişiyor sürekli Allah'tan doktor aynı :)Hmm tahmini doğum tarihini yazıcaksın zaten. Ultrason resminde yazar ordan bakıp yazarsın
3 boyutluya ne zaman bakılıyor cnmYapma ya...uc boyutlu da bakilmis mi acaba ona.valla sebelege döndüm.hic soylememeleri yanlış soylemelerinden iyidir hanimlar hic sikayet etmeyin sabredin:))
3 boyutluya ne zaman bakılıyor cnm
muayene ücreti ne kadardı cnm ?Bilmem ben ozele ilk kez gittim o da cihazlari iyi ve tanidik diye.orda her iki turlu de bakti 14bitmisti iste.cihazlarinda oyle bi ozellik varsa bakiyor kendiliginden sanirim
cnm o cok degişiyor ultrason cihazları farklı tek bi cihazda tahmini dogum tarihi yazıyor o da 12 haziran :) 7 tane oda oldugunu düşün doktor 7 oda değişitiriyor hergün hep aynı odada degil ve ultrason cihazları degişiyor sürekli Allah'tan doktor aynı :)
muayene ücreti ne kadardı cnm ?
süper cnm hemde 3 boyutlu bedavadan biraz pahalı sadece o kadar :)55lira aliyorlar sanirim canim.normal muayene ucretleri bu fiyatms
Ben ben ben doktor gaz doluyo ondan dedi yoksa 5 aylık göbeğin var dedi yaaArkadaslar benim gibi karni koccaman olan var mi daha 12.haftadayim ama sanki 6 aylik gibi karnim var crinone jel kullaniyorum acaba diyorum ondan mi
süper cnm hemde 3 boyutlu bedavadan biraz pahalı sadece o kadar :)
ya hiç demicektin ya da söylediyse söyle artık :) merak ederimmhahaa aynen.sen bide bizim verdigimiz ucreti duysan agzin açık kalir ama soylemiyim onu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?