2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bi ablanın 6 aya kadar kızdı şimdi 7 aylık oğlan demişler. hiç belli olmuyor alıcaklarını kıza erkege giden renkte al :)

Arkadaslar benim gibi karni koccaman olan var mi daha 12.haftadayim ama sanki 6 aylik gibi karnim var crinone jel kullaniyorum acaba diyorum ondan mi

bi ablanın 6 aya kadar kızdı şimdi 7 aylık oğlan demişler. hiç belli olmuyor alıcaklarını kıza erkege giden renkte al :)

Yapma ya...uc boyutlu da bakilmis mi acaba ona.valla sebelege döndüm.hic soylememeleri yanlış soylemelerinden iyidir hanimlar hic sikayet etmeyin sabredin:))

Hmm tahmini doğum tarihini yazıcaksın zaten. Ultrason resminde yazar ordan bakıp yazarsın
cnm o cok degişiyor ultrason cihazları farklı tek bi cihazda tahmini dogum tarihi yazıyor o da 12 haziran :) 7 tane oda oldugunu düşün doktor 7 oda değişitiriyor hergün hep aynı odada degil ve ultrason cihazları degişiyor sürekli Allah'tan doktor aynı :)

Anladım canım o zaman farklı tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…