2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hiç sıkıntı yapma canım doğunca mecbur sana verecekler ve o kadar zorluğuna onlar dayanamaz sadece şimdi laaaf boş laf ediyorlar

Muhtemel doğum tarihin 4 haziran. 15+0 olman gerekmiyomu? Nasıl 16 anlıyamadım

Şu an tam 15+0 olman gerekiyor. Aramızda 1 gün varya ordan biliyorum:)

Seninle aynı durumdayım canım sebepsiz kanamam oldu.bugun biraz kırmızı ama sadece sabah ve çamaşırı kirletmicek derece.daha önce de hafif kanamalarim olduğundan doktora gitmedim progesteron vajinal jel kullanınca duruyor kanama.zaten 3 gün önce bırakmıştım kullanmayı belki nde progesteron eksikliği sebebiyledir.haftaya kontrolum var bakalım soracam dokyora

Doktoru gyneferon draje veren var mi
Ben kullanıyorum canım,sabahları aç bir tane
İyi akşamlar kızlar yarın hem kuzumu görmeye gidicem hemde 2li sonucumu alıcam inşallah güzel haberlerle dönerim. Şuan çok uykum var ve biraz uyumak istiyorum müsaadenizle
Ayy ne güzel gelmiş kavuşma vakti,hadi güzel haberlerle gel inşallah :) benim de az kaldı perşembe gidecem

benım oyle oldu 12 haftalık falandı sabh bi kalktım üst üste 1 saatte 4 kere istifra ettim sonra hastaneye gittim serum yedim. ondan once hep bulanım vardı hiçbirşey yiyemiyordum nerdeyse. serumdan sonra rahatladım birde bulantım geçsin diye ilaç verdi. sonra ara ara istifra ettim 13 haftaya gelince azaldı baya bulantım bile kalmadı nerdeyse şimdi Rabb'imin izniyle 14 haftalıgız hiç yok hamd olsun❣

Ya hepiniz e soruyorum acaba şimdi akşam acile gitmek istediğim de. Normal hastaneler bakar mı yoksa kadın doğum hastanesine mı gitmem gerek
normal hastane bakıyor ama takipte oldugun hastaneye gitmen daha uygun deniyor

Kizlar ben de artk bisiler almak istiyorum bebisime ama doktorlar cinsiyet konusunda guvenimi kirdi.artk en son kesin kiz dedi dr guvendim ama yine degisir fln diyorlar arkadaslar dalga konusu oldu 3 boyutlu görüntü 14.hafta doldugunda bakilan goruntude artk yanılmış olamazlar degil mi.daha oncekiler 3d değildi normal ultrasondu.bu sefer kesindir dimi degismesin artk yaa...tam kendimi odakliyorum degisiyor.smdi kizim diye sevmeye konusmaya basladim kizcemle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…