2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canim kendisi geliyor onceden icimde tutmaz icin cok kasiyordum kendimi simdi zaten baktim geliyor lavaboya gidip egilince olan oluyor zaten. Midem de cok hassas kokan yagli Baskin tadi olan seyler yiyemiyorim

Anladım canım keşke Bende kusabilsrm. Çok kötüyüm eşim 6 da geliyor. Çok var daha ya

Aa goguse kakao yagi ilk kez duydum cnm.markasi ne olucak peki?nezamandan itibaren surmek lazim?

Ama artik kusma konusunda profesyonel oldum. Kusunca rahatliyorum ama tiksindigin icin birsey yiyemiyorsun. Allahim insallah atlatiriz kisa zamanda
Evet az önce zar zor bisiler yedim.. başım çok ağrıyor. Geçmezse eşim gelince acile gideceğim ya gözlerimi açamıyorum. Baş ağrısı, mide bulantısı, mide yanması. Vallahi bitmiyor

Vallahi benimde bazen içimden gidip hastaneye yatasım geliyor sonra kaç gün yatıcam deyip çekiyorum işte. Çıkartınca acıkmak olmasa hep kusucam da.

14+6 yım ve hala midem bulanıyo. Kendimi aşırı derece yorgun ve halsiz hissediyorum. Yemek yemek bile beni yoruyo. Yemek yedikten sonra dinleniyorum oğlumda sürekli parka götür anne, oyun oynayalım anne çok yatamıyorum ama ev işide yaptıgım söylenemez. bakalım ne zaman geçecek.

Nasi kullaniyorsun cnm o kalkanlari peki?

Vallahi benimde bazen içimden gidip hastaneye yatasım geliyor sonra kaç gün yatıcam deyip çekiyorum işte. Çıkartınca acıkmak olmasa hep kusucam da.
Ya hepiniz e soruyorum acaba şimdi akşam acile gitmek istediğim de. Normal hastaneler bakar mı yoksa kadın doğum hastanesine mı gitmem gerek

hayırlısı olsun seninde. ben pek zannetmiyorum değişeceğini ultrasonu iyi bir doktora gidiyorum kızımda 12 haftada söylemişti.
Alaattin bey ikincilerde biraz daha geç söyleme taraftarı galiba ilkinde bize de 2,5 aylık iken kendisi söylemişti. Şimdi yanılma payım çok yüksek sonra kesinleştirelim dedi. Arkadaşıma da aynısını söylemiş. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.

canım bende bugün tam 16+0 dayım ve inan 2-3 gündür yok sadece bulantılar ... daha üç gün öncesine kadar bulantıdan kafam kalkmıyordu .
4.ayın dolması ile , 5 ve 6 , 7 çok iyi geçer derler ..bakalım inşallah

Ya hepiniz e soruyorum acaba şimdi akşam acile gitmek istediğim de. Normal hastaneler bakar mı yoksa kadın doğum hastanesine mı gitmem gerek

geçmiş olsun canım ... normal bir hastanenin acili de seni rahatlatır muhtemelen .
ama içim tamamen rahat etsin dersen kadın doğuma gidersin .

Hiç kafana takma canim yeri geldiğinde lafını söyle net olarak bebegimin annesine yani bana ihtiyacı var evinde ve sağladığım düzende büyümesi gerek gelip burada benim evimde bakarsınız seversiniz de gec ve bunu da yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…