- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.501
Yok canim kendisi geliyor onceden icimde tutmaz icin cok kasiyordum kendimi simdi zaten baktim geliyor lavaboya gidip egilince olan oluyor zaten. Midem de cok hassas kokan yagli Baskin tadi olan seyler yiyemiyorim
Kakao yağı herkese ama herkese tavsiyemdir. Katı oluyor iki parmağınla ovup eritip sürüyorsun.(internetten bulabilirsiniz) Ben ilk bebeğimde her emzirmeden sonra sürdüm ve bana öneren kişiye çok dua ettim. Göğüslerim yara olmadan atlatmıştım şükür.
Emzirmeden önce silebilirsin ama silmesen bile saf bir yağ olduğu için kremler gibi zarar verir mi diye korkmuyorsun.
Ama artik kusma konusunda profesyonel oldum. Kusunca rahatliyorum ama tiksindigin icin birsey yiyemiyorsun. Allahim insallah atlatiriz kisa zamanda
Evet az önce zar zor bisiler yedim.. başım çok ağrıyor. Geçmezse eşim gelince acile gideceğim ya gözlerimi açamıyorum. Baş ağrısı, mide bulantısı, mide yanması. Vallahi bitmiyor
Ben de daha hastaneden Eve gelir gelmez o 2 günde felaket yara oldu göğüs uçlarım, ve o kadar sinir bozucu ki ağlaya ağlaya emzirdim hatta emzirmem diyecek kadar kötü olmuştum ama eşim o an eczaneden meddela göğüs kalkanı aldı, benim uçları da yoktu zaten, bebek kavrayamiyordu, o kalkanlari kullanmaya bir başladım mutlu mesut devam ettim emzirme seruvenine, biberon ucu gibi olduğu için de sütümü bile sagdigimda biberonla verdim oğlum hiç yadirgamadi maşallah diyim emzirme ile kötü bir anım olmadı
Ya hepiniz e soruyorum acaba şimdi akşam acile gitmek istediğim de. Normal hastaneler bakar mı yoksa kadın doğum hastanesine mı gitmem gerekVallahi benimde bazen içimden gidip hastaneye yatasım geliyor sonra kaç gün yatıcam deyip çekiyorum işte. Çıkartınca acıkmak olmasa hep kusucam da.
Ben hic gitmedim canim bilmiyorum. Dayanmaya calisiyorumYa hepiniz e soruyorum acaba şimdi akşam acile gitmek istediğim de. Normal hastaneler bakar mı yoksa kadın doğum hastanesine mı gitmem gerek
Ya hepiniz e soruyorum acaba şimdi akşam acile gitmek istediğim de. Normal hastaneler bakar mı yoksa kadın doğum hastanesine mı gitmem gerek
S
Sadece maşallah diyorum bakalım doğum yapalım da ne olacak sonrası gerçi 3 çocuk 1 koca eriyip giderim herhalde çünkü doğumdan sonra benden çok eşim bunalima giriyor beni
Erkeklerin geneli bunalımlı zaten:) şu an hamile benmi o bu anlamakta güçlük çekiyorum zaten özel olmazsa 3 çocuk gerçekten çok zor tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin
Alaattin bey ikincilerde biraz daha geç söyleme taraftarı galiba ilkinde bize de 2,5 aylık iken kendisi söylemişti. Şimdi yanılma payım çok yüksek sonra kesinleştirelim dedi. Arkadaşıma da aynısını söylemiş. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.hayırlısı olsun seninde. ben pek zannetmiyorum değişeceğini ultrasonu iyi bir doktora gidiyorum kızımda 12 haftada söylemişti.
14+6 yım ve hala midem bulanıyo. Kendimi aşırı derece yorgun ve halsiz hissediyorum. Yemek yemek bile beni yoruyo. Yemek yedikten sonra dinleniyorumoğlumda sürekli parka götür anne, oyun oynayalım anne çok yatamıyorum ama ev işide yaptıgım söylenemez. bakalım ne zaman geçecek.
Kizlar bugun sonuclarimi gosterdm şükür temiz cikti.20 gun sonra tekrar gel dedi.Tansiyonum icinde sade maden suyuic dedi.bas ahrin faln olursada parol kullanabilirsn dedi....
Bol bol pratik yapar sinir olur sonunda ogreniriz heraldeEvet baglayabilirsek çok cici ve rahat duruyor
Ya hepiniz e soruyorum acaba şimdi akşam acile gitmek istediğim de. Normal hastaneler bakar mı yoksa kadın doğum hastanesine mı gitmem gerek
Hiç kafana takma canim yeri geldiğinde lafını söyle net olarak bebegimin annesine yani bana ihtiyacı var evinde ve sağladığım düzende büyümesi gerek gelip burada benim evimde bakarsınız seversiniz de gec ve bunu da yapNasıl moralim bozuk kimselere anlatamıyorum. Ben mı abartıyorum ne olur akıl verin.. Ama çok zoruma gidiyor. K.v. altlı üstlü oturuyoruz. Neredeyse hergun beraberiz . Her akşam on yemek yapıyor sağolsun ben mide bulantisindan mutfağa giremiyordum. Ama şuan iyiyim ve eşime artık ben yemek yapabilirim yemeklik alalım dedim her neyse.. bugün yine beraberdik komşuya gittik bebek konusu açıldı bana sürekli söylüyor bunu. Bebek doğunca gel onlarda duracakmış. Yok oraya da beşik alacakmışlar. Bugün de dedi ki bizden fırsat kalırsa gelir görürsün çocuğu diye.şaka olarak söylenmiyor bunlar hep ciddi ciddi...
Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerek ya ben mı abartıyorum.çok moralim bozuluyor bu yüzden.
Silikon olduğu için yapışıyor hemen göğüse ve bebek süt emdikce göğüs uclarida yerleşiyor içineNasi kullaniyorsun cnm o kalkanlari peki?
güzel haberler
tansiyonun yüksek miydi ki ?
Testin değeri kaç olmalı cnm bende gidicemdeKızlar ikili test sonucum iyi çıkmış çok şükür. :)
Canım papa nin 2.5tan az olması gerek sanırım.bi de bende <1.10000 var yanına da riskiniz düşük yazmış doktorda down sendromu olma riski onbinde bir düşük risk çıkmış dedi sendede muhakkak yazar canımTestin değeri kaç olmalı cnm bende gidicemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?