2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür 3derim sana da geçmiş olsun benimde 5 oluyor dahiliye ye gittim bakıldı ama çıkmadı neden böyle anlayamadım

aaa güzel haber bu ama ... küçülebiliyor demek .
bana da ilk muayenede bir dahakine 2 katı bile artabilir dedi .
4 ayda 1 cm büyüdü sadece 4 den 5 ...
tabi küçülebiliyor da büyüyebiliyorda

böyle durumlardada ağrı yapabilir normal dedi

ikili taramayıda 14.hafta başı yapalım belki dahada küçülür sonuç bizi yanıltmasın dedi

bende bi tek bana öyle geliyor sanıyordum sevindim şimdi :)

bol bol nemlendir canım, eğer genetik olarak vücudun çatlamaya meyilliyse naparsan yap çatlıyor malesef
Kızlar aslında ben göbeğim catlamasin diye hep oraya sürdüm kremleri falan hiç umursamadım basenleri.
Göbeğimde şükür bişey yok ama basenler catlamis.
daha yeni olduğu için sürdüm kremi geçer diye düşünüyorum

Kizlar catlak icin Krem surerken evet basen ve goguslere de surmek gerekiyormus gogus ucu haric suruyorum Ben. Goguslerde catlayabilir. Daha erkendir belki ama yine de surerken dikkat edin. Bir arkadasim bana hindistancevizi yagi tavsiye etti onu deneyecegim

Ben zaten riskli gebelik uzmanına gidiyorum kalp hastayım normal hastaneler beni kabul etmiyor. Teşekkür ederim cok

canım çok geçmiş olsun bende kalp hastasıyım ve bende riskli gebelik uzmanına gidiyorum ve aynen hastaneler benide kabul etmedi hepsi geri çevirdi. Allah büyüktür sağ salim kucağımıza alıp büyütelim bebeklerimizi inşallah

Canım kendini korkutma Allah'ın izni ile birşey olmasın yoksa sen ohss mu oldun normalde yumurtalıklar inmeden transfer yapılmıyor moralini yüksek tut dua edelim inşallah.
Su an hastanedeyim her hafta bakıyor doktor bi de yumurtaliklarim şiş baya zor geçiyor benim için. Korkunca tüm korkular başıma geldi galiba. İnşallah çok sağolun

Ellerine sağlık bence de neden sürekli fetal yaptır diyor anlamadım onun doktoru bu parlak bağırsak olayı benim arkadaşımda vardı ta 20. Haftada ayrıntılı ultrason cihazını ile görüldü
Sende sagol canim bazen doktorlar cok acimasiz yorumlar yapiyorlar bende ilk hamileliğimde su gelme suphesiyle gittim doktora kadin amnisure testi yapti birden su bosaldi benden ben 22 ya da 23 haftalik filandim bana dediki seni doguma alabilirim artik psikolojik olarak hemen asgiyi tuttum bebek çıkmasın diye napacaksam sanki birde kanamam oldu o testi yapinca sonra kan gelince birde cati muaynesi yapti ben zaten asagidan muaynelerde iyice kasiyorum kendimi kanama oluyor muhakkak hepsi ust uste gelmisti ve hastanede yatış yaparken dogru duzgun bilgide vermemişlerdi yani demem o ki Allah vicdanli doktorlala karsilastirsin doktorculuk oyanayan doktorlarla degil o suyunda ne oldugunu da anlayamadik ama bebegin suyu degildi ve bana suyun geliyor demisti.

İki uc gundur sol tarafta benimde oyle canim

Çok geçmiş olsun Allah bir daha vermesin bende şu gelmesi şüphesi ile yatış yapmıştım bir kağıt verdiler çamaşırıma koydum adı turnusol kağıdı sanırım renk vermedi Dr hormonal salgı demişti tanı basit yöntem varken bunu yapmak neden resmen eziyet bu arada çocuğunuza birşey olmamıştır insallah.

kizlar nasılsınız ? Ben iki gündür serum üstüne serum yiyorum. Dün de kendi doktorum 3 tane serum yazdı her gün birini taktir dedi.

Bugün biraz daha iyiyim mide Bulantim hafif ama gaz sancım var bir çöZümü yok mu bu sancıların ya içim de geziyor resmen hissediyorum. Kivrandiriyor beni iki gundur dunyam karardi

yok benimkisi kist yanlış olmasın miyom değil
evet kistler kendiliğinden yok olabiliyor adet ile atılabiliyor vücuttan. ama miyomlar 5 cm den büyük olunca sanırım operasyonla alınıyor benım haberim bile yoktu gebelikte öğrendim büyümüş ama inşallah sıkıntı çıkarmaz doğuma kadar

Canım hemen kötü düşünme ne olur ya inşallah sonuç iyi çıkar ayrıca tüp bebekte pgt yapilmayinca normal yoldan pek bi farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…