- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.881
Teşekkür 3derim sana da geçmiş olsun benimde 5 oluyor dahiliye ye gittim bakıldı ama çıkmadı neden böyle anlayamadımYa ben de pazar gununden bu yana ishalim.ve bugun kontrolum vardı doktoruma dedim beni dahiliyeye sevk etti kan ve idrar tahlili falan verdim bakalim yarin sonucu alacam.doktorum insallah dizanteri degildir dedi bakalim.dahiliye doktoru gunde kackere tuvalete cikiyorsun dedi eger bu sayi 5 ve fazlasiysa sıkıntili dedi.ben iki kere cikiyorum .ve doktor eger asiri ishal oluyorsa bebeğin asagi kaymasindan korkuyorlardir dogum doktorlari dedi.gecmis olsun sana
tabi küçülebiliyor da büyüyebiliyordaaaa güzel haber bu ama ... küçülebiliyor demek .
bana da ilk muayenede bir dahakine 2 katı bile artabilir dedi .
4 ayda 1 cm büyüdü sadece 4 den 5 ...
Kızlar aslında ben göbeğim catlamasin diye hep oraya sürdüm kremleri falan hiç umursamadım basenleri.bende bi tek bana öyle geliyor sanıyordum sevindim şimdi :)
bol bol nemlendir canım, eğer genetik olarak vücudun çatlamaya meyilliyse naparsan yap çatlıyor malesef
Bebe yağı surebilirsin içine badem yağı kayısı çekirdeği yağı koyabilirsiniz aktardı satılıyor cildini nemli tut malesef genetik te varsa çatlama oluyor benim genç kizligimda olmuştu diğer gebelikte arttı
İnşallah canımAynn cnm tuzu limonuda kestimm insallah gecr
Ben zaten riskli gebelik uzmanına gidiyorum kalp hastayım normal hastaneler beni kabul etmiyor. Teşekkür ederim cok
yok benimkisi kist yanlış olmasın miyom değilbir de miyom küçülmez diye bi,liyorum kist ve miyom farklı şeyler
Su an hastanedeyim her hafta bakıyor doktor bi de yumurtaliklarim şiş baya zor geçiyor benim için. Korkunca tüm korkular başıma geldi galiba. İnşallah çok sağolun
Sende sagol canim bazen doktorlar cok acimasiz yorumlar yapiyorlar bende ilk hamileliğimde su gelme suphesiyle gittim doktora kadin amnisure testi yapti birden su bosaldi benden ben 22 ya da 23 haftalik filandim bana dediki seni doguma alabilirim artik psikolojik olarak hemen asgiyi tuttum bebek çıkmasın diye napacaksam sanki birde kanamam oldu o testi yapinca sonra kan gelince birde cati muaynesi yapti ben zaten asagidan muaynelerde iyice kasiyorum kendimi kanama oluyor muhakkak hepsi ust uste gelmisti ve hastanede yatış yaparken dogru duzgun bilgide vermemişlerdi yani demem o ki Allah vicdanli doktorlala karsilastirsin doktorculuk oyanayan doktorlarla degil o suyunda ne oldugunu da anlayamadik ama bebegin suyu degildi ve bana suyun geliyor demisti.Ellerine sağlık bence de neden sürekli fetal yaptır diyor anlamadım onun doktoru bu parlak bağırsak olayı benim arkadaşımda vardı ta 20. Haftada ayrıntılı ultrason cihazını ile görüldü
hayırlı olsun ben kullanıyorum vinalacTeşekkür ederim aus :) vinalac kullanan var mı bu arada ?
İki uc gundur sol tarafta benimde oyle canimGünaydınlaaaaaaar
Aklınızda bulunsun notu :)) geçen akşam sol kasığıma bir ağrı girdi .. ne oluyoruz dedim resmen ... tırstım da azıcık ... bıçak saplanıyor bildiğiniz ...
olabiliyormuş .
Hamileliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir.
Açıklaması da bu imiş ... cidden ağrıyor yani .. öyle ağrı eşiği düşük biride değilim . Aklınızda bulunsun . Pank yapmadan gözlemlersiniz durumunuzu
İnsallah saglicakla kucagina alirsin canim bebisi hepimizSu an hastanedeyim her hafta bakıyor doktor bi de yumurtaliklarim şiş baya zor geçiyor benim için. Korkunca tüm korkular başıma geldi galiba. İnşallah çok sağolun
Benimde sol yumurtalikta 4.8 kist vardi canim ayrintili ulrasonda cikmisti. Sezeryanda doktor ameliyat sirasinda kistin geçmiş demisti.Allah şifa versin stres yapmayın benimde kistten dolayı biraz zor geçiyor
Çok geçmiş olsun Allah bir daha vermesin bende şu gelmesi şüphesi ile yatış yapmıştım bir kağıt verdiler çamaşırıma koydum adı turnusol kağıdı sanırım renk vermedi Dr hormonal salgı demişti tanı basit yöntem varken bunu yapmak neden resmen eziyet bu arada çocuğunuza birşey olmamıştır insallah.Sende sagol canim bazen doktorlar cok acimasiz yorumlar yapiyorlar bende ilk hamileliğimde su gelme suphesiyle gittim doktora kadin amnisure testi yapti birden su bosaldi benden ben 22 ya da 23 haftalik filandim bana dediki seni doguma alabilirim artik psikolojik olarak hemen asgiyi tuttum bebek çıkmasın diye napacaksam sanki birde kanamam oldu o testi yapinca sonra kan gelince birde cati muaynesi yapti ben zaten asagidan muaynelerde iyice kasiyorum kendimi kanama oluyor muhakkak hepsi ust uste gelmisti ve hastanede yatış yaparken dogru duzgun bilgide vermemişlerdi yani demem o ki Allah vicdanli doktorlala karsilastirsin doktorculuk oyanayan doktorlarla degil o suyunda ne oldugunu da anlayamadik ama bebegin suyu degildi ve bana suyun geliyor demisti.
ilk gebeliğinizdemi olmuştuBenimde sol yumurtalikta 4.8 kist vardi canim ayrintili ulrasonda cikmisti. Sezeryanda doktor ameliyat sirasinda kistin geçmiş demisti.
evet kistler kendiliğinden yok olabiliyor adet ile atılabiliyor vücuttan. ama miyomlar 5 cm den büyük olunca sanırım operasyonla alınıyor benım haberim bile yoktu gebelikte öğrendim büyümüş ama inşallah sıkıntı çıkarmaz doğuma kadaryok benimkisi kist yanlış olmasın miyom değil
Canım hemen kötü düşünme ne olur ya inşallah sonuç iyi çıkar ayrıca tüp bebekte pgt yapilmayinca normal yoldan pek bi farkı yokBen bir süre yok oluyorum. Fetal dna için görüş almak üzere kadın doğumcuya gitmiştim ikili test yapar belki diye. Bebeğin kesesi küçük, bağırsakta parlaklık var. Yolunda gitmiyor yani. Testi önerdi oda ama testin birşeyi değiştireceğini düşünmüyorum. Tüp bebekte olsa kaderim değişmiyor demekki. Kafamı toparlamaya ihtiyacım var kendinize iyi bakın sağlıklı bir süreç dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?