- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.921
Ben 11+2 de gittim ense ve burnuna bakıldı cinsiyet için dr kıza benzetti, kesin olarak aralığın sonunda söyleyecek, doktorun iyi ise tahminde bulunabilir :)Sali gunu hastaneye gidecegim Cinsiyeti ogrenebilirmiyim acaba ikili testte yapilmadi daha en son 1aralikda gitmistim
ben özellikle bi kaç gün wc çıkamayınca karnım kasıklarım belim aynı anda ağrımaya başlayıp karnımın etrafında batmalar oluyorKizlar dun yazdim kmse cewaplamadisag kasigimdan biseler batiyo ara sira batar gibi boyle olan warmi yaaa ???gobek deligimin sag yantarafindan yani
Benimde batıyor hatta bugün biraz daha fazla..Kizlar dun yazdim kmse cewaplamadisag kasigimdan biseler batiyo ara sira batar gibi boyle olan warmi yaaa ???gobek deligimin sag yantarafindan yani
ben özellikle bi kaç gün wc çıkamayınca karnım kasıklarım belim aynı anda ağrımaya başlayıp karnımın etrafında batmalar oluyor
Bende 4-5 günü buluyor ilk zamanlar ayva yiyordum iyi geliyordu ama artık tiksindim ondan da yeni çözümler arıyorumNe bilim benimde ondanmi oluyor ki??hergun 2kere wcye cikan ben artik 3 4 gunde ckiyorum:/
Bende 4-5 günü buluyor ilk zamanlar ayva yiyordum iyi geliyordu ama artık tiksindim ondan da yeni çözümler arıyorum
Benimde batıyor hatta bugün biraz daha fazla..
O tozdan kullanmıştım bende ama ilaç almak istemiyorum doğal yollardan halledeyim diyorum, gecenlerde kuru kayısı aldım üşendiğimden daha poşetini bile açmadımKuru kayisi canim gun icinde ye.ama dedigin gibi benide baydi surekli ye ye.bi tatli kasigi zeytinyagi ic gun icinde.bana doktorum en sonunda toz verdi suya katilip icilen
Tesekkur ederim doktorum cok iyi erkek bir doktor ozel bir hastane ve basta kiza benziyo dedi kese yapisina gore tahmin eddi sanirim ondan sonra bidaha bi tahmnde bulunmadi bende sormadim sali gunu soracagim :)canım öncelikle hayırlı olsun bebişin.Eğer iyi ve anlayışlı doktora denk geldiysen söyler cinsiyetini ama yok benim ki gibi birine denk gelirsen mümkünatı yok söylemez2li taramayı da bu gittiğinde isteycektir senden
Hayirlisi olsun saglicakla gelsin canim insAllah bende ogrenirim sali gunu basta kiza benziyo dedi keseye gore ama keseden nasil anlasilsinkiBen 11+2 de gittim ense ve burnuna bakıldı cinsiyet için dr kıza benzetti, kesin olarak aralığın sonunda söyleyecek, doktorun iyi ise tahminde bulunabilir :)
O tozdan kullanmıştım bende ama ilaç almak istemiyorum doğal yollardan halledeyim diyorum, gecenlerde kuru kayısı aldım üşendiğimden daha poşetini bile açmadımaklıma düşmüşken gidip ilk siftahımı yapayım artık
sizinle ayniyiz sat 18eylul benimde ultrasonda sola mi bakiyor sagami doktor bende hep sola bakiyor kiz bebek solda olur diyorlar :)Ben 11+2 de gittim ense ve burnuna bakıldı cinsiyet için dr kıza benzetti, kesin olarak aralığın sonunda söyleyecek, doktorun iyi ise tahminde bulunabilir :)
Ne icin 19=22arasi ideal zamanbende nihayet aldım randevumu ... tam 1 ay geçti .... 21 kasım da gitmiştim , 20 Aralık Çarşamba için aldım randevu .
Doktoru da değiştirdim arkadaşlar .. anlatmıştım namını
Gittiğimde 17 hafta iiçinde 16+3 olacağım ... cinsiyet kesinleşir büyük ihtimal .
bir de yine aynı hastanenin radyolojisinden detaylı ıltrason ranvesu alacağım .. bir ay sonraya ancak veriyorlar çünkü ..dolu.
sizlerde ihmal etmeyin .. 19-22 arası ideal zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?