- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.961
Canım kendini korkutma Allah'ın izni ile birşey olmasın yoksa sen ohss mu oldun normalde yumurtalıklar inmeden transfer yapılmıyor moralini yüksek tut dua edelim inşallah.
Benim bildiğim 23 kromozoma bakılıyor.ama haklısın Allah ol demedi mi olmuyor
Amin Allah tüm bekleyen annelerin yüzünü güldürsünİnsallah saglicakla kucagina alirsin canim bebisi hepimiz
Ben de alicam da inan dışarı çıkmaya üşeniyorum
BendeAhh dondurma için bende deliriyorum..
1 haftadır
Tek bir hücrede bakılıyor diğerlerinin es değer olduğu kabul ediliyor. Çok yakın arkadaşım 3. Denemesini yaptıracak son çare pgt yapalım demiş doktoru ama bunun da böyle bi sorunu var diğer hücrelerin aynı sorunları tasimadigini kabul ediyoruz diye eklemiş.
Bebeğim solda canım dr hep soldan bakıyor ultrasonla bnde solda hissediyorum :)sizinle ayniyiz sat 18eylul benimde ultrasonda sola mi bakiyor sagami doktor bende hep sola bakiyor kiz bebek solda olur diyorlar :)
Canım bu arada Allah sana kolaylıklar versin, mucizeni sana bağışlasın. Sağlık sihhat diliyorum.
Bebeğim solda canım dr hep soldan bakıyor ultrasonla bnde solda hissediyorum :)
Keseden nasıl anlıyolar bnde hiç bilmiyorum :) biraz sallamasyon bi teori gibi geliyor genital kısmı görmeden belirlemek mümkün degil gibi :)Hayirlisi olsun saglicakla gelsin canim insAllah bende ogrenirim sali gunu basta kiza benziyo dedi keseye gore ama keseden nasil anlasilsinki
Ben özellikle dikkat ettim hissettiğim alan doğru mu diye :))Kızlar ben bebeğimi görünce heyecandan nereye baktığını hiç düşünmedimhatta genelde soracaklarımı bile unutuyorum
Benim düştüğüm hataya düşmüssün ben deher yer sürmemistim.bacagimin arka tarafi dizin arkasi hep çatladi ilk gebeliğimde.tabi sen erken farketmissin.ben dogumdan sonra farkettim kırmizilar beyaza dondü
Canım sen yalnız mısın ? Ne yeyip içiyorsun yapabiliyor musun kendine birşeyler ? Bende yalnızım da o yüzden çok beslenemiyorum.
Ayy, hafta sonları bende imkansız çıkamıyorum.. Erteliyorum hep.. Allahtan hafta içi iş var da, gün görüyorum.. Bakalım kar da kışta nasıl olacak..
İnşallah bizimde eşlerimize naz yapacağımız zamanlar gelir kız..
Şimdilik yalnız idare ediyoruz bakalım.. Allah yardımcımız olsun..
SevgiliAusencia beni de artık listeye ekleyebilir misin?
İlk gebeliğim SAT 22 Eylül (fakat tüp bebek) tahmini doğum tarihi 29 haziran, ilk bebeğim. Cinsiyeti hakkında doktor daha bir şey söylemedi. Sorunlarımız yeni bitti şükür
şehiri eklemeyi unuttun düzelttim : Ankara
resmi giriş :)) ekleyeyim canım ama yaşını da alayım
hmm anladm koruda gebelik egitiminede katilyormusunDaha önce koru çukurambara gidiyordum oradan da çok memnundum doktorumdan da öyle, sonra uzak olduğu için sincan koruya geçiş yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?