2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
15.haftadami ogrendiniz benim daha cok varya zaman gecmiyor :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip edsin insAllah
evet canım 14+3 bugün,baya net göründü :) aminnn inşallah. Sen de öğrenirsin en kısa zamanda inşallah
Gözün aydın inşallah bizde öğreniriz en kısa zamanda :)
Teşekkür ederim canım, evet cinsiyetini öğrenmek baya rahatlatıyor :)
Gözün aydın :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Teşekkür ederim canım, aminnn inşallah

İkili testteki beta hcg ve cinsiyet bağlantısı doğru çıkan oldumu ?
Ve bebeğin kesedeki konumuna göre

Kızlar Selam, isim arayışına girdik ancak hiç bir isimi beğenemiyorum ilk oğlumun adı Selim buna uygun önerebileceğiniz güzel bir erkek isim var mı? Şimdilik Ömer var aklımda ama daha emin değilim
Hayırlısı olsun canım ammar ismi nasıl

Gözün aydın canım benim maşallah darısı bizlere ogrenmiylenlere bende gittiğinde 14 hafta olacağım bakalım inşallah bide ogreniriz

Tabi kendim için yapiyorum sadece sevincime ortak olmamalarina uzuldum.. ben zaten en basindan beri cok sukur saglikli sihhatli die dua ediyorum.. kiz cocuk benim duamdı zaten.. kendini yerime koy anlarsin eminim

bende de aynı durum var esımın tarafı hep erkek benden beklentılerı kız bebek
sıparıs verdım ya gelır bırazdan dedım gecen hatta.
bende kız cocuk ıstıorum bole durumlarda bunu yasatanlara cocugu gostermıceksın o olacak

Aminnn allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimiiznkini hayırlı olsun.

Bende sali gunu 13.haftalikken gidecegim daha belli olmaz heralde :)

Gözün aydın canım benim maşallah darısı bizlere ogrenmiylenlere bende gittiğinde 14 hafta olacağım bakalım inşallah bide ogreniriz
İnşallah ogrenirsiniz canım, insan merak ediyor gerçekten. Tabi sağlıklı olması önemli olan ama öğrenince de rahatlatıyor

Aminnn allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimiiznkini hayırlı olsun.
Aminnn inşallah
Bende sali gunu 13.haftalikken gidecegim daha belli olmaz heralde :)

Banada ilk basta kiz demisti keseye gore ama bakalim dogru cikacakmi :)
Bakalım sen de tutacak mı tahmin :) 13 haftada da öğrenenler olabiliyor,öğrenirsin inşallah
gözün aydın canım nedense yazını okuyunca birden çok duygulandım :)
Canım benim ya hepimiz aynı duyguları hissettigimizden birbirimizi çok iyi anlıyoruz

Ben aksini düşünüyorum nedense. Çevremde çok kötü yorumlar aldım sezaryan olsa belki ama normal doğum için devleti hiç düşünmem.
3. Gebelik benim hiç devlete gitmeye cesaretim yok.
Bilemiyorum benimde 3. Gebeligim ben memnun kaldım bu arada ilk doğum özelde olmuştu kendi açımdan 3 çocuğum olacak 2000 ve üstü parayı oraya bağlamak bana göre değil herkesin kendi tercihi tabiki

Bilemiyorum benimde 3. Gebeligim ben memnun kaldım bu arada ilk doğum özelde olmuştu kendi açımdan 3 çocuğum olacak 2000 ve üstü parayı oraya bağlamak bana göre değil herkesin kendi tercihi tabiki
Tabiki orası öyle. Neredesiniz bilmiyorum ama belki burda böyle dir hastaneler. İst. Çok büyük ve çok kalabalık hastaneler. Siz şanslı sınız ozaman :)

6. Haftada bebeğin kesedeki konumuna göre %85 erkek demişti doktorum, doğru çıktı bende :) kesenin sagindaydi.
Vajinal bakınca mı kesenin sağındaydı ?
Karından usg de sağ kız diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba :))

bakalim ogrenirim insAllah hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…