- 29 Eylül 2015
- 5.224
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.181
Sonucun normal çıkmış diğeri yaş riski içini ferah Tut
evet canım 14+3 bugün,baya net göründü :) aminnn inşallah. Sen de öğrenirsin en kısa zamanda inşallah15.haftadami ogrendiniz benim daha cok varya zaman gecmiyor :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip edsin insAllah
Teşekkür ederim canım, evet cinsiyetini öğrenmek baya rahatlatıyor :)Gözün aydın inşallah bizde öğreniriz en kısa zamanda :)
Teşekkür ederim canım, aminnn inşallahGözün aydın :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Risk düşük çıkmış canım iyi yani
Hayırlısı olsun canım ammar ismi nasılKızlar Selam, isim arayışına girdik ancak hiç bir isimi beğenemiyorum ilk oğlumun adı Selim buna uygun önerebileceğiniz güzel bir erkek isim var mı? Şimdilik Ömer var aklımda ama daha emin değilim
6. Haftada bebeğin kesedeki konumuna göre %85 erkek demişti doktorum, doğru çıktı bende :) kesenin sagindaydi.İkili testteki beta hcg ve cinsiyet bağlantısı doğru çıkan oldumu ?
Ve bebeğin kesedeki konumuna göre
Gözün aydın canım benim maşallah darısı bizlere ogrenmiylenlere bende gittiğinde 14 hafta olacağım bakalım inşallah bide ogrenirizKızlar doktordan geldim şimdi, oğlumuz oluyor :) çok şükür sağlıklı herşey yolunda. @Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin. Adı da Ozan olacak,onu da ekle istersen :) çok mutluyum Allah hepimizin gönlüne göre versin
Tabi kendim için yapiyorum sadece sevincime ortak olmamalarina uzuldum.. ben zaten en basindan beri cok sukur saglikli sihhatli die dua ediyorum.. kiz cocuk benim duamdı zaten.. kendini yerime koy anlarsin eminim
Kızlar doktordan geldim şimdi, oğlumuz oluyor :) çok şükür sağlıklı herşey yolunda. @Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin. Adı da Ozan olacak,onu da ekle istersen :) çok mutluyum Allah hepimizin gönlüne göre versin
Bende sali gunu 13.haftalikken gidecegim daha belli olmaz heralde :)evet canım 14+3 bugün,baya net göründü :) aminnn inşallah. Sen de öğrenirsin en kısa zamanda inşallah
Teşekkür ederim canım, evet cinsiyetini öğrenmek baya rahatlatıyor :)
Teşekkür ederim canım, aminnn inşallah
Banada ilk basta kiz demisti keseye gore ama bakalim dogru cikacakmi :)6. Haftada bebeğin kesedeki konumuna göre %85 erkek demişti doktorum, doğru çıktı bende :) kesenin sagindaydi.
gözün aydın canım nedense yazını okuyunca birden çok duygulandım :)Kızlar doktordan geldim şimdi, oğlumuz oluyor :) çok şükür sağlıklı herşey yolunda. @Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin. Adı da Ozan olacak,onu da ekle istersen :) çok mutluyum Allah hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah ogrenirsiniz canım, insan merak ediyor gerçekten. Tabi sağlıklı olması önemli olan ama öğrenince de rahatlatıyorGözün aydın canım benim maşallah darısı bizlere ogrenmiylenlere bende gittiğinde 14 hafta olacağım bakalım inşallah bide ogreniriz
Aminnn inşallahAminnn allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimiiznkini hayırlı olsun.
Bende sali gunu 13.haftalikken gidecegim daha belli olmaz heralde :)
Bakalım sen de tutacak mı tahmin :) 13 haftada da öğrenenler olabiliyor,öğrenirsin inşallahBanada ilk basta kiz demisti keseye gore ama bakalim dogru cikacakmi :)
Canım benim ya hepimiz aynı duyguları hissettigimizden birbirimizi çok iyi anlıyoruzgözün aydın canım nedense yazını okuyunca birden çok duygulandım :)
Bilemiyorum benimde 3. Gebeligim ben memnun kaldım bu arada ilk doğum özelde olmuştu kendi açımdan 3 çocuğum olacak 2000 ve üstü parayı oraya bağlamak bana göre değil herkesin kendi tercihi tabikiBen aksini düşünüyorum nedense. Çevremde çok kötü yorumlar aldım sezaryan olsa belki ama normal doğum için devleti hiç düşünmem.
3. Gebelik benim hiç devlete gitmeye cesaretim yok.
Tabiki orası öyle. Neredesiniz bilmiyorum ama belki burda böyle dir hastaneler. İst. Çok büyük ve çok kalabalık hastaneler. Siz şanslı sınız ozaman :)Bilemiyorum benimde 3. Gebeligim ben memnun kaldım bu arada ilk doğum özelde olmuştu kendi açımdan 3 çocuğum olacak 2000 ve üstü parayı oraya bağlamak bana göre değil herkesin kendi tercihi tabiki
Vajinal bakınca mı kesenin sağındaydı ?6. Haftada bebeğin kesedeki konumuna göre %85 erkek demişti doktorum, doğru çıktı bende :) kesenin sagindaydi.
bakalim ogrenirim insAllah hayirlisiİnşallah ogrenirsiniz canım, insan merak ediyor gerçekten. Tabi sağlıklı olması önemli olan ama öğrenince de rahatlatıyor
Aminnn inşallah
Bakalım sen de tutacak mı tahmin :) 13 haftada da öğrenenler olabiliyor,öğrenirsin inşallah
Canım benim ya hepimiz aynı duyguları hissettigimizden birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Karından bakınca resim çekiyor ya o resimde sol tarafta görünüyordu ama kesenin sağına yerleşmiş oluyormuş o zaman,karışık mı anlattım:)Vajinal bakınca mı kesenin sağındaydı ?
Karından usg de sağ kız diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba :))
Anladım :)) usg resminde sizinki sol tarafta yani ele alıp bakıncaKarından bakınca resim çekiyor ya o resimde sol tarafta görünüyordu ama kesenin sağına yerleşmiş oluyormuş o zaman,karışık mı anlattım:)
Evet aynen öyle :) çin takvimi de tuttu bende. Hatta nub teorisine göre Ausencia erkek demişti o da tuttuAnladım :)) usg resminde sizinki sol tarafta yani ele alıp bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?