- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.201
Tüm teoriler sizde tutmuş ne güzel :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Evet aynen öyle :) çin takvimi de tuttu bende. Hatta nub teorisine göre Ausencia erkek demişti o da tuttu
Amiiin inşallah,hepimiz sağ salim kucagimiza alalım :)Tüm teoriler sizde tutmuş ne güzel :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Evet canim ilk gebeligim, ilk üç ayi gecirdim diye rahattimayy dolap cam mı sildinizzsiz canınızı bebeğinizi düşünsenize
size gelen yabancı değil görümcen k.validen niye yoruyorsun kendini
ilk gebeliğiniz mi lütfen dikkat edin sağlığınıza
Evet canim dikkat ettim üç ay bitesiye zaten evi süpürdüm yattim dinlendim kalktim sildim toz aldim. Dinlenerek yaptım . Zaten yorgunluk oluyordu minnakta izin vermiyor du harıl harıl temizlik yaoamBen iş yapamıyorum bırak iş yapmayı çok gezemiyorum bile bukadar iş yapsam ne olurdum birazda kendini bebeğini düşün cnm iş hep yapılır su dönemde biraz dikkat etmek gerek
Merhaba canım murat gültekin doktorumCanım bende Hacettepe'ye gidiyorum, senin doktorunun adı nedir, ben normal polikliniğe gidiyorum
evet canım artık hayırlısıyla cinsiyetleri belli olması ve sonrasın da da sağsalim dünyaya gelmeleri kalıyo :)her iki ihtimal için hazırlıklısınız ne güzel :)
eslim hmm güzel isimmiş ilk kez duydum. İnşallah rabbim gönlüne göre versin canımbende kiz olursa eslim ismini uzun zamandir dusunuyirum hayalimdeki isim
İlacı değiştirmedi ben hayatımda böyle bir mide ağrısı yaşamadımBana decavit başlatmıştı kabızlık ve zorlamaktan neredeyse hemeroid olacaktım çok kanama oldu anüs kısmından doktora söyledim imom diye bi vitamine döndürdü şimdi rahatım. Sıkıntını doktora bildir ona göre ilacı değiştirebilir. İlaç ağır gelmiş olabilir.
Evet canim sen eslem ismini dusunuyorm demissinya eslemin anlami Eslem: Arapça sıfattır. ‘Sâlim’den ism-i tafdil, müfred müzekker; en selâmetli, en emin, en doğru, en sağlam manalarınadır.evet canım artık hayırlısıyla cinsiyetleri belli olması ve sonrasın da da sağsalim dünyaya gelmeleri kalıyo :)
eslim hmm güzel isimmiş ilk kez duydum. İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım
Devlette istiyor musunuz diye sormak yok sanki mecburi gibi hemen yapıyolarHiç gecmişi okuyamıyorum zamanım olmuyor ama merakta etmiyo değilim annelerin yaşadıklarınıeşim dr randevu almış çok iyi dr diye götürdü adam tam manyak:) hiç konuşturmadı beni ne dediysem saçma sapan cevap verdi mesela cinsiyet tahmini yaprmısınız dedigimde tek derdin cinsiyet olsun dedi:) sonra erken dogum yaptım kızımda bundafa bu risk varmıdır dediğimde dışarı cık temiz hava al sonra kafayla bu soruyı kendine sor düşün dedi:) ahaha hala gülüyorum neyse esas kendi dr kızımda hamileyken gittigim dr gidecem haftaya cuma dün öylesine devlete gittim tarama testi yaotular istemedigim halde sonucu haftaya çıkacakmış yine yine kafam agrıyacak kötü cıkacak sonuç eminim
Sıra bekleme durumu yok mu canım özel olunca, birde eşin yanında girebiliyor mu, ben de arada kaldım aslında poliklinikte sıra uzun olabiliyor bazenMerhaba canım murat gültekin doktorum
Sev
Devlette istiyor musunuz diye sormak yok sanki mecburi gibi hemen yapıyolar
Randevu alıyoruz önceden saatinde alıyor genelde bazen biraz bekliyoruz ama hoca oldu bittiye getirmiyor uzun uzun anlatıyor sorularıma cevap veriyor. Ultrason odasına erkekler giremiyor. Doktorların odasında cihaz yok zaten. Eşime sordu bebeği hiç gördün mü diye hayır deyince o zaman ben de bi bakıyım hem babası da görsün dedi benimki koşa koşa çikolata almaya gitti göreceğini duyunca bebiş hateketlensin diyeSıra bekleme durumu yok mu canım özel olunca, birde eşin yanında girebiliyor mu, ben de arada kaldım aslında poliklinikte sıra uzun olabiliyor bazen
Bu da benim gobusbirazcık büyüdük sanki.
Sıfır benden biri olarak bu göbek bana büyük geliyor
Şükür 5 buçuk kilo aldım şimdilik
Rabbim sagligimiza zeval vermesin böyle devam etsin inşallah
Günaydın kızlariki gün yatılı misafirim vardi kayinvalidemler görumcem çocuğu faln anca kendime geliyom hamileyken ne zormus yatılı misafir sabah akşam ayakta olunca dün artik üstümdn kamyon geçmiş gibi yatakta gecirdim şükür güzel atlattik .
Cinsiyetini öğrenen arkadaslar varmis hayırlı olsun . Darısı başıma ve ogrenemeyenlereartık belli olsunda isimleri konusalim . Benim yavrucagin ismi zeytin diye kalacak yoksa zeytin asagi zeytin yukari derken komsularimda alışmış zeytin nasıl bugün diyorlar
Günaydın kızlar, Ya benim hamileligimden beri sadece tek taraflı sol kasigim ağrıyor :/ sağda birşey yok hep sol , Acaba öyle mi oluyor yani ne biliyim belki bebek solda da o yüzden mi ?
Gunaydin kizlar
Dun cok canimi sıkan biseyi paylasmak istiyorum. Bebegin cinsiyetini ogrendikten sonra kv gittik. Ben heyecanla kizmis dedim. Kv hayirli olsun erkek dusunmustuk biz dedi kucuk gorumcemde ayni sekilde yaa erkek tahmin ettim ben dedi neyse hayırlısı olsun dedi gecti kaynim tam bir kiz delisidir oda ayni tepkiyi verdi.. boyle hayirli olsun ya nr guzel saglikli sihhatli bebek geliyo demiyolarda (ilk bebegimi kaybettim) hala erkek diolar aslinda hepsi kiz kiz die başımın etini yiyordu.. esimin kuzeni dogum yapti dunya tatlisi oglu oldu.. ondan beridir herkes erkege düşmüş.. hic tepkisiz kalmalari, ya insan azicik sevinmez mi hic hissettirmemeleri o kadar icimi acitti ki.. en son zaten dedim siz sevinmediniz galiba bundan sonra siz cocugun iyi olduğunu bilin yeter fazlasi yok die! Geldigimden beri agliyorum
Kızlar nasılsınız 2li tarama sonuçlarım yüksek çıktı kombine risk 1:2147 sizin nasıldı
Kızlar Selam, isim arayışına girdik ancak hiç bir isimi beğenemiyorum ilk oğlumun adı Selim buna uygun önerebileceğiniz güzel bir erkek isim var mı? Şimdilik Ömer var aklımda ama daha emin değilim
Kızlar doktordan geldim şimdi, oğlumuz oluyor :) çok şükür sağlıklı herşey yolunda.Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin. Adı da Ozan olacak,onu da ekle istersen :) çok mutluyum Allah hepimizin gönlüne göre versin
Evet aynen öyle :) çin takvimi de tuttu bende. Hatta nub teorisine göre Ausencia erkek demişti o da tuttu
Bu arada doktor %90 erkek dedi ama net konuşamıyorum biraz daha bekleyelim dedi çok heyecanlıyım.
Hiç gecmişi okuyamıyorum zamanım olmuyor ama merakta etmiyo değilim annelerin yaşadıklarınıeşim dr randevu almış çok iyi dr diye götürdü adam tam manyak:) hiç konuşturmadı beni ne dediysem saçma sapan cevap verdi mesela cinsiyet tahmini yaprmısınız dedigimde tek derdin cinsiyet olsun dedi:) sonra erken dogum yaptım kızımda bundafa bu risk varmıdır dediğimde dışarı cık temiz hava al sonra kafayla bu soruyı kendine sor düşün dedi:) ahaha hala gülüyorum neyse esas kendi dr kızımda hamileyken gittigim dr gidecem haftaya cuma dün öylesine devlete gittim tarama testi yaotular istemedigim halde sonucu haftaya çıkacakmış yine yine kafam agrıyacak kötü cıkacak sonuç eminim
Hayırlısı olsun canım ammar ismi nasıl
Canım benim valla çok güzeldi kontrol,amin inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırızCanım yazık değil mi o güzel canınaOnlar sevinse ne sevinmese ne ...
Hayatta huzurla ilgili tek felsefem , dıarıya kulak tıkayıp çekirdek aileme bakmak oldu ..eşinle beraber çıkarın keyfini kızınızın
benimde kayınvalidem gebeliğimi öğrendi , yarım ağız hayırlı olsun dedi ... yani dedi herhalde :) o kadar sessiz söyledi ki dudak okudumumrumda mı ? hiç .
canım test sonuçların güzel ... risk tablosunun altında . yaş evet yüksek . eee zaten düşük çıkması matematiğe aykırı ... 35 yaşta öyle çıkıyor . senle ya da bebeğinle ilgili değil .
bende yaptırsa idim ikili test kimbilir kaç çıkacaktı . hiç bozma moralini ... gayet güzel sonuçlar
Canım oğlunun ismi de çok güzelmiş ... Ömer de çok güzel ..
Yavuz Sultan selim de n mütevellit Selimi duyunca Yavuz geldi benim aklıma da .
bu arada isimlere karar verin tabloya isimleri de yazayım artık
oyyyyyyyyyyyy güzel anneMaşallah Ozan paşaya nasıl güzel ya .... İism de güzel .. notlar kısmını siliyorum artık , kalp duymayan yok ... oraya isimleri ekleyeyim .
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin annesi
Nubçu auuuuuuuus geldi hanımmmmmmmmmmmmm
canım senin de hayırlı olsun%90 net olmuş aslında , illa ki bi ihtimal bırakmış garanti için .
ekliyorum tabloya oğlunu canım
Allahtan ççoook iyi doktormuş haaaa ... işinde iyidir belki ama sinir bozucu derecede ukala imiş bence .
bende bu zamana kadar gittğim dr u bıraktım , önümüzdeki hafta ilk kez başka doktora gideceğim ... o da tutmazsa :) oğlumun dr una .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?