- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.141
Ben basladim canim 3.gunum bugun. Ben oglen ac karinla iciyorum. Gynoferon bir sorun yasamadim. Cunku midem zaten hala bulaniyorKızlar doktorunuz demir ilacına başladı mı? Benimki başladı 2 gün önce. 2 gündür bitmiş olan mide bulantılarım mide yanmasıyla birlikte geri geldiDemir ilaçları yapar mı bu tarz şikayetler? İlk defa demir ilacı içiyorum cidden midemi ağrıttığını hissediyorum şuan
Ben kendimi kıza hazırladım hiiçç erkek ismi düşünmedim valla bi de dr erkek derse kendime gelemem bi süre
Bana decavit başlatmıştı kabızlık ve zorlamaktan neredeyse hemeroid olacaktım çok kanama oldu anüs kısmından doktora söyledim imom diye bi vitamine döndürdü şimdi rahatım. Sıkıntını doktora bildir ona göre ilacı değiştirebilir. İlaç ağır gelmiş olabilir.Kızlar doktorunuz demir ilacına başladı mı? Benimki başladı 2 gün önce. 2 gündür bitmiş olan mide bulantılarım mide yanmasıyla birlikte geri geldiDemir ilaçları yapar mı bu tarz şikayetler? İlk defa demir ilacı içiyorum cidden midemi ağrıttığını hissediyorum şuan
Ben vitamin kullanmiyorum. Ozel hastane doktorum ve devlet hastanesindeki doktorumda multivitamin vermedi. Yediklerine beslenmene dikkat et dediler.Bana decavit başlatmıştı kabızlık ve zorlamaktan neredeyse hemeroid olacaktım çok kanama oldu anüs kısmından doktora söyledim imom diye bi vitamine döndürdü şimdi rahatım. Sıkıntını doktora bildir ona göre ilacı değiştirebilir. İlaç ağır gelmiş olabilir.
Yani sonuclarin bence gayet guzel tabi dr daha iyi bilir ama cut off altında olmasi iyi biseyGerizekalı dr beni niye bu kadar korkuttu o zaman ya
rabbim nasip ederde dünyaya gelirse bebeğim ki inşallah gelir allahın izniyleKızlar Selam, isim arayışına girdik ancak hiç bir isimi beğenemiyorum ilk oğlumun adı Selim buna uygun önerebileceğiniz güzel bir erkek isim var mı? Şimdilik Ömer var aklımda ama daha emin değilim
yok canım devlette yaptırdım 5 gün sonra sonuç çıktı her hastanede farklı olabilir durumBen ozelde 85tl ye yaptirdim canim. 4gun sonra cikiyor. Devlette de 20gun sonra cikiyor
henüz başlamadım ben bi dr na danış bence ilaçtan olabilir bulantın ağır gelmiştir belki deKızlar doktorunuz demir ilacına başladı mı? Benimki başladı 2 gün önce. 2 gündür bitmiş olan mide bulantılarım mide yanmasıyla birlikte geri geldiDemir ilaçları yapar mı bu tarz şikayetler? İlk defa demir ilacı içiyorum cidden midemi ağrıttığını hissediyorum şuan
Şaka gibi fiyatlarEskişehir'de acıbadem 4 bin küsur dedi ama yılbaşından sonra 8 bine falan cikabilirmiso durumda başka hastane bakicaz tabi. Ben buradaki üniversiteden nefret ediyorum cok kötü günler geçirdim o yuzden yenidoğan yogunbakimi olan bir yer olmalı ki üniversiteye yollamasinlar beni.
Aynen önceliğimiz sağlık canım kız da erkekte canımızbende oğlumda sizin gibiydim erkek deyince şok olmuştum
hatta dayanamayıp kız aksesuarı şeyler bile almıştım
şimdi erkek hissediyorum umarım kızdır bende kız evladım olmasını çok istiyorum tabiki önce sağlıklı olsun hepsi kabulümüz evlat cann
inşallah hayırlısı bakalım :)e biz de hep öyle kız diye sevdik hep kız isimleri düşündük :) şimdi zor oluyor umarım sizde de böyle olmaz
yas riski çıkmış sadece yani 35 yasın üstündeki 235 kadından birinde cıkmıs bu risk diyor. burda önemli olan kombine risk o da cut off değerinin altında diyor hayırlı olsunGerizekalı dr beni niye bu kadar korkuttu o zaman ya
Hmm anladm canm koru iyi diyolarhenüz bir hastaneyle anlaşma yapmadım canım elvankentte oturuyorum büyük ihtimal Sincan Koru Hüseyin hocaya başlayacağım 26 sina randevum var
benimde arada oluyordu canım progestan kullanınca geçti geçmiş olsun
kırmızı kırmızı çatlıyor canım hatta biraz morumsu bir renk aliyor
rahmin büyümesiyle alakalı galiba bir ara onunda ağrısını cektim hatta dr magnezyum yazdi kullanmadım ama geçti simdi
Ahah oyle valla cogu kisi corumlu sincandayaSincanın yarısı çorumlu derler, birse isminizin yanında ki 19'dan
rabbim nasip ederde dünyaya gelirse bebeğim ki inşallah gelir allahın izniyle
Kız olursa Eslem
Erkek olursa Ömer Asaf düşünüyoruz eşimleCinsiyet belli olmadığı için bebeğim olarak seviyorum
Ahah oyle valla cogu kisi corumlu sincandaya
bakalim nasipse tanisirz :)Tanışalım inş :)
bende kiz olursa eslim ismini uzun zamandir dusunuyirum hayalimdeki isimrabbim nasip ederde dünyaya gelirse bebeğim ki inşallah gelir allahın izniyle
Kız olursa Eslem
Erkek olursa Ömer Asaf düşünüyoruz eşimleCinsiyet belli olmadığı için bebeğim olarak seviyorum
Bende suan 12+3 :) sali gunu 13haftalikken gidecegim acaba cinsiyet belli olurmu 16.haftada net belli olir diyolar ama :) ankaradaym bendeKızlar selam fiyatları duyunca dudağım uçukladı ben ankarada Hacettepe Üniversitesi ne gidiyorum istediğim doktor doçent olduğu için 120 TL muayene ücreti ilgi alaka çok iyi ayrıca telefondan istediğim zaman ulaşıyorum eğer sezeryan olursa doktorumu istersem 800 TL sanırım. Tek odalar bulmak zormuş 150 TL civarı onun dışında genelde 2 kişilik odalar. Özel hastane hiç düşünmedim çünkü çoğunda bebek yoğun bakım ünitesi yok olanlarda işi ticarete dökmüş resmen. Durumu olanlar için özel hastane masrafları sorun olmaz ama diğerleri için paylaşmak istedim. Bu arada 12+4 de doktorum henüz pipi yok dedi ama daha erken belirlemek için dedi
Ben aksini düşünüyorum nedense. Çevremde çok kötü yorumlar aldım sezaryan olsa belki ama normal doğum için devleti hiç düşünmem.
3. Gebelik benim hiç devlete gitmeye cesaretim yok.
Yani hadi bizi gec kendi evladina ayip be.. begenmiyosanda bunu bize nasil yansitirsin nie benim elime koz veriyosun di mi yani.. ben zaten esimide anlamiyorum ben bozuldum o hic bozulmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?