2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende suan 12+3 :) sali gunu 13haftalikken gidecegim acaba cinsiyet belli olurmu 16.haftada net belli olir diyolar ama :) ankaradaym bende
Merhaba ben çok öğrenmek istiyordum doktorum kırmadı hatta her yerini inceledik beraber eşim videoya aldı bu haftalarda %70 olasılık dedi pipi henüz yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez dedi bebeğin hormonları hala gelişim sürecindeymiş. Yani çok inanmamak lazım şu haftalar cinsiyete

15.haftadami ogrendiniz benim daha cok varya zaman gecmiyor :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip edsin insAllah

Oyle tabi 16 18.haftada net olarak belli olur beklemek lazim ama cok sabirsizim cok merak ediyorum ya :)

Gözün aydın inşallah bizde öğreniriz en kısa zamanda :)

Gözün aydın :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

bu arada büyük oğlumun ismi Çınar Alp
ikincisine karar veremedim ama oğlum Deniz olsun istiyor hem erkek hem kız ismi olduğu için eşim istemiyor bende o zaman buda Deniz Alp olsun diyorum

Bende sizin gibi sabırsızım kızım olması en büyük hayalim bakalım ilk çocuk olduğu için çok da önemli değil sağlıklı olsunlar yeterki
ilk cocukta kiz erkek fark edmiyir ama ikincide oteki neyse diger cinsiyet isteniyor :) fark edmesede genede insan merak ediyor icimden kiz geciyor ama bakalim hayirlisi olsun canim insAllah bian once ogreniriz :)

Canım bende Hacettepe'ye gidiyorum, senin doktorunun adı nedir, ben normal polikliniğe gidiyorum

Canım oglunda tüp bebekle mi oldu ?

Canım önemli olan bebisinin sağlıklı olması sen niye ağlıyorsun ki ağlama ne kendini ne bebeğini üzme olur mu şuan içinde bir mucize var kız bebeği rahmet ve berekettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…