2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kombine risk 1:221
Ikili test >1:50 cikti ikisi de cut off degerinin ustunde
Bununla ilgili çok hikaye duymussundur. Benim bı yakinima dediler kesin down sendromu,kucağına aldı sapasağlam. Kkda da var senin gibi risk çıkıp herşeyi düzgün çıkan.sonucta yaş,sigara,bı sürü faktör giriyor işin içine. Stres olma iyi düşün iyi olsun. Ölçümlerinin iyi çıkması çok büyük avantaj. Bı sorun olsaydı onlarda yüksek çıkardı değil mi

Evet Ben de oyle dusunuyorum cok tesekkurler canim. Doktor da birsey cikmaz ama yine de yaptir diyor hakkimizda hayirlisi Allah buyuk. Karar vericez esimle bakalim. Baska doktora gitmeyi dusunuyorum bukonuda bilgi almak icin bakalim.

Moral verdigin icin cok tesekkurler canim.

İyi akşamlar güzel hamişler... gecen gün tsh için kan vermiştim bugün sonucunu aldım. Tsh’ım 0,002. Bir önceki de 0,023 tü daha da düşmüş. Cumartesi randevum var bakalım ne diyecek dr

Tekme yedim ne demek?
Kavga etmiştik canım eşimi doldurdu üstüme gönderdi bildigin wsim bana düşkündür de onun yüzünden tartıştık ve ben cikim. Gidiyodum kapidaydim bana tekme attı cok kotu gunlerdi cok sujur gecti tabii çok pişman olmuştu hatta ben bitti hersey dedim ama olmadı özür diledi aglicakti nerdeyse ki öyle oldu da

Nasıl yaniiii kim yaptı bunu sana
Eşim yaptı canım hiç bi kavgamiz olmamıştı sadece ağız dalaşması benide sever Sayar ama annesi olucak pisliğin dolduruşuna geldi şuan çok iyiyiz çok şükür artık onu takmıyorum sadece önemli olan benim için bebeğim ve eşim kv bana dediği bi kelime vardi ben istesem seni boşatırım diye allah konunla konuşsun şuan sadece selam veriyorum

Ya böyle kaynanalar acaba gelinken kendi kaynanalarindan ne gördüler de aynisini kendi gelinlerine yapiyorlar.iki eşi birbirine kırdırmak en büyük günahlardan olsa gerek.

Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor.. Eşlerimizin de kendi fikirleri yok sanki.. Valla canım sıkıldı.. Allah yardımcın olsun canım.. Eşlerimize Allah akıl fikir versin.. Ailelerine de merhamet, sevgi, vicdan versin Rabbim.. İnşallah yavrunuz birçok şeyin değişimine vesile olur..
Sen ne olursa olsun, dik dur canım.. Bilmiyorum okul hayatını da.. Fırsatın olmadıysa, açık öğretimden eğitimini artırabilirsin.. Okulunu bitirdiysen çalışmak istersen deneyebilirsin.. Ne yazık ki, diğer türlü baskı kuruyorlar kendilerince.. Mesela; benim eşim başka şehirde, doğumdan sonra izin alırım diyorum ama evde nasıl oturacağım diye dert bastı bile..

Saol canım allah razı olsun gayet iyiyim çok şükür her koşulda bana sahip çıkıcak ailem var allah uzun ömür versin onlara rabbim kötü şeyler kimseye de banadavermesin

Kızlar merhaba kasintim olduğu icinGynolomexin vaginal ovul verdi doktor 3 gün arayla 2 tablet vajinadan bunu yaptım sonrasında bende sistit olduğunu düşünüyorum ilactanmi bilemiyorum kötü koku var ama renk beyaz idrar yaparken yanmam var sağolsun doktorum hala msj atmadı cevap vermedi ne kullanayim

Ya böyle kaynanalar acaba gelinken kendi kaynanalarindan ne gördüler de aynisini kendi gelinlerine yapiyorlar.iki eşi birbirine kırdırmak en büyük günahlardan olsa gerek.
Hic sorma canım ama benimkisi kendi kayananasını bayram günü kovdurdu yani o derec şeytanı bi yapısı var

İdrar yolu enfeksiyonu varsa hamileler monurol içebiliyor diye biliyorum.. Zaten tek kullanımlık.. Muhtemelen doktorunuz yarına kadar dönüş yapacaktır.. Geçmiş olsun

kızlar bugun pantolonlarım için böyle birşey yaptım..

pantolonlarım göbek kısmından olmuyor.. gecen hamileliğimde zaten kilom kalmıştı bu hamileliğim süresşnce biraz verdim ama göbek var hem bebekten hemde sağolsun biraz yağ var

geçen hamileliğimde kalçamda büyümüş sanırım pantolonlarımı da atmaya satmaya kıyamıyorum en azından hamilelik süresince böyle giyerim sonra kilo verebilirim sanırım36 beden artık çoook zor

Selam kızlar bugün 2 li test yaptırdım ense kalınlığını gayet iyi dedi inşallah kan sonucumda o şekilde çıkar benim karaciğer enzimlerim sürekli artıyor du bende doktora folik asit kullanıyorum ondan olabilir mi diye 3 ayrı doktora sordum hayır dediler ama baya yükseldi bende 2 hafta kullanmadım düşmüş başına böyle bişey gelen var mı

Iyi akşamlar kızlar. Benim yarın ikili testim var . Kan vermiştim Geçen haftalarda ama ultrason Yarın olacak. Çok heyecanlıyım Aynı zamanda da korkuyorum :/ Bazen yaptirmasamiydim diye düşünüyorum, Aslında 35 yaş sonrasına yapıyorlar ama ben kendi isteğimle yaptırmak istedim sırf bebeğimi göreyim diye yoksa 19. Haftada bakacaklardi. Anlayacağınız hem sevinçliyim hem heycan ve korku duyuyorum. Ne olur bana da dua edin. Güzel haberlerle geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…