- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.241
Bununla ilgili çok hikaye duymussundur. Benim bı yakinima dediler kesin down sendromu,kucağına aldı sapasağlam. Kkda da var senin gibi risk çıkıp herşeyi düzgün çıkan.sonucta yaş,sigara,bı sürü faktör giriyor işin içine. Stres olma iyi düşün iyi olsun. Ölçümlerinin iyi çıkması çok büyük avantaj. Bı sorun olsaydı onlarda yüksek çıkardı değil miKombine risk 1:221
Ikili test >1:50 cikti ikisi de cut off degerinin ustunde
Moral verdigin icin cok tesekkurler canim.Bununla ilgili çok hikaye duymussundur. Benim bı yakinima dediler kesin down sendromu,kucağına aldı sapasağlam. Kkda da var senin gibi risk çıkıp herşeyi düzgün çıkan.sonucta yaş,sigara,bı sürü faktör giriyor işin içine. Stres olma iyi düşün iyi olsun. Ölçümlerinin iyi çıkması çok büyük avantaj. Bı sorun olsaydı onlarda yüksek çıkardı değil mi
Kavga etmiştik canım eşimi doldurdu üstüme gönderdi bildigin wsim bana düşkündür de onun yüzünden tartıştık ve ben cikim. Gidiyodum kapidaydim bana tekme attı cok kotu gunlerdi cok sujur gecti tabii çok pişman olmuştu hatta ben bitti hersey dedim ama olmadı özür diledi aglicakti nerdeyse ki öyle oldu daTekme yedim ne demek?
Oyle vala canımSen varya bunlara erkek olacak yavrumuz desen, kıza alıştırmıştık kendimizi derler..
Eşim yaptı canım hiç bi kavgamiz olmamıştı sadece ağız dalaşması benide sever Sayar ama annesi olucak pisliğin dolduruşuna geldi şuan çok iyiyiz çok şükür artık onu takmıyorum sadece önemli olan benim için bebeğim ve eşim kv bana dediği bi kelime vardi ben istesem seni boşatırım diye allah konunla konuşsun şuan sadece selam veriyorumNasıl yaniiii kim yaptı bunu sana
Eşim yaptı canım hiç bi kavgamiz olmamıştı sadece ağız dalaşması benide sever Sayar ama annesi olucak pisliğin dolduruşuna geldi şuan çok iyiyiz çok şükür artık onu takmıyorum sadece önemli olan benim için bebeğim ve eşim kv bana dediği bi kelime vardi ben istesem seni boşatırım diye allah konunla konuşsun şuan sadece selam veriyorum
Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor.. Eşlerimizin de kendi fikirleri yok sanki.. Valla canım sıkıldı.. Allah yardımcın olsun canım.. Eşlerimize Allah akıl fikir versin.. Ailelerine de merhamet, sevgi, vicdan versin Rabbim.. İnşallah yavrunuz birçok şeyin değişimine vesile olur..Kavga etmiştik canım eşimi doldurdu üstüme gönderdi bildigin wsim bana düşkündür de onun yüzünden tartıştık ve ben cikim. Gidiyodum kapidaydim bana tekme attı cok kotu gunlerdi cok sujur gecti tabii çok pişman olmuştu hatta ben bitti hersey dedim ama olmadı özür diledi aglicakti nerdeyse ki öyle oldu da
Rica ederim canım, sen üzme kendini.. iyi olacak herşey inşallahMoral verdigin icin cok tesekkurler canim.
Saol canım allah razı olsunKadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor.. Eşlerimizin de kendi fikirleri yok sanki.. Valla canım sıkıldı.. Allah yardımcın olsun canım.. Eşlerimize Allah akıl fikir versin.. Ailelerine de merhamet, sevgi, vicdan versin Rabbim.. İnşallah yavrunuz birçok şeyin değişimine vesile olur..
Sen ne olursa olsun, dik dur canım.. Bilmiyorum okul hayatını da.. Fırsatın olmadıysa, açık öğretimden eğitimini artırabilirsin.. Okulunu bitirdiysen çalışmak istersen deneyebilirsin.. Ne yazık ki, diğer türlü baskı kuruyorlar kendilerince.. Mesela; benim eşim başka şehirde, doğumdan sonra izin alırım diyorum ama evde nasıl oturacağım diye dert bastı bile..
Aynen biz de hep erkek diye düşündük çevremizdeki herkes erkek kesin dedi ama gel gör ki kız:)bizede zor oldu:)e biz de hep öyle kız diye sevdik hep kız isimleri düşündük :) şimdi zor oluyor umarım sizde de böyle olmaz
Hic sorma canım ama benimkisi kendi kayananasını bayram günü kovdurdu yani o derec şeytanı bi yapısı varYa böyle kaynanalar acaba gelinken kendi kaynanalarindan ne gördüler de aynisini kendi gelinlerine yapiyorlar.iki eşi birbirine kırdırmak en büyük günahlardan olsa gerek.
İdrar yolu enfeksiyonu varsa hamileler monurol içebiliyor diye biliyorum.. Zaten tek kullanımlık.. Muhtemelen doktorunuz yarına kadar dönüş yapacaktır.. Geçmiş olsunKızlar merhaba kasintim olduğu icinGynolomexin vaginal ovul verdi doktor 3 gün arayla 2 tablet vajinadan bunu yaptım sonrasında bende sistit olduğunu düşünüyorum ilactanmi bilemiyorum kötü koku var ama renk beyaz idrar yaparken yanmam var sağolsun doktorum hala msj atmadı cevap vermedi ne kullanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?