- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.421
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah canimbugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..
Amin canimmm hayırlısı olsunda artik 1 ay sonra gidip ogrenicem tam olarak ogrenirimSağlıkla hayırla gelsin inşallah canim
Oglununkiyle benim gonderdigim benziyo mu canim bide bacak arasi pozu koydum sizinde boylemiydi cikintiSelam kızlar, birşey farkettim nupptan , milimetrik olcumlerden anlamam ama bugün aldığım ultrason resmi ile oglumunkini karsilastirdim hoş aralarında 6 hafta var çekilen ultrason resimlerinin oğlum daha büyüktü Neyse geleyim farka, bugünkü resimde bebek dümdüz yani kafa ve vücut olarak ama oğlumun kafadan popoya kıvrımlı yani bükük yatıyor düz değil, birdelavinza arkadaşımızın en son attığı ve doktorun erkek dediği resimde de bebek eğri baştan popoya, yani tabiki kesinligi yoktur ama ben öyle farkettim
Benim oğlumun yandan normal ultrason resmi var böyle bacak arası gösterdiler ama vermemişlerdi ama senin attığın gibi kıvrık duruyor oğlum. Ama bugün aldığım ikinci bebeğimin resmi dümdüzOglununkiyle benim gonderdigim mu canim bide bacak arasi pozukoydum sizinde boylemiydi cikinti
Ewet iki gun ust uste yoruldum ondanmis dun gece sicak bi dus aldim uyudum gecti cok sukur aslinda eskiden yormayan hersey yoruyor bi misafir gelse aksamina bitiyorum Allah kolay getirsin insallahkasık ağrılarım bitti gibi şimdide belimden sağ kalama inanılmaz ağrı giriyor yoruluncada oluyor acaba yoruluyor musun canım dinlenince geçiyor benim
Gozun aydin canim cok sewindim senin adina bende ptesi cinseyet icin gidelim bakalim insallah ogrenirim hayirlisiyla :)Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür, bebeğimi gördüm ilk defa, ayakları kıpır kıpırdı, pıtı pıtı kalbi atıyordu, olcumler yapıldı daha bitmeden uyudu tekrar . Risk yokmuş, ölçümlere göre 1 hafta genç duruyor ama endişe edilecek bir şey yok dedi, Bi anda haftasını yakaliyormus tekrar önemli değil dedi, iyi goruniyormus. :) çok mutlu oldum
Insallah sen de hayırlı haberlerle gel canımGozun aydin canim cok sewindim senin adina bende ptesi cinseyet icin gidelim bakalim insallah ogrenirim hayirlisiyla :)
Insallah canım dua edicem senin için, Gerçekten insan stres oluyor öncesinde ama Allahın izniyle sen de güZel haberlerle geleceksinİyi akşamlar kızlar yarın bende hastaneye gidicem banada dua edin lütfen yarın 14 haftaya giriyoruz ve ikili test yapılacak hayırlısı olsun birde ikili testin ucreti ne kadar bilginiz var mı
Allah razı olsun canım inşallah çok çok aminInsallah canım dua edicem senin için, Gerçekten insan stres oluyor öncesinde ama Allahın izniyle sen de güZel haberlerle geleceksin
Resimdeki duruşa göre cinsiyet tahmini belli bi haftadan sonra doğru olmaz 12 haftalıkken ultrasona girdiğimde bebek sağda yatıyordu uyandırmak için uğraştık olmadı kalk bi dolaş su iç dedi dr tekrar baktığımızda sola geçmiş zıplıyodu. Artık bebekler oynuyor karnımızda.lavinza alttaki ikinci bebeğin ,üstteki oğlumunn. Ama aralarında 6 hafta var resimlerde yani oğlum büyük, o yüzden dedim senin ki de şuan ufak ama kıvrık duruyor
Ben istanbulda laboratuvar a yaptırdım 350 tl ödedim ama hepatit ve toksoplazma da eklemiş dr onlarla beraber.İyi akşamlar kızlar yarın bende hastaneye gidicem banada dua edin lütfen yarın 14 haftaya giriyoruz ve ikili test yapılacak hayırlısı olsun birde ikili testin ucreti ne kadar bilginiz var mı
Ay ya bdv de okumuştum tekrar mı geldilerkızlar bu beslenme konusunu ne yapayım ben..
çok dengesiz ve düzensiz besleniyorum.. bugun mesela eşime kızdım hamburger sipariş verdim.. evde yemek yapmak istemiyorum diğer konumda bahsetmiştim 3 aydır misafir vardı kavga gürültü göndermiştim yine geldiler yalvar yakar birşey diyemedim bende evde yemek yapmıyorum.. sadece sabah kahvaltısı düzgün ögle belki 1 çorba akşam hep ya hazır yada bazı saçma sapan şeyler...
Evet canım yok öyle tahmin değil benim dediğim, ben biri de düz birinde bükük duruyor bebelerim , o yüzden öyle yazdım Hani nupp teorisi varya ona göre bir bağlantı kurmayaResimdeki duruşa göre cinsiyet tahmini belli bi haftadan sonra doğru olmaz 12 haftalıkken ultrasona girdiğimde bebek sağda yatıyordu uyandırmak için uğraştık olmadı kalk bi dolaş su iç dedi dr tekrar baktığımızda sola geçmiş zıplıyodu. Artık bebekler oynuyor karnımızda.
Anladım canım saolBen istanbulda laboratuvar a yaptırdım 350 tl ödedim ama hepatit ve toksoplazma da eklemiş dr onlarla beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?