- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.401
Ausencia kiz mi dedin :) ağzından bal damlıyor :) önce sağlık sıhhat sonra kız olsun isterim tabi ki
Kizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
Ausencia nasilsin sekerim selam kizlar bende grubunuza dahil olabilirmiyim Rabbim nasip ederse bende bir haziran annesi olucam galiba
Normalde 12 +5 teyim niye 13 haftalık gösterdiki bu beni yanlış yaptım galiba
Bize de 3 ündem birini yaptırcaz dedi. Birini yapınca diğerlerine gerek yok dedi. Bilemedim başka yerde yaptırsam mı ? Sağol cnm bu arada sizin 4 aylık sanırım. Sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız inşallah:)
Kusman veya geğirme gibi problemin varsa canım boğaz tahrişinden dolayı oluyor o.
Bize de 3 ündem birini yaptırcaz dedi. Birini yapınca diğerlerine gerek yok dedi. Bilemedim başka yerde yaptırsam mı ? Sağol cnm bu arada sizin 4 aylık sanırım. Sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız inşallah:)
Yok canım bitmedi. Tam 13 haftalık oldu. Belki yaptırırım emin olamadım doktorun da bildiği vardır diyorum ama. anne olucaz işte paranoyaklık hat safhada. :)
çok doktor dolaştık hiçbiri bakmadı riskli olduğu için.sadece bu umut oldu bize o yüzden elimiz mahkum gidiyoruz .evet sezaryen le doğum olucak doğuma kendi girdiği için birde muayenehanesi olduğu için pahalı ama Ankara da muayenehanesi olupta pahalı olmayan kadın doğumcumu var.
Kizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
bugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..
oğlan da tüp bebek canımCanım oglunda tüp bebekle mi oldu ?
Bende öyleyim canım yaa.. Sabah tost, öğlen işte olanlardan az az, akşam tost yada makarna.. Ne süt, yoğurt ne ceviz.. Su zaten Max 2 bardak.. Allah yardımcımız olsun..kızlar bu beslenme konusunu ne yapayım ben..
çok dengesiz ve düzensiz besleniyorum.. bugun mesela eşime kızdım hamburger sipariş verdim.. evde yemek yapmak istemiyorum diğer konumda bahsetmiştim 3 aydır misafir vardı kavga gürültü göndermiştim yine geldiler yalvar yakar birşey diyemedim bende evde yemek yapmıyorum.. sadece sabah kahvaltısı düzgün ögle belki 1 çorba akşam hep ya hazır yada bazı saçma sapan şeyler...
Ya ben de öyle okumuştum canım ama bizim doktor böyle deyince ben de emin olamadım işte. Pazartesi yaptırayım başka yere olmazsa. Kafamda deli sorular.Rabbim gönlüne , gönlümüze göre versin canım .... bende önce sağlık sıhht diyorum tabii ki ama gönlüm kız istiyor yalan değil
ben hiç bir şey sürmüyorum ... oğlumda da sürmedim . çatlağım yok şükür
şekercim hoş geldin canımilk sayfada tablo var ya ... ordaki bilgilerini bana yaz .. ekleyeyim .
ha bir de takvimin doğru canım . 12 haftan doldu ..13. içindesin .. hatta o da dolmak üzer e
canım 3 ünden biri yeterli diye bir durum yok diye biliyorum ben .
önce ikili yapılır talebe göre .. eğer ikili de bir aksilik çıkarsa diğer taramalar istenir ...
Bende öyleyim canım yaa.. Sabah tost, öğlen işte olanlardan az az, akşam tost yada makarna.. Ne süt, yoğurt ne ceviz.. Su zaten Max 2 bardak.. Allah yardımcımız olsun..
Bu arada o zamanda sinir olmuştum misafirlerine.. Daha ne geliyorlar.. Kadın da duymuştu istemediğini.. Hamilesin, ne bu duyarsızlık? Verin bir otel adı, gitsin.. Birinde 2-3 gün kalırsın maksimum 1 hafta.. Karı, koca 3 ay kalıp daha da gelmek ne? Valla yollayın ya..
Bebeyagi ve hindistancevizi yağıKizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
Aaa sana kız dememisler miydibugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..
Merhaba canim melih gunduze gidiyorum harika bir hoca fiyat konusunda bilgim yok ozel saglik sigortam varCanım bakırköy acıbadem de hangi dr a gidiyorsun muayene ücreti vs ne kadar memnunmusun dr dan ay çok sordum yakınlarda birini görünce sorayım dedim
Evet kiz dediler bizde ona sok olduk.. 16. Haftada netlesir dedi ve biz kendimizi kiza kitledik.. aman cok sıkıldım kizda benim erkekte :)Aaa sana kız dememisler miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?