2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya maşallah pipi bu kadar büyük mü oluyor bu haftalarda ben şok oldum

Ya maşallah pipi bu kadar büyük mü oluyor bu haftalarda ben şok oldum
Ben hic bisey anlamadim valla pipi mi odem mi nedir? 14. Haftadayim heralde 16 da netlesir. Ama ultrasonda hoca odaklandirdi hani bize cinsiyeti soylemek icin 2 gun once yuzde 90 kiz dediler bugun erkek deyince hic hisey diyemedik sok olduk.. kafam iyice corbaya döndü

Cinsiyet konusunda hepimiz meraktayız heyecanlıyız ama beklemek en doğrusu sanırım sonuçlar yanıltıyor

Kizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
Ben eczaneden bioil alacaktim çatlaklar icin önerdiği baska krem var mi diye sordum haftami sordu ve daha erken ki dedi bebeyagi sür nemlendir suan gerek yok kreme dedi . Bende bebeyagi aldim kullaniyom
İyi akşamlar kızlar yarın bende hastaneye gidicem banada dua edin lütfen yarın 14 haftaya giriyoruz ve ikili test yapılacak hayırlısı olsun birde ikili testin ucreti ne kadar bilginiz var mı
İnşallah güzel haberler alirsin canım benim ikili test 60 küsürdu indirim karti var hastanenin onla 50 tl oldu

Kızlar ya yaklaşık 6 saattr başağrısı çekiyorum sizlerden uzak olsun vede yanında ayağa kalktığımda baş dönmesi parol içtim fayda etmedi napiyim ılık bi duş alsam iyi gelir mi duş alacak halimden yok ama

İnşallah canım allahım razı olsun senden çok heyecanlıyım tam bi ay oldu minişimi görmeyeli

Benimde geçen öyleydi canım bi doktor arkadaşım buzun iyi geldiğini söylemişti buz akusunu koydum ağrıyan yere yarım saatte azalarak geçti tavsiye ederim

sende benim gibi kıza odaklandın :))) bende oğlumla ultrason fotolarını karsılaştırıp duruyorum oğlum öyle güzel belliymiş ki bu haftalar da ama şu an ki bebeğimin usg fotosunu bişeye benzetemiyorum erkek çocuğu cabuk sekillenirmiş tezine bel bağlıyorum şimdi tersi çıkarsa nasıl şok olurum bilmem :))

Aynen öyle canım , fazla kurdum kendimi şimdi kıza :) ölçer biçer dururum artık :) rüyalarımda bile Birgün kiz bir gün erkek görüyorum:))

Aynen öyle canım , fazla kurdum kendimi şimdi kıza :) ölçer biçer dururum artık :) rüyalarımda bile Birgün kiz bir gün erkek görüyorum:))
Allah gönlümüze göre versin, kızı olana erkek, erkek evladı olana kız evlat versin inşallah :)

Cnim erken degil ama ya 4.aya girdikmi surmeye baslaniyormus ama ??hep bebeyagimi suruceksin peki?

Olsun canim saglikla kavusursun insallah bebegine baskentte hangi kadin dogum doktoru dedi bunu bende oraya gitmeyi düşünüyor dumda

Sanırım bnde bebeğimi hissetmeye başlıyorum karnımın sadece sol tarafında anlamlandıramadığım tuhaf bişeyler oluyor hep aynı yerde pıtpıt bi atış değil garip bi his balon var sanki içerde garip bişey anlatamıyorum ama işte bağırsak hareketi desem hep aynı noktada bağırsak hareketi olmaz dimi yaa bağırsaklarım hareket ettğinde belli bi alanı dolaşıyo o hareketlilik bu öyle değil sabit bi nokta uff bebemi göresim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…