- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.441
Ya maşallah pipi bu kadar büyük mü oluyor bu haftalarda ben şok oldumbugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..
Ben hic bisey anlamadim valla pipi mi odem mi nedir? 14. Haftadayim heralde 16 da netlesir. Ama ultrasonda hoca odaklandirdi hani bize cinsiyeti soylemek icin 2 gun once yuzde 90 kiz dediler bugun erkek deyince hic hisey diyemedik sok olduk.. kafam iyice corbaya döndüYa maşallah pipi bu kadar büyük mü oluyor bu haftalarda ben şok oldum
Cinsiyet konusunda hepimiz meraktayız heyecanlıyız ama beklemek en doğrusu sanırım sonuçlar yanıltıyorBen hic bisey anlamadim valla pipi mi odem mi nedir? 14. Haftadayim heralde 16 da netlesir. Ama ultrasonda hoca odaklandirdi hani bize cinsiyeti soylemek icin 2 gun once yuzde 90 kiz dediler bugun erkek deyince hic hisey diyemedik sok olduk.. kafam iyice corbaya döndü
Ben eczaneden bioil alacaktim çatlaklar icin önerdiği baska krem var mi diye sordum haftami sordu ve daha erken ki dedi bebeyagi sür nemlendir suan gerek yok kreme dedi . Bende bebeyagi aldim kullaniyomKizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
İnşallah güzel haberler alirsin canım benim ikili test 60 küsürdu indirim karti var hastanenin onla 50 tl olduİyi akşamlar kızlar yarın bende hastaneye gidicem banada dua edin lütfen yarın 14 haftaya giriyoruz ve ikili test yapılacak hayırlısı olsun birde ikili testin ucreti ne kadar bilginiz var mı
İnşallah canım allahım razı olsun senden çok heyecanlıyım tam bi ay oldu minişimi görmeyeliBen eczaneden bioil alacaktim çatlaklar icin önerdiği baska krem var mi diye sordum haftami sordu ve daha erken ki dedi bebeyagi sür nemlendir suan gerek yok kreme dedi . Bende bebeyagi aldim kullaniyom
İnşallah güzel haberler alirsin canım benim ikili test 60 küsürdu indirim karti var hastanenin onla 50 tl oldu
Benimde geçen öyleydi canım bi doktor arkadaşım buzun iyi geldiğini söylemişti buz akusunu koydum ağrıyan yere yarım saatte azalarak geçti tavsiye ederimKızlar ya yaklaşık 6 saattr başağrısı çekiyorum sizlerden uzak olsun vede yanında ayağa kalktığımda baş dönmesi parol içtim fayda etmedi napiyimılık bi duş alsam iyi gelir mi duş alacak halimden yok ama
Hemen denicem canım tsk ederimBenimde geçen öyleydi canım bi doktor arkadaşım buzun iyi geldiğini söylemişti buz akusunu koydum ağrıyan yere yarım saatte azalarak geçti tavsiye ederim
sende benim gibi kıza odaklandın :))) bende oğlumla ultrason fotolarını karsılaştırıp duruyorum oğlum öyle güzel belliymiş ki bu haftalar da ama şu an ki bebeğimin usg fotosunu bişeye benzetemiyorum erkek çocuğu cabuk sekillenirmiş tezine bel bağlıyorum şimdi tersi çıkarsa nasıl şok olurum bilmem :))Selam kızlar, birşey farkettim nupptan , milimetrik olcumlerden anlamam ama bugün aldığım ultrason resmi ile oglumunkini karsilastirdim hoş aralarında 6 hafta var çekilen ultrason resimlerinin oğlum daha büyüktü Neyse geleyim farka, bugünkü resimde bebek dümdüz yani kafa ve vücut olarak ama oğlumun kafadan popoya kıvrımlı yani bükük yatıyor düz değil, birdelavinza arkadaşımızın en son attığı ve doktorun erkek dediği resimde de bebek eğri baştan popoya, yani tabiki kesinligi yoktur ama ben öyle farkettim
Rica ederim canım umarım işe yarar sendedeHemen denicem canım tsk ederim
Az önce denedim canim ama aynı yaRica ederim canım umarım işe yarar sendede
Canım başında dursun benim 15 20 dkdan fazla durdu yavaş yavaş geçtiAz önce denedim canim ama aynı ya
Aynen öyle canım , fazla kurdum kendimi şimdi kıza :) ölçer biçer dururum artık :) rüyalarımda bile Birgün kiz bir gün erkek görüyorum:))sende benim gibi kıza odaklandın :))) bende oğlumla ultrason fotolarını karsılaştırıp duruyorum oğlum öyle güzel belliymiş ki bu haftalar da ama şu an ki bebeğimin usg fotosunu bişeye benzetemiyorum erkek çocuğu cabuk sekillenirmiş tezine bel bağlıyorum şimdi tersi çıkarsa nasıl şok olurum bilmem :))
Allah gönlümüze göre versin, kızı olana erkek, erkek evladı olana kız evlat versin inşallah :)Aynen öyle canım , fazla kurdum kendimi şimdi kıza :) ölçer biçer dururum artık :) rüyalarımda bile Birgün kiz bir gün erkek görüyorum:))
Çok bekletmedim vala canım ondan olabilir peki canım o ayağa kalktigimda baştaki sarsıntı niye oluyor bi bilgin var miCanım başında dursun benim 15 20 dkdan fazla durdu yavaş yavaş geçti
Ben eczaneden bioil alacaktim çatlaklar icin önerdiği baska krem var mi diye sordum haftami sordu ve daha erken ki dedi bebeyagi sür nemlendir suan gerek yok kreme dedi . Bende bebeyagi aldim kullaniyom
İnşallah güzel haberler alirsin canım benim ikili test 60 küsürdu indirim karti var hastanenin onla 50 tl oldu
Olsun canim saglikla kavusursun insallah bebegine baskentte hangi kadin dogum doktoru dedi bunu bende oraya gitmeyi düşünüyor dumdabebekte sıkıntı yok canım, ama ben doğuştan kalp hastasıyım hamile kalınca doktorlar çok çekindi. ufuk üni. ne gittim biz bakmayız dediler.ankara tıp hacettepe falan 3. aya yaklaşmışsın biz bakamayız dedi.başkente gittim orda devam edeyim dedim kardiyologlarımda orda diye,kadın doğum doktoru ya ölürsün yada beynine kan gitmez felç kalırsın hemen bugün aldır dedi ben mahvoldum tabi baktı kararsızım ben sana bakamam ankarada olmayacağım dedi. ben bu doktoru ağlaya ağlaya buldum bana umut oldu destek oldu bize, dinledi sakinleştirdi ekg ye gönderdi araştırdı ve devam etmeme kara verdi.o yüzden bulup buluşturup ödüyoruz bakalım.çok zor bir süreçti bebeğim benle kalsın istedim sağlıkla gelsin de gece gündüz çalışır öderiz allahın izniyle
Bebeyagi ve hindistancevizi yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?