2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde geniz akıntım var 1 ayı geçti grçmiyor. Kendi doktoruma söyledim kbb ye gideyimmi die. Gitme dedi gidersen antibiyotik verecek, kendiliğinden gecer dedi. Çok rahatsız olmama rağmen gitmiyorum kbb ye

Nekadara aldin cnm sen?

Nekadara aldin peki cnim defactodan?ya blmiomki bana olurmu?netten pek alisverisim yoktur benim

Ya canm bn sade maden suyunu icemiyorm bnimde doktorum tavsiye etti.Evdede var ama icemiyorm Napiyim ki

Dr risk var diyince ister istemez üzüldüm canım tabi başka dr gidicem bu hafta artık ne derse ona göre yol izleriz canım

canım ben de o çevreden dr.arayışındayım. Memnunmusun Bülent Bey den, hangi hastanede o şuanda?

Ya canm bn sade maden suyunu icemiyorm bnimde doktorum tavsiye etti.Evdede var ama icemiyorm Napiyim ki
bende içemiyordum sadeyi hemde hiç. sarıkız ın madensuyu daha iyimiş onu aldım içerkende içine limon damlatıyorum öyle içiyorum. ve içe içe alıştım 2 3 gün içsen alışırsın tadına bence.

Benimde geniz akıntım var 1 ayı geçti grçmiyor. Kendi doktoruma söyledim kbb ye gideyimmi die. Gitme dedi gidersen antibiyotik verecek, kendiliğinden gecer dedi. Çok rahatsız olmama rağmen gitmiyorum kbb ye

İdrar yolu enfeksiyonu canım biraz tehlikeli ilerlemesini istemem

Aynen bu daha iyi ama haftadan anlamiyor bizim toplum ayi soyle ayi diyolar bunu soylesem hic anlamazlar :))

ben kullanıyorm rapor daha mantıklı tam emin değilim ek br para ödenmiyor ben raporluyum bitmeden once aile hekimime yazdırıyorm

Olsun canim saglikla kavusursun insallah bebegine baskentte hangi kadin dogum doktoru dedi bunu bende oraya gitmeyi düşünüyor dumda
Canım çağrı gülümserdi adı.onum yüzünden çok zor günler geçirdim çok ağladım.asla hakkımı helal etmiyorum.bebeğim sağlıkla doğsun sosyal medyada ne kadar dengesiz ,tutarsız bir doktor olduğunu seve seve herkese anlatmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…