- 28 Eylül 2017
- 229
- 270
- 33
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.721
Benimde geniz akıntım var 1 ayı geçti grçmiyor. Kendi doktoruma söyledim kbb ye gideyimmi die. Gitme dedi gidersen antibiyotik verecek, kendiliğinden gecer dedi. Çok rahatsız olmama rağmen gitmiyorum kbb yeBu arada bir konu da endişeliyim. Hafif enfeksiyon nedeniyle doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdi, kendi kadın doğumcuma gösterdim belirtilerin yoksa kullanma gereksiz dedi, sonra yanma felan olmaya başladı bende dünle bugün kullanmaya karar verdim bugünden sonra içmiycem zaten. Ama günde ikişer taneden 4 tane yanı sıra bir bulantı bir de vitamin alıyorum. Bunlar çok değil mi ? Aslına bakarsanız antibiyotiği felan kullanmayacaktım ama biliyosunuz ki enfeksiyon tedavi edilmezse daha kötü şeylere yol açıyor Allah korusun. Kararsız kaldım
44 bedene kadar var canım, ben normalde 34 giyiyorum o yüzden 36 aldım, Bana biraz bol geldi pantolon olan kısmı belden ama abes durmadı, o yüzden dedim o bana 9 ay boyunca olur, karın kısmı da esnek, kot olan bölümü de yumuşak likrali , tavsiye ederim oralarda denk gelirsen bir dene bence kalıpları guzel
aslında nette okuduğun doğru , 4 hafta 28 gün eder ... ama hiç bir ay 28 gün değil :)
hem netten çok alışveriş yaparım ...gebelik öncesi de ..
şimdi iki kez pantalon aldım , birde tayt ...
defactodan aldım .
zaten o bir siyah kumaş bir de jeanle tüm gebeliği geçiririm ben :) beden olarak 1 beden büyük alıyorum sadece .... 36 bedenim normalde ... 38 aldım . bacaklar bol şu an . ki ben neredeyse 10 kilo aldım ... ama çoğu bel ve göbek bölgesi ... kolum , bacağım çok değişmez .
Imom . hem omega 3 hem multivitamin içeriyor .
Nekadara aldin peki cnim defactodan?ya blmiomki bana olurmu?netten pek alisverisim yoktur benim
Türk parasına çevirince birini 99 tl diğerini de 149 tl, Aynı H&M in sitesindeki fiyatlardan aldımNekadara aldin cnm sen?
Ben 13+4um canım.Hayirlis olsun artik Allahin izniyle yarin ogrenecez sen ne zaman ogreneceksin canm kac haftaliksin suan. Mutlaka birilerinin tutmussa bi dogruluk payi olabilir biz test edemiyoz malesef seninde benimde belirsiz bolumden
selam bayanlar. biz ctesi günü gittik doktorumuza kontrolümüzü olduk ama cinsiyetiyle alakalı bişi göstermedi baya mı burkaladı evde de oğlunuz var pek ümitlendirmeyeyim bir sonrakinde net derim dedi. kıza benzetti ama açık açık diyemedi kızları 20. haftaya kadar söylemiyorum dedi :) birde kan tahlili istedi kan değerlerim düşük çıktı ilaç yazdı. gaz problemimi söyledim bol bol sade maden suyu dedi günde 1 tane içiyordum ama günde 2 tane içince daha da rahat oldum.bizden bu kadar...
canım test sonucun çok iyi çıkmış neden üzüldün ki? yaş riski tabiki olur..onun bebeğinin sağlık durumuyla hiçbir alakası yok.. senin yaşıtlarının kaçında down sendromu olduğu gösteriliyor.. onu hiç takma kafana
canım ben dogum ucretlerını sormadım.. ben maltepede Bülen kars a gidiyorum doç kendisi çok bilgili gerçekten. ben gecen hamileliğimdeki olumsuzluklardan ve doktor hatalarından dolayı 2 doktora gidiyorum.. Bülent Kars hocamın doğum yaptırdığı hastaneyi bilmiyorum ama muayene ücretleri diğer doçentlere göre çok uygun 1 y dolmadan gidersem ayrıca ek ücret ödemiyorum.. ikili testte 150 tl muayene 80 tl kan testi için verdim..
devlette zeynep kamıldeyım zaten.. doktorum perinatoloji uzmanı.
şöyle düşünüyorum ben eğer hamileliğim normal giderse veya 35. haftadan sonra preeklampsi başlarsa özel hastanede Bülent Kars hocamla yapacağım doğumu.. Ama erken olursa 30. hafta civarı kesinlikle zeynep kamilde yapacağım.. çünkü yeni dogan premature bakımı türkiyede dereceye girmiş.. Bu sefer bebeğim yaşasın benimle olsun başka birşey istemem.
bende içemiyordum sadeyi hemde hiç. sarıkız ın madensuyu daha iyimiş onu aldım içerkende içine limon damlatıyorum öyle içiyorum. ve içe içe alıştım 2 3 gün içsen alışırsın tadına bence.Ya canm bn sade maden suyunu icemiyorm bnimde doktorum tavsiye etti.Evdede var ama icemiyorm Napiyim ki
Benimde geniz akıntım var 1 ayı geçti grçmiyor. Kendi doktoruma söyledim kbb ye gideyimmi die. Gitme dedi gidersen antibiyotik verecek, kendiliğinden gecer dedi. Çok rahatsız olmama rağmen gitmiyorum kbb ye
Aynen bu daha iyi ama haftadan anlamiyor bizim toplum ayi soyle ayi diyolar bunu soylesem hic anlamazlar :))Trimester'ları baz almak en iyisi..
1-13. Hafta Birinci Trimester
14.-26. Hafta İkinci Trimester
27.-40. Hafta Son düzlük
Artık, 3. Ay bitti, 6. Ay bitti diyeceğiz galiba.. Son düzlükte de tahmini doğum zamanımıza göre 1 ay var Vs diyeceğiz gibi.. Ay olarak cidden uymuyor..
ben kullanıyorm rapor daha mantıklı tam emin değilim ek br para ödenmiyor ben raporluyum bitmeden once aile hekimime yazdırıyormkızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.
rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?
Ben omepa-d içiyorum.hem omega3 hem de d vitamini var.yalnız devlet karşılamıyor.birde gynoferro draje kullanıyorum.Kizlar omega 3 kullanmaya basladiniz mi? Hangi marka kullniyorsunuz?
Canım çağrı gülümserdi adı.onum yüzünden çok zor günler geçirdim çok ağladım.asla hakkımı helal etmiyorum.bebeğim sağlıkla doğsun sosyal medyada ne kadar dengesiz ,tutarsız bir doktor olduğunu seve seve herkese anlatmayı düşünüyorum.Olsun canim saglikla kavusursun insallah bebegine baskentte hangi kadin dogum doktoru dedi bunu bende oraya gitmeyi düşünüyor dumda
kızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR BUDA İLK POZUMUZ
Maşallah yüzü bile kız yüzü gibi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR BUDA İLK POZUMUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?