- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.701
Ben kilo almadim hic hatta 1kilocuk vermis olabilirim. Doktorum o senden besleniyor zaten kendin buyumeden onu buyutelim dedi. Kilolu olmak iyi bir gebelik demek degil. Ama aliniyorsa da yapcak birsey yok bebislerimiz saglikli olsun kilo alinir verilir onemli olan saglikGünaydın :) kızlar kaçar kilo aldınız ? Galiba ben hiç kilo alamadım 1 kiloyla 3 ayı bitirdim. Önemli değilmiş ilk 3 ayda kilo alımı hatta verilebilirmişte ama gönül almak isterdi tabi ki birde çok zayıf olunca..
Ben 10 gun once kontrole gitmistim -1 kilodaydim almadim hicGünaydın :) kızlar kaçar kilo aldınız ? Galiba ben hiç kilo alamadım 1 kiloyla 3 ayı bitirdim. Önemli değilmiş ilk 3 ayda kilo alımı hatta verilebilirmişte ama gönül almak isterdi tabi ki birde çok zayıf olunca..
Günaydın :) kızlar kaçar kilo aldınız ? Galiba ben hiç kilo alamadım 1 kiloyla 3 ayı bitirdim. Önemli değilmiş ilk 3 ayda kilo alımı hatta verilebilirmişte ama gönül almak isterdi tabi ki birde çok zayıf olunca..
Amingünaydın canım istanbul bu sabah aşırı soğuk
gelsin artık Ankara mevsim normallerinin üzerind e gidiyor kış bitsin yaz gelsin bir an önce:)Gunaydin kizlar. Herhalde artik yavas yavas kar geliyorkendinize dikkat edelim.
Gunaydin anneler sabah sabah hastanedeyiz tum bursa hastanede sanki bu ne kalabalik valla oturcak yeri zor buldum belim koptu ayakta durmaktann
Esim geniz etinden ameliyat olcak saglicakla kurtulucaz insallah hor hor sesinden :))
11-12.haftaya kadar bende hep gelmişti.Doktorum progestan vermişti onu kullanmıştım cnm.Kızlar bende sürekli akıntı geliyor açık kahve rengi. Doktora sordum birşey demedi. Aranızda bu durumda olan var mı
Ooo neler diosun cnm seeeenbukadarda aktif olma kizzz yorulmuyo musun hic ??
herkese günaydın ,
musmutlu enerji ve sağlıklı bir hafta olsun herkese .. yediklerimiz bize değil bebislere yarasın aminn
Sonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmıEki Görüntüle 2080277
Ben zayıf başladım o yüzden kilo almak istiyorum yoksa bebişle alakalı endişelenmiyorum doktor zaten 16.haftaya kadar beslenememek çok büyük sorun değil dedi depolardan alıyorlardır nasılsa. :)Ben kilo almadim hic hatta 1kilocuk vermis olabilirim. Doktorum o senden besleniyor zaten kendin buyumeden onu buyutelim dedi. Kilolu olmak iyi bir gebelik demek degil. Ama aliniyorsa da yapcak birsey yok bebislerimiz saglikli olsun kilo alinir verilir onemli olan saglik
Aynen bulantılardan hep, yediğimizi de çıkarttık zaten.günaydın. ben 1 kilo vermişim. bundan sonrası önemli bulantıydı istifraydı doğru düzgün yiyemedikki ben hala yiyemiyorum sabahları hala bulanıo midem...
Bundan sonra normale döneriz umarım. 13 haftadayız ben 2 3 hafta daha çekerim gibi hissediyorum.Ben 10 gun once kontrole gitmistim -1 kilodaydim almadim hic
Dr ikilinin dogruluk payı %80 lerde, nifty nin %99.70dedi. Bizimki birde tüp bebek. İkili yerine direk nifty yaptırabilirsiniz dedi. Ölçümlerde kötü birsey yoktu ama yinede içim rahat olsun diye yaptırdım canım. Tüp bebiş olunca biraz daha pimpirikli oldum galibaMerhaba nifty testini kendiniz mi istediniz yoksa risklerden dolayı doktorunuz mu tavsiye etti acaba
Anladim tesekkurler tatlim. Benim riskim fazla cikti bende bugun nifty icin kan verdim. Insallah hayirli haberler alirimDr ikilinin dogruluk payı %80 lerde, nifty nin %99.70dedi. Bizimki birde tüp bebek. İkili yerine direk nifty yaptırabilirsiniz dedi. Ölçümlerde kötü birsey yoktu ama yinede içim rahat olsun diye yaptırdım canım. Tüp bebiş olunca biraz daha pimpirikli oldum galiba
İkili testi yaptır diğerlerini yaptırmazsın cnm doktor bana ense kalınlığı iyi dedi geri kalan önemli değil sana bi risk söylüyorlar senin yaşında olan 100 kadında mesela senin riskin şu kadar fln gibi oda çok önemli değil ben çok inanmıyorum o sonuçlaraKızlar bu ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.haftaya ölçüm ve test yapılacak.esim emre kalinliginda sıkıntı yoksa test yaptirmayalim diyo.kafam karıştı.
inşallah canım teşekkür ederim :)şimdiden geçmiş olsun büyüklerde biraz daha ağrılı oluyormuş bu ameliyat ins kolay geçer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?