- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.921
canım Allah ın izniyle bir şey yoktur insallah kafana takacagina yine de bi dr a git istersen için daha çok rahat ederKizlar dun aksam kotu birsey yasadim uyudum uyanip tuwalete gittim idrara ciktiktan sonra kirmiziyla pembe arasi kan geldi iki uc kere silindim gitti napsam ya elim ayagim gewsedi dunde gormustum yawrumu iyiydi icimede bir kurt dustu yurt disindayimda oyle gidip kafama gore doktora muayane olamam acaba yawruma bisey olmusmudur
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğini dün gördün bı sorun olsa söylerlerdi sanırım. İçini ferah tut,inşallah kötü bişey olmayacakKizlar dun aksam kotu birsey yasadim uyudum uyanip tuwalete gittim idrara ciktiktan sonra kirmiziyla pembe arasi kan geldi iki uc kere silindim gitti napsam ya elim ayagim gewsedi dunde gormustum yawrumu iyiydi icimede bir kurt dustu yurt disindayimda oyle gidip kafama gore doktora muayane olamam acaba yawruma bisey olmusmudur
Defactoya gidelim bakalım :) haftasonu gelsin@lolita555
canım fiyatlarını sormuşsun , defactodan tayt pantalon 19.90 .. kumaş 29.90 ... jean 59.90 dı
Ara çekinme dr bak benimde öyle oldu kahve ye dönükse korkma bak benim başından beri hep geliyor bu ayın başında çok kanamam oldu dedim gitti bebek düşük yaptım bildiğim bacaklarımdan aktı içini ferah tut ara dr gel derse de hemen çık bekleme dualarım seninle canımYok canim almiyorum once aliyordum 2 aydir falan bitti doktorda wermedi arayacam ama cagirirlarmi bilmiyorum icime ates dustu resmen aksamdan beri Rabbim bize bagislasin insallah dualarini eksik etme canm
Gidecm canm aradm gel dediler insallah ama simdi gitmekten bile korkuyorum Allahim hayirlara wesile etsin insallahcanım Allah ın izniyle bir şey yoktur insallah kafana takacagina yine de bi dr a git istersen için daha çok rahat eder
Saol canm benim insallah gidecem bende simdide sapsari akintim artti acaba vajinal enfeksiyondan olabilirmi sadece sari akintim war bosaliyor ama bunlarda beni iyice korkutuyorAra çekinme dr bak benimde öyle oldu kahve ye dönükse korkma bak benim başından beri hep geliyor bu ayın başında çok kanamam oldu dedim gitti bebek düşük yaptım bildiğim bacaklarımdan aktı içini ferah tut ara dr gel derse de hemen çık bekleme dualarım seninle canım
İnsallqh canm insallah doktor hersey iyi dedi dun bi sorun yok dedi iste bu kanama olunca bende alt ust oldum insallah iyidir bebegim Rabbim bize bagislasin insallahCanım çok geçmiş olsun. Bebeğini dün gördün bı sorun olsa söylerlerdi sanırım. İçini ferah tut,inşallah kötü bişey olmayacak
Korkma sakin ol bi Allah’ın izniyle bebeğinde iyidir merak etme sen sakin ol ce bir an önce git dr hadi bırak burayı dr çıktıktan sonra hemen yaz ama :)Saol canm benim insallah gidecem bende simdide sapsari akintim artti acaba vajinal enfeksiyondan olabilirmi sadece sari akintim war bosaliyor ama bunlarda beni iyice korkutuyor
Canım bazı doktorlar açlık tokluk şekerine bakıyor sadece. Benim ilk hamileliğimde istemişti doktor. Ben de yaptirmistim,bı zararı olmadı. Zaten normalde de şekerli tatlı şeyler yiyen biriyimkızlar 16 haftada dr seker yüklemesi yapıcam dedı yaptıran yada bu konuda bılgısı olan varmı zararlı dıye okudum
Aynen yaaa bende ilkinde cok bulantı çektim 5 kilo verdim sürekli yattım. Tuvalete dahi emekleyerek gidiyodum o derece yani. Bu dediğin gibi hafif hafif sürekli olan bi bulantı. Bence seninde 16 da gececek sabret canım. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin çoook zor hasta içinde refakatçi içindeIlkte 7.haftada baslayip 10 hafta gibi bitmisti kisa sureliydi ama felaketti, bu hafif suruyor ama gecmiyor bakalim kac hafta daha surecek :) su an hastanede esime refakatcilik yapiyorum icim disima cikti bulantidan eve bir gideydim :)
Aynen yaaa bende ilkinde cok bulantı çektim 5 kilo verdim sürekli yattım. Tuvalete dahi emekleyerek gidiyodum o derece yani. Bu dediğin gibi hafif hafif sürekli olan bi bulantı. Bence seninde 16 da gececek sabret canım. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin çoook zor hasta içinde refakatçi içinde
Erken deil mi yaa daha ileriki haftalardaydı. Eczanede şişede satılan bir içecek var. Şekeri bol limonlu portakallı değişik aromalarda.50lik 75 lik 100 lük olanları var. Dr un hangisini söylerse onu alıcaksın. Hastanede içmeden önce kan veriyorsun. Sonra içince belirli aralıklarla kan veriyorsun 2-3 kez. Aynı gün çıkabiliyor sonuç. Şekerine bakıyorlar.kızlar 16 haftada dr seker yüklemesi yapıcam dedı yaptıran yada bu konuda bılgısı olan varmı zararlı dıye okudum
Evet canım ikinci oğlumu bekliyorumBenimde bulantım hafif hafif ama tüm gün.. Bu yüzden sürekli birşeyler yiyorum 52'den 56'ya hızlı bir yükseliş yaptım resmen.. Sizin erkek bebeğiniz olacaktı değil mi? Bbebeğime cinsiyet belirleyeyim bari
şeker yüklemesi için çok erken değilmikızlar 16 haftada dr seker yüklemesi yapıcam dedı yaptıran yada bu konuda bılgısı olan varmı zararlı dıye okudum
Dogumdan sonra 3 ay kullanicaksin dedi dr um kimisi 3 hafta ama kullaniliyorDoğumdan sonra kullanmayacağız
Ben doğumdan sonra hiç kullanmadım. Dr da kullan demediDogumdan sonra 3 ay kullanicaksin dedi dr um kimisi 3 hafta ama kullaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?