2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ee tabi ki yani sen direk kullanilmiycak dedigin icin yazdim ben yoksa herkes dr baksin ayrica kan pihtilasmasina sana igne vermeyen hemotologu keske sikayet etseydin benim sadece tek gende sikinti oldugu icin mesela coraspirin kullanmıyorum sadece igne. Ayrica dr um cok ama cok basarili bi kadin.. kadin dogumcum 37. Haftada kesiceksin dedi oda acibademde ama hematologum hayir dogumdan 1 gun once kesicez dedi.. benim icin onceligim hemotologum. Sen yasamadin allah yasatmasin ama herkes ayni deil

o dediklerini hiç yaşamadım hamile olduğumu anca dr kontrolüne gidince anlıyordum :) ne kusma ne bulantı hiç yok hergün spor yapan biri olarak şimdi hiç hareket yok riskli geçiyor günlerim dr dedi diyetisyene gitsen iyi olcak çok aldın dedi ama gel gör çok yemiyorum ama hareket yok o yüzden alıyorum

Bugün çok kaşık agrim var resmen iki büklüm geziyorum bide üstüne mide bulantısı ve öksürük eşlik ediyo değmeyin keyfime

Anlıyorum canım hareketli yaşam öyle oluyo ama sen yinede karbondan uzak dur gebelik şekerin çıkmasın bana çok almışsın gibi geldi çünkü

Kizlarrr 13+5im doktorum cinsiyeti buyuk ihtimal kiz dedi bacagini tam acmiyor ama kiz bu dedi haftaya kesinlestirelm dediii degismez dimiii:))
Gözün aydın canım, genelde büyük ihtimalle dedikleri tutuyor,ama değişen de oluyor tabi :) Allah gönlündekini verdi . Sağlıklı olsun :)

Gözünüz aydın maşallahh

Masallah cnm ya hayirli olsun bakalm

Yarin ALLAH izin verirse benim de randevum var bebegimi cok merak ediyorum iyi mi nasil :) cinsiyet de kesinlesecek. Ama bu hafta yine inanilmaz bas agrilari yasadim gitmiyor benden yerlesti resmen mubarek ama olsun bebegim iyi olsun da. Bi iki gun once cok cok uzucu bi haber aldim zaten. Canim doktorum inanin doktordan ote can bi insan hayatimda oyle doktor gormedim o bizim en buyuk vesilemiz mucizemiz canimiz doktorumuzdu.. hastaneden ayrilacagini duyduk. Suan ne yapacağımızı bilmiyoruz. Onun gibi doktor yok baska valla yikildiknapalim hayirlisi artik vardir Rabbimin bi bildigi.. dua edin iyi bi doktora duselim kizlar cok seviyorduk doktorumuzu gercekten.

Canım bunu seninle ikinciye yaşıyorum. Nedense beni yanlış anlıyorsun. Ben kullanılmayacak demedim istersen tekrar bak cevabıma. Ben ‘ben doğumdan sonra kullanmadım’’ dedim yoksa benim ne haddime insanlara kullanılmayacak demek doktormuyum ben dimi ama. Daha önce biri kaç haftalığa kadar uçağa binilebilir diye bişey sormuştu sende cevabımı alıntılayıp sen eski hostessin bunu nasıl bilmiyorsun yazmıştın hatırladınmı :)

Canim gözün aydin hayırlı olsun . Bir kız bir oğlan olacak desene abisi nasıl karşıladı ?
Canim tahlil olupta mi veriyor ilaclari doktor. Merak ediyorum da Benim doktorum her gittigimde ilac yazıyor . Ne kan tahlili ne idrar tahlili istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…