- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.961
Ee tabi ki yani sen direk kullanilmiycak dedigin icin yazdim ben yoksa herkes dr baksin ayrica kan pihtilasmasina sana igne vermeyen hemotologu keske sikayet etseydin benim sadece tek gende sikinti oldugu icin mesela coraspirin kullanmıyorum sadece igne. Ayrica dr um cok ama cok basarili bi kadin.. kadin dogumcum 37. Haftada kesiceksin dedi oda acibademde ama hematologum hayir dogumdan 1 gun once kesicez dedi.. benim icin onceligim hemotologum. Sen yasamadin allah yasatmasin ama herkes ayni deilBana hemotolog kan sulandırıcı kullanma gerek yok kan pıhtılaşmasıyla düşüğün ilgisi yok dedi (bakırköy acıbadem hastanesindeki bir hematolog) 4 yıl geçtiği için ismini hatırlamıyorum. Üstüne 2 düşük yapınca kadın doğumcuma güvenmeyi tercih ettim. Bana doğumdan sonra kullanma diyen kadın dogumcu medipol mega üniversitesinde doçent dr suna özdemir. Oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Doğumdan sonra iğne yapmadım bir sıkıntıda yaşamadım çok şükür. Herkes dr unu dinlesin bence. Senin dr un kullan dediyse tabikede kullanmalısın. Herkesin durumu farklı.
Yok canım öğrenmedim 28 dr kontrolum var o zaman söylerler herhalde düşük riski de olduğu için çokta merak etmedim açıkçası sağlıklı sıhhatli olsun önemli olan o benim içinSi
Siz ogrendinizmi cinsiyeti :)
o dediklerini hiç yaşamadım hamile olduğumu anca dr kontrolüne gidince anlıyordum :) ne kusma ne bulantı hiç yok hergün spor yapan biri olarak şimdi hiç hareket yok riskli geçiyor günlerim dr dedi diyetisyene gitsen iyi olcak çok aldın dedi ama gel gör çok yemiyorum ama hareket yok o yüzden alıyorumKızlar ne diyosunuz daha ilk haftalarda 10 12 kilolardan bahsediyorsunuz ben ilk hamileliğim de toplam 12 kilo almıştım dr çok kızmıştı şimdi 13 haftadayım -4 le devam ediyorum çok mide bulantısı olduğu için yemek yiyemiyorum ama dr çok kilo alma dikkat et dedi çok kilo almak hem bebek için hemde anneler için tehlikleli kilo takibiniz iyi yapın lütfen rica ediyorum
Hmm saglikla. Kucagina alirsin insAllah canmYok canım öğrenmedim 28 dr kontrolum var o zaman söylerler herhalde düşük riski de olduğu için çokta merak etmedim açıkçası sağlıklı sıhhatli olsun önemli olan o benim için
Amin canım hepimiz insallahHmm saglikla. Kucagina alirsin insAllah canm
Kac haftaliksin suan
Gözünüz aydın canım kimi doktorlar nokta atışı yapiyo ama kimileri pek bilemiyor insallah gönlünüzden gecen olurKizlarrr 13+5im doktorum cinsiyeti buyuk ihtimal kiz dedi bacagini tam acmiyor ama kiz bu dedi haftaya kesinlestirelm dediii degismez dimiii:))
Bendede cok kasik agrisi ve sancim vardi dr normal buyuyo dedi biraz dayanicaz bu aciyaaaBugün çok kaşık agrim var resmen iki büklüm geziyorum bide üstüne mide bulantısı ve öksürük eşlik ediyo değmeyin keyfime
Anlıyorum canım hareketli yaşam öyle oluyo ama sen yinede karbondan uzak dur gebelik şekerin çıkmasın bana çok almışsın gibi geldi çünküo dediklerini hiç yaşamadım hamile olduğumu anca dr kontrolüne gidince anlıyordum :) ne kusma ne bulantı hiç yok hergün spor yapan biri olarak şimdi hiç hareket yok riskli geçiyor günlerim dr dedi diyetisyene gitsen iyi olcak çok aldın dedi ama gel gör çok yemiyorum ama hareket yok o yüzden alıyorum
Cok cook aminnYok canım ben gebe degilim arada size bakiyorumAusencia kiymetlimiz burda olunca bizde takip ediyoruz onu :))
Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Evlat isteyenlerinde kucagini bos birakmasin...amim
Gözün aydın canım, genelde büyük ihtimalle dedikleri tutuyor,ama değişen de oluyor tabi :) Allah gönlündekini verdi . Sağlıklı olsun :)Kizlarrr 13+5im doktorum cinsiyeti buyuk ihtimal kiz dedi bacagini tam acmiyor ama kiz bu dedi haftaya kesinlestirelm dediii degismez dimiii:))
Minik aus geliyormuşşş
Çok net gördük , %100 kız dedi o yüzden .
Çıktık yoldayız , ağzım hala bi karış
Hamdolsun .
Her şey yolunda . Ölçümleri haftası ile uyumlu ... 130 gr ... 15 cm ...
Hormon testi istedi ... 20. Hafta için ayrıntılı ultrason randevusu aldım ...
Başka..... Imom a ek demir ilacı verdi .
Öyle işte ...
Şimdi biraz alışveriş , yemek ... sonra ev
Heee bi de bana benziyor sanki
Minik aus geliyormuşşş
Hamdolsun .
Öyle işte ...
Canım bunu seninle ikinciye yaşıyorum. Nedense beni yanlış anlıyorsun. Ben kullanılmayacak demedim istersen tekrar bak cevabıma. Ben ‘ben doğumdan sonra kullanmadım’’ dedim yoksa benim ne haddime insanlara kullanılmayacak demek doktormuyum ben dimi ama. Daha önce biri kaç haftalığa kadar uçağa binilebilir diye bişey sormuştu sende cevabımı alıntılayıp sen eski hostessin bunu nasıl bilmiyorsun yazmıştın hatırladınmı :)Ee tabi ki yani sen direk kullanilmiycak dedigin icin yazdim ben yoksa herkes dr baksin ayrica kan pihtilasmasina sana igne vermeyen hemotologu keske sikayet etseydin benim sadece tek gende sikinti oldugu icin mesela coraspirin kullanmıyorum sadece igne. Ayrica dr um cok ama cok basarili bi kadin.. kadin dogumcum 37. Haftada kesiceksin dedi oda acibademde ama hematologum hayir dogumdan 1 gun once kesicez dedi.. benim icin onceligim hemotologum. Sen yasamadin allah yasatmasin ama herkes ayni deil
Canim gözün aydin hayırlı olsun . Bir kız bir oğlan olacak desene abisi nasıl karşıladı ?Minik aus geliyormuşşş
Hamdolsun .
Öyle işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?