- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.941
GöZünüz aydınnnn maşallahhhMinik aus geliyormuşşş
Çok net gördük , %100 kız dedi o yüzden .
Çıktık yoldayız , ağzım hala bi karış
Hamdolsun .
Her şey yolunda . Ölçümleri haftası ile uyumlu ... 130 gr ... 15 cm ...
Hormon testi istedi ... 20. Hafta için ayrıntılı ultrason randevusu aldım ...
Başka..... Imom a ek demir ilacı verdi .
Öyle işte ...
Şimdi biraz alışveriş , yemek ... sonra ev
Heee bi de bana benziyor sanki
Minik aus geliyormuşşş
Hamdolsun .
Öyle işte ...
Kuzenim hamileliginde 9 ay regli oldu belki seninde oyledirGidecm canm aradm gel dediler insallah ama simdi gitmekten bile korkuyorum Allahim hayirlara wesile etsin insallah
Valla benim hemotologum dedi kullanicaksin die.. ustelik 3 ay genelde 3 hafta veriliyomus. Hangi dr acaba kullanma dedi kadin dogum degil hemotolog bu isin uzmani ben onu dinlerim cunku 3 hafta pihti atma durumu olabilirmisBen doğumdan sonra hiç kullanmadım. Dr da kullan demedi
Oh oh masallah melegine canım bana garip geldi de normal olmasına sevindim bu durumunBen bugun girdim ultrasyona canm benimde bebek sagdaydi hatta galiba halen orda doktor basi burda ayaklari burda diyede gosterdi normal yani bence rahim suan buyudu zaten ortalarda hatta benim bebis gobek deligine bile yaklasmisti artik
Oyyy maşallah ne güzel haberler böyle. Gözün aydın güzel anneMinik aus geliyormuşşş
Hamdolsun .
Öyle işte ...
Ben seni çok iyi anlıyorum canım öncelikle başın sağolsun rabbim sabır versin, bende kız bebeğimi kaybettim şu an cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olduğunu duysam yeter, erkek olursa şimdiki bebeğim, hayalim bi kız bi erkekti içim ister istemez burkulacak kızım için, kız olursa yerine koymak değilde bilmiyorum nasıl hissederim ama en önemlisi sağlıklı şekilde kucağıma almak cennetteki meleklerimizin yeri apayrı karnımızdaki bebeklerimizin yeri deya ben bebeğimin cinsiyetini ogrenmekten cok korkuyorum.. her gittiğimde doktora soyluyorum sakın soylemeyin görseniz bile diye... Ne hissedeceğimi bile bilemiyorum öğrenirsem.. Sizi böyle öğrenmiş görüyorken kendimi hayal ettiğimde bile ürperiyorum..
benim meleğim erkekti.. Şimdi erkek olursa tabiki sevinirim ama çok ta üzülürüm.. oğlumun yerine koyarım diye.. sonra diyorum ikiside benim yavrum.. Allah ne verse kabulümüz..
Kız ise erkek olmadığı için içim buruk olur diye korkuyorum.. Ama kız olmasını istiyorum içten içe.. Hem meleğim tek klır diyorum..
saçmaladığımı biliyorum ama gerçekten ne hissedeceğimi bilemiyorum.. Her şey ne kadar ağır geliyor anlatmam.. en sonunda psikolog yardımı alacağım galiba.
Canım kayıplardan sonra böyle hissedilmesi çok normal. Allah bı daha yasatmasin. Ama ne kız oldu diye üzül,ne de erkek oldu diye. O senin evladın,Allah hayırlı eylesin sağlık versin. En önemlileri bu. Ben inanıyorum öğrendiğinde mutlu olacaksın,çünkü sen bı annesin.ya ben bebeğimin cinsiyetini ogrenmekten cok korkuyorum.. her gittiğimde doktora soyluyorum sakın soylemeyin görseniz bile diye... Ne hissedeceğimi bile bilemiyorum öğrenirsem.. Sizi böyle öğrenmiş görüyorken kendimi hayal ettiğimde bile ürperiyorum..
benim meleğim erkekti.. Şimdi erkek olursa tabiki sevinirim ama çok ta üzülürüm.. oğlumun yerine koyarım diye.. sonra diyorum ikiside benim yavrum.. Allah ne verse kabulümüz..
Kız ise erkek olmadığı için içim buruk olur diye korkuyorum.. Ama kız olmasını istiyorum içten içe.. Hem meleğim tek klır diyorum..
saçmaladığımı biliyorum ama gerçekten ne hissedeceğimi bilemiyorum.. Her şey ne kadar ağır geliyor anlatmam.. en sonunda psikolog yardımı alacağım galiba.
Gözün aydın allah gönlüne göre verdi çok sevindim sağ salim kavuşun inşallahMinik aus geliyormuşşş
Hamdolsun .
Öyle işte ...
Minik aus geliyormuşşş
Hamdolsun .
Öyle işte ...
Kızlar ne diyosunuz daha ilk haftalarda 10 12 kilolardan bahsediyorsunuz ben ilk hamileliğim de toplam 12 kilo almıştım dr çok kızmıştı şimdi 13 haftadayım -4 le devam ediyorum çok mide bulantısı olduğu için yemek yiyemiyorum ama dr çok kilo alma dikkat et dedi çok kilo almak hem bebek için hemde anneler için tehlikleli kilo takibiniz iyi yapın lütfen rica ediyorumkaç kilo aldın canım bende 10 kilo almış durumdayım şimdiden
Hayrlisi bakalm Canm :)Bnimmi olmadi cnm ya insallah sninkisi olur:)
Olmamıştır insallah allahın izniyle canım içini ferah tut acile felan gitme durumun varsa bi kalp atışını dinle için rahat olsunKizlar dun aksam kotu birsey yasadim uyudum uyanip tuwalete gittim idrara ciktiktan sonra kirmiziyla pembe arasi kan geldi iki uc kere silindim gitti napsam ya elim ayagim gewsedi dunde gormustum yawrumu iyiydi icimede bir kurt dustu yurt disindayimda oyle gidip kafama gore doktora muayane olamam acaba yawruma bisey olmusmudur
Bana hemotolog kan sulandırıcı kullanma gerek yok kan pıhtılaşmasıyla düşüğün ilgisi yok dedi (bakırköy acıbadem hastanesindeki bir hematolog) 4 yıl geçtiği için ismini hatırlamıyorum. Üstüne 2 düşük yapınca kadın doğumcuma güvenmeyi tercih ettim. Bana doğumdan sonra kullanma diyen kadın dogumcu medipol mega üniversitesinde doçent dr suna özdemir. Oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Doğumdan sonra iğne yapmadım bir sıkıntıda yaşamadım çok şükür. Herkes dr unu dinlesin bence. Senin dr un kullan dediyse tabikede kullanmalısın. Herkesin durumu farklı.Valla benim hemotologum dedi kullanicaksin die.. ustelik 3 ay genelde 3 hafta veriliyomus. Hangi dr acaba kullanma dedi kadin dogum degil hemotolog bu isin uzmani ben onu dinlerim cunku 3 hafta pihti atma durumu olabilirmis
Canım kayıplardan sonra böyle hissedilmesi çok normal. Allah bı daha yasatmasin. Ama ne kız oldu diye üzül,ne de erkek oldu diye. O senin evladın,Allah hayırlı eylesin sağlık versin. En önemlileri bu. Ben inanıyorum öğrendiğinde mutlu olacaksın,çünkü sen bı annesin.
Ben seni çok iyi anlıyorum canım öncelikle başın sağolsun rabbim sabır versin, bende kız bebeğimi kaybettim şu an cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olduğunu duysam yeter, erkek olursa şimdiki bebeğim, hayalim bi kız bi erkekti içim ister istemez burkulacak kızım için, kız olursa yerine koymak değilde bilmiyorum nasıl hissederim ama en önemlisi sağlıklı şekilde kucağıma almak cennetteki meleklerimizin yeri apayrı karnımızdaki bebeklerimizin yeri de
Kac haftaliksin suan
İnsallah benimkide normaldir ama pembeden daha cok kirmiziydi benimki pihtili gibiydi bakalim hastaneye gidecem birazdan Allahim korktugumuza ugratmasin
Gözünüz aydın canım bak istediğin oldu çok sevindim bu habereMinik aus geliyormuşşş
Hamdolsun .
Öyle işte ...
Siz ogrendinizmi cinsiyeti :)Gözünüz aydın canım bak istediğin oldu çok sevindim bu habere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?