- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.981
Evet senin eski hostes olduğunu biliyorum ama ben sana ters veya yanlis anlayacagin bisey yazmiyorum.. ben hocanın bana soyledigini yazdim ki bence sende dr bi sor belki o unuttu hatta internette bi arastir.. neticede senin canin ben seni düşündüğüm icin soyluyorum ki ama sende beni surekli bi yanlis anlama icindesinCanım bunu seninle ikinciye yaşıyorum. Nedense beni yanlış anlıyorsun. Ben kullanılmayacak demedim istersen tekrar bak cevabıma. Ben ‘ben doğumdan sonra kullanmadım’’ dedim yoksa benim ne haddime insanlara kullanılmayacak demek doktormuyum ben dimi ama. Daha önce biri kaç haftalığa kadar uçağa binilebilir diye bişey sormuştu sende cevabımı alıntılayıp sen eski hostessin bunu nasıl bilmiyorsun yazmıştın hatırladınmı :)
Cook sevindim cok gecmis olsun..Kizlar yeni gordum yawrumu cok sukur iyi ultrasyona girdik doktorla gorusecem birazdan neden kanamanin oldugunu soyleyecek bebek iyi ama cok sukur
Dogumdan sonra 3 ay kullanicaksin dedi dr um kimisi 3 hafta ama kullaniliyor[/QUOTE
Iğneyi kullanma amacımız bebeğin beslenip büyümesini saplamak bebek doğduktan sonra amacımıza ulaşmış oluyoruz ı yüzden gerek kalmaz ama annede damar sistemi ile ilgili bir rahatsızlık varsa o zaman iş değişir bir Arkadaşımın bacağında sorun vardı hamileliğinde son 2 ay kullandı
Gözün aydın canım, için rahatladı hiç olmazsa :)Kizlar yeni gordum yawrumu cok sukur iyi ultrasyona girdik doktorla gorusecem birazdan neden kanamanin oldugunu soyleyecek bebek iyi ama cok sukur
Ben beni uyarmana kızmadım kesinlikle tesekkür ederim aksine. Suan ki dr um farklı belkide o kullan diyecek hiç konuşmadık. Benim takıldığım nokta yazdıklarıma kendine göre yorum getirmen. Kullanılmayacak yazdın demene takıldım biraz yanlış anlaşıldığım için üzüldüm. Başkasıda yanlış anlayıp kullanılmayacak diye düşünsün istemem.Evet senin eski hostes olduğunu biliyorum ama ben sana ters veya yanlis anlayacagin bisey yazmiyorum.. ben hocanın bana soyledigini yazdim ki bence sende dr bi sor belki o unuttu hatta internette bi arastir.. neticede senin canin ben seni düşündüğüm icin soyluyorum ki ama sende beni surekli bi yanlis anlama icindesin
Kusura bakma zaten kullanilmayacak diyen kisi sen degilmissin. Ben yanlis kisiye yazmisimBen beni uyarmana kızmadım kesinlikle tesekkür ederim aksine. Suan ki dr um farklı belkide o kullan diyecek hiç konuşmadık. Benim takıldığım nokta yazdıklarıma kendine göre yorum getirmen. Kullanılmayacak yazdın demene takıldım biraz yanlış anlaşıldığım için üzüldüm. Başkasıda yanlış anlayıp kullanılmayacak diye düşünsün istemem.
Tamam teşekkür ederim.Kusura bakma zaten kullanilmayacak diyen kisi sen degilmissin. Ben yanlis kisiye yazmisimama yinede dr mutlaka bi daha sor
Normalde sabahları aç karnına tartıldığım zaman 66 4 kilo almış oluyorum ama akşam tok karnına tartılınca 68.1kaç kilo aldın canım bende 10 kilo almış durumdayım şimdiden
canım senin adına çok sevindim gözünaydınMinik aus geliyormuşşş
Çok net gördük , %100 kız dedi o yüzden .
Çıktık yoldayız , ağzım hala bi karış
Hamdolsun .
Her şey yolunda . Ölçümleri haftası ile uyumlu ... 130 gr ... 15 cm ...
Hormon testi istedi ... 20. Hafta için ayrıntılı ultrason randevusu aldım ...
Başka..... Imom a ek demir ilacı verdi .
Öyle işte ...
Şimdi biraz alışveriş , yemek ... sonra ev
Heee bi de bana benziyor sanki
kuzum ben kızım da 58 le hamile kalıp 78 ile Doğum yaptım ve maşallah 4200 gr doğdu prensesim ve çok şükür ne onda nede bende herhangi bi problem olmadıKızlar ne diyosunuz daha ilk haftalarda 10 12 kilolardan bahsediyorsunuz ben ilk hamileliğim de toplam 12 kilo almıştım dr çok kızmıştı şimdi 13 haftadayım -4 le devam ediyorum çok mide bulantısı olduğu için yemek yiyemiyorum ama dr çok kilo alma dikkat et dedi çok kilo almak hem bebek için hemde anneler için tehlikleli kilo takibiniz iyi yapın lütfen rica ediyorum
Henuz alamadim canim ocaktan sonra almaya baslayabilirmisiz, bekliyorum o yuzden sende gideceksen mutlaka ona git gercekten cok iyi ilgili bi dr diger doktorlar gibi degilmi-nick canım ali yeşile randevu alabildin mi ocak ayı itibariyle benim gittiğim dr olmayacak bana ali yeşile git dedi yakın takip eder seni dedi bana
yaaaaa ozellikle bu habere bakmaya girdimm :) hadi gozunuz aydin saglicakla gelsin minik aus, darisi bana saglicakla :))Minik aus geliyormuşşş
Çok net gördük , %100 kız dedi o yüzden .
Çıktık yoldayız , ağzım hala bi karış
Hamdolsun .
Her şey yolunda . Ölçümleri haftası ile uyumlu ... 130 gr ... 15 cm ...
Hormon testi istedi ... 20. Hafta için ayrıntılı ultrason randevusu aldım ...
Başka..... Imom a ek demir ilacı verdi .
Öyle işte ...
Şimdi biraz alışveriş , yemek ... sonra ev
Heee bi de bana benziyor sanki
GöZünüz aydınnnn maşallahhh
Oyyy maşallah ne güzel haberler böyle. Gözün aydın güzel anne
Demek kız oluyormuş ha, çok güzel ya .. :)
Gözün aydın allah gönlüne göre verdi çok sevindim sağ salim kavuşun inşallah
Maşallah gözün aydın canım cok sevindim
Gözünüz aydın canım bak istediğin oldu çok sevindim bu habere
Yok canım ben gebe degilim arada size bakiyorumAusencia kiymetlimiz burda olunca bizde takip ediyoruz onu :))
Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Evlat isteyenlerinde kucagini bos birakmasin...amim
Gözünüz aydın maşallahh
Masallah cnm ya hayirli olsun bakalm
Canim gözün aydin hayırlı olsun . Bir kız bir oğlan olacak desene abisi nasıl karşıladı ?
Canim tahlil olupta mi veriyor ilaclari doktor. Merak ediyorum da Benim doktorum her gittigimde ilac yazıyor . Ne kan tahlili ne idrar tahlili istedi.
Ausencia hadi gözün aydın:)
canım senin adına çok sevindim gözünaydın
kuzum ben kızım da 58 le hamile kalıp 78 ile Doğum yaptım ve maşallah 4200 gr doğdu prensesim ve çok şükür ne onda nede bende herhangi bi problem olmadı
Henuz alamadim canim ocaktan sonra almaya baslayabilirmisiz, bekliyorum o yuzden sende gideceksen mutlaka ona git gercekten cok iyi ilgili bi dr diger doktorlar gibi degil
yaaaaa ozellikle bu habere bakmaya girdimm :) hadi gozunuz aydin saglicakla gelsin minik aus, darisi bana saglicakla :))
Yaaa maşallah ne güzel de yatıyor,bir prenses edasıyla..çok tatlıÇok teşekkürler her birinize
Net görülmesi böyle bir şey herhalde .. tabii hafta itibarıyla da 17 nin içindeyim 16+1 ... o yüzden çok net gördük cinsiyeti. tabii sağolsun kızımızda hiç saklamadan açıverdi kendini
Onun dışında da her şey yolunda idi .
136. gr
15 cm
omurgasını kontrol etti , ölçtü ...vs.
Eki Görüntüle 2081535
Yaaa maşallah ne güzel de yatıyor,bir prenses edasıyla..çok tatlıseninde kesenin yönüne göre teori tuttu o zaman Ne güzel bı duygu değil mi orda öyle minicik büyümeye calisiyor.. Sağ salim gelsinler kucagimiza.. mis kokularını koklayalim
Ausencia cok sevindim cnm hadi gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?