2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet senin eski hostes olduğunu biliyorum ama ben sana ters veya yanlis anlayacagin bisey yazmiyorum.. ben hocanın bana soyledigini yazdim ki bence sende dr bi sor belki o unuttu hatta internette bi arastir.. neticede senin canin ben seni düşündüğüm icin soyluyorum ki ama sende beni surekli bi yanlis anlama icindesin

Dr bu şekilde mi aciklama yapti cunku bana normalde pıhtı atma diger insanlara gore ×5 ,hamileliktede +×5 ekle dedi.
Yani cocugun beslenmesiyle alakali deil tamamen pihti yapmamasi icin kullaniyorum . Ben sadece igne kullaniyorum yani tek gende bozukluk oldugu icin aspirin bile almiyorum bacağımda hic bisey yok ama dr kullanicaksin dedi. Hamilelikten sonra hormonlar tekrar degistigi icin veriyolar.. sizinkileri bilemiycem

Ben beni uyarmana kızmadım kesinlikle tesekkür ederim aksine. Suan ki dr um farklı belkide o kullan diyecek hiç konuşmadık. Benim takıldığım nokta yazdıklarıma kendine göre yorum getirmen. Kullanılmayacak yazdın demene takıldım biraz yanlış anlaşıldığım için üzüldüm. Başkasıda yanlış anlayıp kullanılmayacak diye düşünsün istemem.

Kusura bakma zaten kullanilmayacak diyen kisi sen degilmissin. Ben yanlis kisiye yazmisim ama yinede dr mutlaka bi daha sor

canım senin adına çok sevindim gözünaydın

kuzum ben kızım da 58 le hamile kalıp 78 ile Doğum yaptım ve maşallah 4200 gr doğdu prensesim ve çok şükür ne onda nede bende herhangi bi problem olmadı

mi-nick canım ali yeşile randevu alabildin mi ocak ayı itibariyle benim gittiğim dr olmayacak bana ali yeşile git dedi yakın takip eder seni dedi bana
Henuz alamadim canim ocaktan sonra almaya baslayabilirmisiz, bekliyorum o yuzden sende gideceksen mutlaka ona git gercekten cok iyi ilgili bi dr diger doktorlar gibi degil
yaaaaa ozellikle bu habere bakmaya girdimm :) hadi gozunuz aydin saglicakla gelsin minik aus, darisi bana saglicakla :))

GöZünüz aydınnnn maşallahhh

Oyyy maşallah ne güzel haberler böyle. Gözün aydın güzel anne
Demek kız oluyormuş ha, çok güzel ya .. :)

Gözün aydın allah gönlüne göre verdi çok sevindim sağ salim kavuşun inşallah

Maşallah gözün aydın canım cok sevindim

Gözünüz aydın canım bak istediğin oldu çok sevindim bu habere

Yok canım ben gebe degilim arada size bakiyorum Ausencia kiymetlimiz burda olunca bizde takip ediyoruz onu :))

Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Evlat isteyenlerinde kucagini bos birakmasin...amim

Gözünüz aydın maşallahh

Ausencia gözün aydın ablacım

Masallah cnm ya hayirli olsun bakalm

canım senin adına çok sevindim gözünaydın

kuzum ben kızım da 58 le hamile kalıp 78 ile Doğum yaptım ve maşallah 4200 gr doğdu prensesim ve çok şükür ne onda nede bende herhangi bi problem olmadı

Çok teşekkürler her birinize

Net görülmesi böyle bir şey herhalde .. tabii hafta itibarıyla da 17 nin içindeyim 16+1 ... o yüzden çok net gördük cinsiyeti. tabii sağolsun kızımızda hiç saklamadan açıverdi kendini

Onun dışında da her şey yolunda idi .

136. gr
15 cm

omurgasını kontrol etti , ölçtü ...vs.

Yaaa maşallah ne güzel de yatıyor,bir prenses edasıyla..çok tatlı seninde kesenin yönüne göre teori tuttu o zaman Ne güzel bı duygu değil mi orda öyle minicik büyümeye calisiyor.. Sağ salim gelsinler kucagimiza.. mis kokularını koklayalim

evet canım kese teorisi tuttu , nuba hiç bakamadım ben , o ay ona göre usg vermemişti dr .

ne tuttu başka :) kızda çok mide bulanır söylentileri tuttu

eveeeeeeeeeeeeeeet ya inanılmaz duygu gerçekten , ohhh mis gibi çekelim içimize

Ausencia cok sevindim cnm hadi gozun aydin

sağolasın canım , bak bugün 19.90 a bi pantalon daha aldım lcw dan bu sefer .
36 beden çok rahat oldu ... üst zaten gebe pantalonu lastikli .
sende 38 ya da 40 al garanti olsun

İyi aksamlar kizlar bebegimi gordum iyi cok sukur ama beraberinde sorunlarda cogaldi.
Rahim agzinda polip warmis kanama ondan oluyormus simdilik onun bir zarari yok.
We yine rahim agzi incelmis normalde 25mm olmaliymis suan benim ki 23 mm inceliyor yani ilac werdiler cuma gunu yine ultrasyona girecem eger incelmeye dewam ediyorsa rahim agzi yetmezligi war demekmis we dikis atilacak rahim agzina we dun aksamki kanama olmasaydi ben bunu belkide cok gec olunca ogrenecektim buna sukrediyorum ama gozumude korkutuyor bu durum dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur cok kotuyum zaten tup bebekti yawrum olana kadar 3 yil gecti simdide yawrumu buyusun diye icimde tutmaya calisacam kendimi cok eksik hissediyorum bugun Wucudum anne olmamak icin sawas weriyor sanki dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…