- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.101
anladım canım valla ben de bilemedim ben centralda mustafa hocaya yaptırdığımda tek tek organlarına bakımıştı toplam 15 dak filan sürmüştü sonuçta radyolaji de ona bakacak bilemedim... ben ikili test hiç yaptırmadım bu durumda ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Elektronik ortama tam yüklememiş olabilirler arayıp isteyin bence çünkü başka değerlerinde olması lazım.Eksik almam imkansız labaratuar sonuclarindan elektronik ortamdan aldım sadece bu var
selam kızlar, yakında detaylı usg ler başlayacak özelde biraz pahalı oluyor bu sefer devlette yaptırmak istiyorum ama devlete daha önce hiç gitmedim gebelik için. randevu alınca hemen gidince detaylı bakıyorlar mı yoksa gidince tekrar bize randevu mu veriyor dr biliyor musunuz?
Evet canım horluyordu ve dediğin gibi nefes alamıyorum diyordu burnu fısır fısırdı nefes alırken, bi sürü kıkırdak çıkarmışlar iyi dayanmış bu zamana kadarEsin horluyormuydu canım bizde horlama pek yok ama iyi nefes alamıyorum diyor et ve kemik geriliği var.sizdeki de aynı şey mi
Hım öyle yani bilseydim baştan bakardım teşekkür ederim cnm cevabın için6-7.haftalarda karindan çekilen ultrason resmine baktığında resmin sol tarafında duruyorsa aslında kesenin sağı oluyor erkekmis canım. Ramzi teorisi diye geçiyor,%85 tutuyormus. Ama tahmin tabi :)
Himmm o yüzden çok geçmiş olsun canim şeker zor hastalık vallahi özelliklede hamilelikteEvet çok aldım ben zaten şeker hastasıyım diyet yapmadığım içinde insülin iğnelerim bana kilo aldırıyor canım
Cok gecmis olsun canim.Sağol canım sonrası zor biraz doğru ama inşallah çektiği eziyete değer.
sağolasın canım
canım dr vericek sana sonuçları bu değil zaten o çıktısını sana vericek14.12.2017
PAPP-A_İkili 3.48
Beta HCG_İkili 41.0
Bu rapor elektronik olarak onaylanmıştır.
Bilgisayar ortaminda bukadar yaziyordu benimde canim. Sonuc almaya gittigimde diger sayfalari verdiler ya da doktor vermisti tam hatirlamiyorum. Ama pc de iki sonuc cikmisti sadeceHayır bundan başka hiçbirşey yazmıyor sadece bunlar var Aralık yazma kısmı bombos
Devlet hastanesi lab sonucuysa sadece bu kadari cikiyo geri kalan grafik sekilde risk degerleri yazan kagidi elden veriyolar canim benimde oyleydiHayır bundan başka hiçbirşey yazmıyor sadece bunlar var Aralık yazma kısmı bombos
Muhtemelen doktorun bilgisayarına bu iki sonuç,yaş,burun kemiği olup olmaması ve ense kalınlığı ölçüm sonuçlarını girecek ve hesaplama yapılacak. Bu iki sonucu kimse değerlendiremez14.12.2017
PAPP-A_İkili 3.48
Beta HCG_İkili 41.0
Bu rapor elektronik olarak onaylanmıştır.
Canım bende heterezigot ama bende başka bir gende sıkıntı varmış tansiyon ve kalp hastalığı ile ilgili o yüzden kullanmam şart bugün devletteki doktorum da hiç aksatma dedi. Gerçi testi yaptirma demişti çok pahalı sen 30 haftada oldun preeklampsi diye bugün sonuçları gösterdim hiç aksatmadan kullan dedi. Bugün özelde para verip yazdırdım raporu bebeğinden kıymetli mi amaan giden canım yerine para olsun.. Allah tekrar evlat acısı yasatmasinbelki başka hastaneden rapor yazdırabilirsiniz durumunuzu söyleseniz. çok ilginç para istemeleri şaşırdım şu an. iki düşüğüm olduktan sonra test yapıldı kan pıhtılaşması çıktı da fakat bu konuda dünyada bile net bir görüş yok. doktorum iğne vermiyorum sana vurulma dedi üstüne yaşayıp görlim biraz şans dedikten sonra kusura bakma ben bu çocuk için çok uğraştım dedim hala vuruyorum. geçen hafta gittiğim perinatolog ise senin durumunda vurulmak lazım dedi. iki düşükten sonra ne olur ne olmaz dedi. coraspirin vermedi benim de sormak aklıma gelmedi. çok fazla sulandırmakta düşüğe sebep olabilir yazıyordu makalelerde. ben o yüzden doktorlara çok güvenemiyorum bu konuda iğneyi vurmazsam güvende hissedemiyorum, hoş gittiğim hemotolog da vurulman lazım demişti. zaten heterozigot ise iğnesiz idare edilebilir fakat homozigot ise kan pıhtılaşma eğilimi çok yüksek vurulsa iyi olur diyorlar. bunun yanında doğuma kaar folik asit takviyesi ile birlikte tabiki.
Anladım canım. Inşallah ameliyat iyi gelir çok geçmiş olsunEvet canım horluyordu ve dediğin gibi nefes alamıyorum diyordu burnu fısır fısırdı nefes alırken, bi sürü kıkırdak çıkarmışlar iyi dayanmış bu zamana kadar
Bende bilemedim fiyatları da çok yüksek, eğer devlet hastanelerine gidebilirsek iyi olur ama bende çalışıyorum nasıl olucak bilmiyorum. Perinatolog lar bu yönde eğitim aldıkları için eğer anormal bir durum varsa tespit etmeleri daha kolay olur diyorlar. Akşam ben bunun da fiyatını soruyım, dr. la da bir konuşayım olmadı yarın araştırız anadolu yakasında ki leri fiyatlarını felan.
Kızlar bugün şans eseri bebeğimin cinsiyetini öğrendim ... Doktor soylemeyecekti ama ben bacak arasından anladimmm... Benim de prensesim olacak..
Araştırmalarımda kızların erkek bebeklere göre daha çok yaşadığını okumuştum daha güçlüler preeklampsi ye yakalanırsam.
Ama ilk başta sevinip sonra üzüldüm .. demek ki içten içe erkek mi bekliyordum ne.
Sonra daha çok sevindim. Yine üzüldüm derken hala karışık duygular içindeyim
Ogluş geliyo insaALLAH :))Canim naptin ogrenebildn mi cinsiyeti
Gecmis olsun Rabbim sifa wersinAmeliyattan çıktığında çok iyiydi canım, lokal oldu. Eve geldikten sonra ateşi çıktı biraz (ilk 24 saat beklenen bir durummuş) burnu kanıyor az az, bi de dün ağzından filanda kan geldi, bi kaç gün sürecekmiş bu hafif kanamalar. Bugün daha iyi ama haftaya tamponlar alınınca anlıycaz iyi ki olmuş mu yoksa keşke olmasamıymış. Yazarım ben sana yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?