2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bende bilemedim fiyatları da çok yüksek, eğer devlet hastanelerine gidebilirsek iyi olur ama bende çalışıyorum nasıl olucak bilmiyorum. Perinatolog lar bu yönde eğitim aldıkları için eğer anormal bir durum varsa tespit etmeleri daha kolay olur diyorlar. Akşam ben bunun da fiyatını soruyım, dr. la da bir konuşayım olmadı yarın araştırız anadolu yakasında ki leri fiyatlarını felan.

arkadaşım devlette yaptırdı her hastane farklıdır muhtemelen Ankara da önce randevu aldı muayene oldu dr tekrar ayrıntılı için randevu vermis radyoloji uzmanına tekrar gitti 5 6 dk bakmislar sadece

Esin horluyormuydu canım bizde horlama pek yok ama iyi nefes alamıyorum diyor et ve kemik geriliği var.sizdeki de aynı şey mi
Evet canım horluyordu ve dediğin gibi nefes alamıyorum diyordu burnu fısır fısırdı nefes alırken, bi sürü kıkırdak çıkarmışlar iyi dayanmış bu zamana kadar

6-7.haftalarda karindan çekilen ultrason resmine baktığında resmin sol tarafında duruyorsa aslında kesenin sağı oluyor erkekmis canım. Ramzi teorisi diye geçiyor,%85 tutuyormus. Ama tahmin tabi :)
Hım öyle yani bilseydim baştan bakardım teşekkür ederim cnm cevabın için

14.12.2017
PAPP-A_İkili 3.48
Beta HCG_İkili 41.0

Bu rapor elektronik olarak onaylanmıştır.
Muhtemelen doktorun bilgisayarına bu iki sonuç,yaş,burun kemiği olup olmaması ve ense kalınlığı ölçüm sonuçlarını girecek ve hesaplama yapılacak. Bu iki sonucu kimse değerlendiremez

Canım bende heterezigot ama bende başka bir gende sıkıntı varmış tansiyon ve kalp hastalığı ile ilgili o yüzden kullanmam şart bugün devletteki doktorum da hiç aksatma dedi. Gerçi testi yaptirma demişti çok pahalı sen 30 haftada oldun preeklampsi diye bugün sonuçları gösterdim hiç aksatmadan kullan dedi. Bugün özelde para verip yazdırdım raporu bebeğinden kıymetli mi amaan giden canım yerine para olsun.. Allah tekrar evlat acısı yasatmasin

4 lü test sonucum iyi çıkmış dr mesaj attı şimdi fakat risk oranını söylemedi yarın mail atması için asistanını arıyacağım. Dr um perinatolog için en uygun zamanın 22.-24. Haftalar arası olduğunu söyledi.Atıl bey e yönlendirdi perinatolog şimdiden al randevunu yoksa doluyor dedi. 7 şubatta gideceğim. Randevu almanın heyecanıyla ücretini sormadım yarın onu da soracağım.

Kızlar bugün şans eseri bebeğimin cinsiyetini öğrendim ... Doktor soylemeyecekti ama ben bacak arasından anladimmm... Benim de prensesim olacak..

Araştırmalarımda kızların erkek bebeklere göre daha çok yaşadığını okumuştum daha güçlüler preeklampsi ye yakalanırsam.

Ama ilk başta sevinip sonra üzüldüm .. demek ki içten içe erkek mi bekliyordum ne.
Sonra daha çok sevindim. Yine üzüldüm derken hala karışık duygular içindeyim

ya aslında düşündüm de bu önemli bir muayene olacak çünkü Allah korusun olası bir hastalık, organlarda farklı bir durum görünürse öncesinden tedbir ve tedavi için çok çok önemli... anadolu yakası birleşip toplu indirim talep edelim :)

hayırlı olsun canım :) kız çocuk başka güzeldir bence benim 2.oğlum geliyor ve kızım olsun çok isterdim ... Allah sağlık versin, hayırlısı ile gelsin gerisi çok da kafaya takmalık değil

Gecmis olsun Rabbim sifa wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…