- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.121
Atakent Acıbademe gidiyorum canım ben oraya sordum. Devleti bi deniycem olmazsa dışarda bi doçent var Ahmet gül bakırköyde muayenehanesi sırf detaylı ultrason yapıyo ilk gebeliktede oraya gitmiştim yine ona giderim. Aradım sordum az önce 500 dediHangi hastanede sordun canım central da mı? hakikaten çok pahalı yadevlette yaptırmak istiyorsak 16-17 haftalarda gidip randevu almak gerekiyormuş. bi arkadaşıma sordum o hep develete gidiyordu
Gözünüz aydın olsun canım:)Canim yaz tabloya bi oğluş daha geliyo :) insaALLAH @Ausencia
Gözünüz aydın olsun canım sağlıcakla doğsun prensesin, kız ya da erkek insan önce bir afallıyor ama sonra alışıyorsun cinsiyet fikrine ve git gide bağlanıyorsun Allah sağlık versin inşallah gerisi mühim değil sende çok takılma bu preaklampsiye inşallah bu sefer güzel olacak.Kızlar bugün şans eseri bebeğimin cinsiyetini öğrendim ... Doktor soylemeyecekti ama ben bacak arasından anladimmm... Benim de prensesim olacak..
Araştırmalarımda kızların erkek bebeklere göre daha çok yaşadığını okumuştum daha güçlüler preeklampsi ye yakalanırsam.
Ama ilk başta sevinip sonra üzüldüm .. demek ki içten içe erkek mi bekliyordum ne.
Sonra daha çok sevindim. Yine üzüldüm derken hala karışık duygular içindeyim
Kızlar bugün şans eseri bebeğimin cinsiyetini öğrendim ... Doktor soylemeyecekti ama ben bacak arasından anladimmm... Benim de prensesim olacak..
Araştırmalarımda kızların erkek bebeklere göre daha çok yaşadığını okumuştum daha güçlüler preeklampsi ye yakalanırsam.
Ama ilk başta sevinip sonra üzüldüm .. demek ki içten içe erkek mi bekliyordum ne.
Sonra daha çok sevindim. Yine üzüldüm derken hala karışık duygular içindeyim
benim doktorum aydan biri.çok iyi bir perinatolog ve ayrıntılı ultrasona fazlasıyla önem veriyor.ayrıntılı ultrason için muayene ücreti dışında ücret almaz diye düşündüm kendi hastasıyım sonuçta.bilemiyorum kendimi şimdilik böyle teselli ediyorum.
Atakent Acıbademe gidiyorum canım ben oraya sordum. Devleti bi deniycem olmazsa dışarda bi doçent var Ahmet gül bakırköyde muayenehanesi sırf detaylı ultrason yapıyo ilk gebeliktede oraya gitmiştim yine ona giderim. Aradım sordum az önce 500 dedi
Ben tüm ilaçlarımı akşam içiyorum.. Doktor zamanın çok önemli olmadığını söylemişti.. Birde aç halde daha zordur eminim.. Doktora gitmene vakit varsa, eczaneye de sorabilirsin bence.. Çünkü çalışırken herşey zor ve ağır cidden..Günaydın kızlargünümüzün güzel geçmesi dileğiyle, İnşallah mutlu , umutlu bir gün olur hepimiz için. 3 gündür vitamin hapı kullanmaya başladım ve sanırım hafif bulantı yapıyor bana, Her sabah içip kendimi ise gitmek için yollara atınca bir öğürtu başlıyor bende
Masallah cnm☺Allah analı babali büyütsünnO
Ogluş geliyo insaALLAH :))
Yarın akşam üstü falan içmeyi deneyeceğim bakalım bulantı yapacak mı ? Eğer devam ederse arar sorarım diye düşündüm, İki gün sonrada bir aylık tatil alacağım inşallah , Artık ihtiyacım olduğunu hissediyorumBen tüm ilaçlarımı akşam içiyorum.. Doktor zamanın çok önemli olmadığını söylemişti.. Birde aç halde daha zordur eminim.. Doktora gitmene vakit varsa, eczaneye de sorabilirsin bence.. Çünkü çalışırken herşey zor ve ağır cidden..
Ben bunu bir aydır yaşıyorum. Her kalkisimda etraf kararıyor. Sonra düzeliyor ama 4-5 dk ayakta kalınca fenalasmaya başlıyorum resmen. Doktor psikolojik dedi hatta psikiyatriye falan gidebilirsin dediKızlar bugün kahvaltı hazırlarken sabah ayağa kalktım gözümün önü simsiyah kesildi. Oturuyorum düzeliyor. Kalkıyorum simsiyah. Ve sanki beynime kan yürüyor o an bilmiyorum acaba tansiyon mu..
Geçmiş olsun cnm esinde oglunada allah acil şifalar versinEşim burundan ameliyat oldu canım dün o biraz rahatsızdı akşam ateşi filan çıktı hiç uyumadı, oğlumunda öksürüğü başladı gece biraz ateşi çıktı onunda, bende kah eşime uyandım kah oğluma uyandım, dün de bütün gün hastanedeydim, hastanenin havasından sanırım uyuyana kadar baş ağrısından mahvoldum. bişey oldu mu böyle üst üste geliyo gücüm kesiliyo sanki
ben varım canım 11+4 te dr kıza benzetti haftaya kesinleşecek, 4 yaşında oğlum var onu 12 haftalıkken öğrenmiştim..
Çok sağol canım amin insallahGeçmiş olsun cnm esinde oglunada allah acil şifalar versin
Kızlar eğer istanbuldaysaniz ben koç üniversitesine gidiyorum orada 300 liraya detaylı usg cektirmistim perinatolojisi çok iyiBen en son gittiğimde fiyat sordum 680 lira perinatologun yaptıgı detaylı ultrasonbende şimdi napsam die düşüyorum zoruma gidio 20 dk için 680 vermek. Evime yakın devlet üni hastanesini sordum. Önce doktora muayene olunuyormuş. Onun yönlendirmesi gerekiyormuş detaylıya. Ama çok sıra varmış tabi detaylıda. Bize sıra gelene kadar haftamız geçebilir. Küçük yerlerde yaptırmak dAha kolay olur herhalde.
Canım endiselenmen için erken daha, net hareketlerini 20.haftalarda hissedicez. Ondan sonra hareket takibine başlarız.Ya kızlar bi akıl verin belki boşuna evham yapıyorum ultrasona göre şuan 15+2 yim adet tarihime göre 16+5 im çoğu kişi hareketlerini hissettipini söylüyor iki gündür aşırı derece kafama taktım her hamile her vücut elbette bir değil bundan önce hissediyormuydum çok nadir dün karnımın alt kısmın bir veya iki kere pıt hissettim gün içinde hissetmeyince endişeleniyorum beni az rahatlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?