- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.161
şimdiden neden sezeryan dedi ki.Günaydın herkesee doktor sezeryan diyor bir de bebeğim 10 gün onden gidiyor haziran annesi olacağım kesinleşti nerdeyse inşallah yani. Dün ikili test yapıldı cinsiyet konusunda kafalar karışık sizden anlayan var mı acaba? Bebek 13+3
Galiba bir çeşit vajinismus muayenede bayılıyorum ayilmiyorum doğumda bayilirsan bebek oksijensiz kalır dedi bir de omurgam eğri çatıda problem var. Başka doktorlara da danisicam ama bebek oksijensiz kalır lafı beni benden aldişimdiden neden sezeryan dedi ki.
:) :) millet ilk 3 ayda yaşar sanırım bizde 2.ci 3 ayda başlıcaz bende de arada oluyor hatta pazar günü dışarıdan eve zor attım kendimi öğüre öğüre eve gittimGünaydın kızlar, benim gibi 12. Haftadan sonra bulantısı başlayan var mıİki gündür içtiğim vitaminden sanıyordum ne biliyim Şu içiyorum midem bulanıyor diye ama bu sabah hapı içmedim gene de istifra ettim :/ sanırım bende bulantı başladı
vajınısmus varsa riske cok etmıyor doktolar.Galiba bir çeşit vajinismus muayenede bayılıyorum ayilmiyorum doğumda bayilirsan bebek oksijensiz kalır dedi bir de omurgam eğri çatıda problem var. Başka doktorlara da danisicam ama bebek oksijensiz kalır lafı beni benden aldi
Ben yine sinir küpü hallerdeyim ne takcam yaa dediğim şeylere kriz geçiriyorum valla şu insanların her yorumu beni benden alıyor. Neymiş efendim perdeleri yıkamak için, çıkarıp takmaya ne diye eşimi bekliyormuşum kendim koltuğa sandalyeye çıkıp yapsaymışım...! Ya var ya ölür müsün öldürür müsün arkadaş! İlk hamileliğimde üzerime oynadılar yine aynısını yapıyolar. Eşim bana yardım edince çevremde ki insanlara bi haller oluyor. Kendimi parçalaya parçalaya iş yapınca başları göğe erecek heralde ay delirdim gece gece. Misafir falan dinlemedim verdim veriştirdim ama sinirim geçmedi.
Valla dün onlar uzattıkca bende uzattım misafir falan dinlemedim ama baya sinir oldum amaçları da o zaten biliyorum ama zaptedemedim kendimi, zorla kalplerini kırdırıyolar. Görüşmycem bi süre kimseyle, tahammül edemiyorum konuşmalarına..Aaa deliler mi neler, öyle yukarı uzanmak felan ne kadar tehlikeli bu aylarda. Şaşırmışlar heralde. Ver cevaplarını gitsin hiç sinir etme kendini.
istediklerini verme ellerine benim de eşim bana her zaman yardımcı olur hamilelik dışında biri birşey desin gidin sizde yaptırın diyorum ben benim eşimin içinden gelir böyle şeyler dememe gerek kalmaz yani ama en sonunda adamın beli tutuldu :) nazara geldikValla dün onlar uzattıkca bende uzattım misafir falan dinlemedim ama baya sinir oldum amaçları da o zaten biliyorum ama zaptedemedim kendimi, zorla kalplerini kırdırıyolar. Görüşmycem bi süre kimseyle, tahammül edemiyorum konuşmalarına..
Valla dün onlar uzattıkca bende uzattım misafir falan dinlemedim ama baya sinir oldum amaçları da o zaten biliyorum ama zaptedemedim kendimi, zorla kalplerini kırdırıyolar. Görüşmycem bi süre kimseyle, tahammül edemiyorum konuşmalarına..
Merhabalar. Bahar hanima gittiniz mi acaba? Nasıl di memnun kaldınız miMedicalparkta bahar çelen var oğlumda bir kere gitmiştim tatlı bi bayandı şimdi tavsiye üzerine tekrar ona gidicem
Ayyy, al canım izin.. Bizlerin yerine de dinlen
Hiçbir fikrim yok ama üzüldüm canım.. Geçmiş olsun.. Nasılsın şimdi?
Ben gördüm ama bişey demek istemedim.. Bir oğlum var kızım olsun istiyorum, değişir mi? Kızım var oğlum olsun istiyorum.. Burada erkek bebekleri gördükçe üzülüyorum, çünkü kızım olsun istiyorum.. Doktorum kız dedi, değişir mi???? Bir ton üzücü soru.. En başta kalbi atacak mı? Sonuçlar güzel çıkacak mı? Derken geldiğimiz seviyede söylediğimiz sözlere üzülüyorum.. Allah bizlere bunu nasip etmiş, binlerce şükür.. Onun hikmeti, ister verir, ister kız verir, erkek verir.. Kimsenin kötü niyetinin olmadığını biliyorum ama üzülüyorum.. Başta aramızda olup bebeğinin kalbi duran arkadaşlar var, yüksek riskli arkadaşlarımız var.. Belki de diyorum onlar mesajları görüp 'Allahım bana nasip etseydin, kız erkek ayrımım yoktu' diyorlardır..
Cinsiyetini merak edenlere birşey demiyorum.. Ama özellikle bir cinsiyet olsun, diğeri olursa üzülürüm, değişirse üzülürüm, mesajlarını gördükçe inanın kalbim nasıl sızlıyor tarif edemiyorum bile.. Kendi kürtajım geliyor aklıma.. Ne bileyim..
İnşallah gönlünüzde ki olur.. Ve gönlünüzdeki hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur..
Kızı olanın da kızı olursa ne güzel.. Oğlu olanın erkek kardeşi olursa ne güzel.. Ne kadar kendimiz için farklı cinsiyet istesekte onla içinde en güzeli aynı cinsiyetten kardeşi.. Babamlar 4erkek.. Valla birlikte nasıl mutlular.. Tabi babaannemler için bir de hala var.. Ama belli bir yere kadar Babamlarla halam.. Yine annemin 8kız kardeşi var bir tane de dayım var anneannemler için.. Kızlar da birlikte sabahlara kadar dertleşirler.. Dayım belli bir yere kadar aralarında..
Umarım hislerimi anlatabilmişimdir ve kalbinizi kırmamışımdır..
Ben olsam, evet takıyor, isterseniz birde sizin yanınızda taksın derim.. Ne kadar kıskanç insanlar.. Kendi kocaları yapmıyor diye bu yaygara boşver canım..
canım bende sincan koru ya başlayacağım ayrıntılı için aydan hocayı söylediler ve artı ücret alıyor diye biliyorum 500 tl
hatta geçen haftada arkadaşım gitti ayrıntılı için memnun kalmis
Ya kızlar bi akıl verin belki boşuna evham yapıyorum ultrasona göre şuan 15+2 yim adet tarihime göre 16+5 im çoğu kişi hareketlerini hissettipini söylüyor iki gündür aşırı derece kafama taktım her hamile her vücut elbette bir değil bundan önce hissediyormuydum çok nadir dün karnımın alt kısmın bir veya iki kere pıt hissettim gün içinde hissetmeyince endişeleniyorum beni az rahatlatırmısınız
hemen ara dr progestanını yükseltirGünaydın herkese neden anlamadim kahverengi akintim basladi camur gibi daha 3 gun once dr daydim hicbir sorun yok dedi napiyim ben simdi cok korkuyorum
Midyede sırf çinko var değil de denizdeki tüm ağır metalleri çekiyor diye vermemiştir aliminyum mesela birde midyeden zehirlenme olasılığı çok yüksek ve onun zehirlemesi çok ağır oluyor başıma gelmişliği var. Sen yibede kadın doğumcuna danış.Merhaba kizlar 11+4 hamileyim gribim ve kuru öksürük var doktorum sambucol verdi bunun icinde çinko var midye yemememi soyledi icinde cinko var diye ama bunu verdi bana kullanan varmi kizlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?