2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın herkesee doktor sezeryan diyor bir de bebeğim 10 gün onden gidiyor haziran annesi olacağım kesinleşti nerdeyse inşallah yani. Dün ikili test yapıldı cinsiyet konusunda kafalar karışık sizden anlayan var mı acaba? Bebek 13+3

şimdiden neden sezeryan dedi ki.

şimdiden neden sezeryan dedi ki.
Galiba bir çeşit vajinismus muayenede bayılıyorum ayilmiyorum doğumda bayilirsan bebek oksijensiz kalır dedi bir de omurgam eğri çatıda problem var. Başka doktorlara da danisicam ama bebek oksijensiz kalır lafı beni benden aldi

Günaydın canlar
Bebegimi cok özledim gün sayıyorum Allahin izniyle 5 günüm kaldi görmeye .
Bogaz acisiyla uyandim hasta. olmam inşallah
Iki gündür de sürekli kalbim sıkısiyor . Korkuyorum bebegim etkilenecek birsey olacak diye
Hergün eşime bebegim iyidir dimi diye kac kere soruyorum dur kim bilir . Hareketlerini hissetsekte rahatlasak artik . İlk hamileliligim olunca benim daha hissetmeme çok var biliyorum. Ikinci hamilelikleri olan arkadaşlar hissetmeye baslarsiniz bizimlede paylaşında sevinclrrinize ortak olalim

Günaydın kızlar, benim gibi 12. Haftadan sonra bulantısı başlayan var mı İki gündür içtiğim vitaminden sanıyordum ne biliyim Şu içiyorum midem bulanıyor diye ama bu sabah hapı içmedim gene de istifra ettim :/ sanırım bende bulantı başladı

:) :) millet ilk 3 ayda yaşar sanırım bizde 2.ci 3 ayda başlıcaz bende de arada oluyor hatta pazar günü dışarıdan eve zor attım kendimi öğüre öğüre eve gittim

vajınısmus varsa riske cok etmıyor doktolar.
sezeryan diyebilir evt.
benimde kuyruk sokumum cocukken kırılmıştı.
şınav çekerken batıyordu mesela.
hamileliğimin ilerleyen kısımlarında problem olur mu normal doğum yapabilir miyim doktoruma danışacağım bu gideceğim kontrolde.

Aaa deliler mi neler, öyle yukarı uzanmak felan ne kadar tehlikeli bu aylarda. Şaşırmışlar heralde. Ver cevaplarını gitsin hiç sinir etme kendini.

Aaa deliler mi neler, öyle yukarı uzanmak felan ne kadar tehlikeli bu aylarda. Şaşırmışlar heralde. Ver cevaplarını gitsin hiç sinir etme kendini.
Valla dün onlar uzattıkca bende uzattım misafir falan dinlemedim ama baya sinir oldum amaçları da o zaten biliyorum ama zaptedemedim kendimi, zorla kalplerini kırdırıyolar. Görüşmycem bi süre kimseyle, tahammül edemiyorum konuşmalarına..

Herkeslere günaydın anneler. Ben de dün akşam kontrole gittim, cinsiyette öğreniriz belki dedik ama malesef bacakalrı çaprazlama kapalıydı. Ben değil ama eşim çok merak ediyor, gene öğrenemedik dedik diğer dr.muz erkeğe benziyor iri bir bebek dedi, bu dr.da kıza benzetiyorum dedi bakalım hangisi çıkacak
Bu arada bu dr.bebek iri sen 17 haftalık gözüküyorsun dedi, daha önce gittiğim dr.lar hep normal haftamı söylemişti halbuki, kafam karıştı böyle diyince. Ocağın son haftası ayrıntılı ultrason çektirmemi istedi ve perinatolog çeksin kesinlikle dedi. beniim canım fiyat soramadım çok kalabalıktı gişe, telefon açarım artık. Dr.Mustafa nın adını verdi benim dr.umda.

istediklerini verme ellerine benim de eşim bana her zaman yardımcı olur hamilelik dışında biri birşey desin gidin sizde yaptırın diyorum ben benim eşimin içinden gelir böyle şeyler dememe gerek kalmaz yani ama en sonunda adamın beli tutuldu :) nazara geldik

Yakın tarafmı uzaklarmı yoksa? uızaklarda zaten görüşme gitsin. Gerçekten kendimize iyi gelmeyen insanlarla görüşmeyelim, benimde enerjimi düşüren bikaç kişi vardı görüşmüyorum bu ara hiç.

A aeengineer
Kalbimi degil hevesimi kirdiniz. Kusura bakmayin okudunuz mu tam bilmiyorum ama ben nolur oglum olsun ya da nolur kizim olsun tarzinda bir msj yazmadim. Bi belirsizlik ve tahmin var sizce degisirmi degismez mi diye sordum. Evlat ayrimiyla ilgili bir msj oldugunu dusunmuyorum. Elbette cocugu olmayanlar vs onlar icin dua da ediyorum ama bu yazdiginizi yanlis msja cevap olarak yazdiniz bence. Kusura bakmayin ama haziran anneleri diye bi konu ve burda herkes derdini hevesini sıkıntısını mutlulugunu patlasiyor. Ilk cocugum. Cinsiyet ayrimim yok. Ama ilk bebegin verdigi mutlulukla yasadigim bi heyecan ve heves var. Ilk cocugum zaten koz veya erkek degil mesele. Kendimi adapte ettigim bisey var degisirmi diye sorup burda kendimi farkli ihtimallere de alistirabilme durumum icin msj istedim. Ben cinsiyeti su olursa uzulurum diye bisey de yazmadim oyle bir sey ifade etmissiniz. Bana ait bisey tasiyorum. Hergun sukrediyorum ama merak de ediyorum etmeyen cok azdir. Bunun nesi garip? Ya cocugun cinsiyetini merak edenlere cocugu olmayan var kalbi duran var uzulen var diyip hevesini kursagina dizmenin de bisey ifade ettigini dusunmuyorum boyle dusuneceksek hamilelikle ilgili hic bisey paylasmayalm. Benimde tiroidim var kan uyusmazligimiz var 5 cm miyomum ve kistim var bunlar da dusuk tehdidini tetikliyor her gun icimde korkuyla yasiyorum ama burda cocugunun iyi oldugu haberini verenlerin hevesini mi kiralim? Köy okulunda calistigim icin de her gun 40 km gidip 40 geliyorum ve bu da dusuk riskimi tetikliyor. Her doktora gidismde dusuk ignesi progestan jel vs seyleriyle ilac takviyesiyle ugrasip bu riskim ne zaman gececek derken ilk kez bi gittigimde cinsiyetle ilgili bisey duyup cok mutlu oldum. Ama suan anladigim kadariyla burda bisey ifade ederken yanlis anlasilma ve cikarimlari da hesaba katmam gerekiyor. Cinsiyeti merak edenler olarak bu kadar tuhaf karsilanmamaliyiz diye dusunuyorum. Ayrimla ilgli acik bir cumle olsa peki.
Sizde kusura bakmayin. Hevesim kirilinca kendimi cok iyi hissedemiyorum. Bu gruba da burda sevincimi paylasacak bsey bulurum diye üye oldum. Hassasim demekki yanlis anlasilmayi pek sindiremiyorum..

Bugün biraz daha iyiyim canım Sağ ol.
Sağlık ocağına gidip bi baktıracağım..

Günaydın herkese neden anlamadim kahverengi akintim basladi camur gibi daha 3 gun once dr daydim hicbir sorun yok dedi napiyim ben simdi cok korkuyorum

canım bende sincan koru ya başlayacağım ayrıntılı için aydan hocayı söylediler ve artı ücret alıyor diye biliyorum 500 tl
hatta geçen haftada arkadaşım gitti ayrıntılı için memnun kalmis

ben en başından takip ediliyorum.birde aydan hoca kendi hastasını her muayene ettiğinde en az 20 25 dakika ayrıntılı olarak bakıyor hatta en son muayenede bu kadar detaylı ve uzun bakmam işim gereği dedi.bakarken anneye anlatması göstermesi yönlendirmesi,insanı okadar çok rahatlatıyorki.oturup saatlerce izleyip dinleyebilsem keşke.benim canıma minnet :) yani zaten her seferinde tüm organlara uzuvlara değinerek bakıyor ekstra ücret talep etmez herhalde.

bende tam 16+6 haftalığım ve ikinci gebeliğim olmasına rağmen hissetmiyorum cnm. arada gıdıklama gibi oluyor ama bazen gün boyu hiç hissetmiyorum.endişelenmen normal ama bu haftalar bu kadar seyrek olmasıda normal.sen yemene içmene kalsiyum almana bak.kemikleri güçlendikçe 1 2 haftaya tekmeler gelmeye başlayacak.ilk bebeğim erkekti bu kız olcak hayırlısıyla, anladımki kızlarımız biraz anne karnında tembel oluyormuş :)

Merhaba kizlar 11+4 hamileyim gribim ve kuru öksürük var doktorum sambucol verdi bunun icinde çinko var midye yemememi soyledi icinde cinko var diye ama bunu verdi bana kullanan varmi kizlar ya
Midyede sırf çinko var değil de denizdeki tüm ağır metalleri çekiyor diye vermemiştir aliminyum mesela birde midyeden zehirlenme olasılığı çok yüksek ve onun zehirlemesi çok ağır oluyor başıma gelmişliği var. Sen yibede kadın doğumcuna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…