2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar dr. bana çok kilo almışsın dedi. Öğrendiğimden beri 5 kilo almışım. Decavit i her gün kullanma 2-3 günde bir kullan dedi kilo aldığım için. Sizler kaç kilo aldınız çok mu gerçekten :işsiz:

Ben yine sinir küpü hallerdeyim ne takcam yaa dediğim şeylere kriz geçiriyorum valla şu insanların her yorumu beni benden alıyor. Neymiş efendim perdeleri yıkamak için, çıkarıp takmaya ne diye eşimi bekliyormuşum kendim koltuğa sandalyeye çıkıp yapsaymışım...! Ya var ya ölür müsün öldürür müsün arkadaş! İlk hamileliğimde üzerime oynadılar yine aynısını yapıyolar. Eşim bana yardım edince çevremde ki insanlara bi haller oluyor. Kendimi parçalaya parçalaya iş yapınca başları göğe erecek heralde ay delirdim gece gece. Misafir falan dinlemedim verdim veriştirdim ama sinirim geçmedi.
Birde hamilelerre uzanmayın derler, takma hiç hamileyiz onların çocuğunu taşıyoruz yapsınlar o kadar o diyenlerde eminim parçalamışlardır kendilerini hamileyken, valla benim çocuğum her işten kıymetli derim geçerim boşver sende

Canım ben dün ordaydım 800 lira bizde tekrar 7 şubat için almiştık 8 subat olarak değiştirdik yeni fiyat 900 ama adam çok iyi perintalogların babası diye geçiyor
Evet demin aradım bende 900tl yapacak bi şey yok 1000 tl ile çıkarsak iyidir demişti eşim ben adam böyleymiş şöyleymiş anlatınca.
4 lü test sonucum da ikili ilr aynı çıktı 20.000de 1

Birde hamilelerre uzanmayın derler, takma hiç hamileyiz onların çocuğunu taşıyoruz yapsınlar o kadar o diyenlerde eminim parçalamışlardır kendilerini hamileyken, valla benim çocuğum her işten kıymetli derim geçerim boşver sende
Takmam ki zaten perdeler isterse çürüsün orda yine tek başıma yapmam evlat benim evladım Allah korusun bişey olsa sanki umurlarında olacak, rahatsızlandiğimda bi geçmiş olsun demeyen insanlar bana ahkam kesmeye çalışıyolar. Bosverdim şu an takmıyorum hiç birini

Herkese merhaba geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım hemen yazmak istedim dün ayrıntılı ultrason kontrolümüz iyi geçti çok şükür el ayak parmaklarına kadar saydı :) ense kalınlığı burun kemiği iyi ama yine de ikili tarama yaptı ben hiç istemiyordum zaten ense burun iyi, kaybımız var diye el mahkum demedim bişey gereksiz yere 281 bayıldık ona da neyse giden para olsun iyi çıksın da gereksiz yere stres yapmayayım bari, bizi genetik danışmaya yönlendirdi o biraz can sıktı ( ilk kızımızda topuk kanında kistik fibrozis yüksek çıkmıştı, diğer bulgular yoktu ama kesin tanı konulamadı çünkü ter testi falan yapılması lazımmış hem çok küçük hem başka hastalığı var diye yapılmadı ömrü de yetmedi zaten yavrumun) yani kuşku olarak kaldı eşimle kendime bu hamilelik öncesi genetik test yaptırmıştık Edirne tıpta bu konudan da bahsetmiştim ama ona bakmadılar dr da bakalım buna atlamayım dedi özel e yönlendirdi çabuk çıkıyor diye fiyatı 2500 3000 civarı olduğu için biz çapa da tercih ettik orda da 1 1,5 ay sürüyormuş yani allah korusun çıksa bebek büyük olacak gerçi sanmıyorum dr da sanmıyorum dedi çünkü hem eşimin hem benim taşıyıcı olmam lazım milyonda 1 gibi bişey allah korusun rabbim böyle bişey yazmış olmasın kaderimize , ister istemez stres yaptık ilk yavrumda da 10 binde 1 birşey bizi bulmuştu, onun dışında 20. Hafta tkr ayrıntılıya çağırdı kesin karar vermiş olmamakla birlikte gideceğiz gibi maddi anlamda çok zorlanmazsak çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim :)

Atakent Acıbademe gidiyorum canım ben oraya sordum. Devleti bi deniycem olmazsa dışarda bi doçent var Ahmet gül bakırköyde muayenehanesi sırf detaylı ultrason yapıyo ilk gebeliktede oraya gitmiştim yine ona giderim. Aradım sordum az önce 500 dedi
Atakent acibadem ne fiyat verdi canim? Bu fiyatlar nedir boyle ya 500 falan:(

Evet demin aradım bende 900tl yapacak bi şey yok 1000 tl ile çıkarsak iyidir demişti eşim ben adam böyleymiş şöyleymiş anlatınca.
4 lü test sonucum da ikili ilr aynı çıktı 20.000de 1
13 haftalık bebeğimin el ayak parmaklarına kadar saydı öyle diyeyim kalbine böbreklerine mesanesine herşeye baktı 7 şubatı değiştirmeseydik aynı gün orda olacakmışız :)) sonucunuz çok güzel çıkmış bizimde pzt çıkacak inşallah

Takmam ki zaten perdeler isterse çürüsün orda yine tek başıma yapmam evlat benim evladım Allah korusun bişey olsa sanki umurlarında olacak, rahatsızlandiğimda bi geçmiş olsun demeyen insanlar bana ahkam kesmeye çalışıyolar. Bosverdim şu an takmıyorum hiç birini
Bosver canim hic takma.. senin zaten uzanmaman lazim.. bunu nasil soyluyolar hayret yani.. sen dinlen agir is yapma uzme kendinide

biz de iki taraftan da farklı bir şehirde yaşıyoruz ama ben her hafta olan telefon konuşmalarımızdan bıktım, hatta dün eşim de duydu kıpırdıyor mu sorusunu sorduğunu, benim sinirlendiğimi de biliyor artık dalga geçiyor. uzakta olunca dır dırı çok olmuyor ama biz iki yıl önce isim kavgası yapmıştık o zaman ortada çocuk bile yoktu. şimdi yine olacak diye korkuyorum. yoksa fikrim değişmeyecek, burda hepimiz birbirimizi az çok anlıyoruz ne çekiyoruz bu çocuklara sahip olabilmek için. birazcık anlayış bekliyorum her iki taraftan da çocuk değiliz sonuçta
Ya birde isme karışmıyorlar mı sanki 9 ay onlar taşıyor karnında görümcem bana diyor ki erkek olursa babamın adını koy kendi oğlu var sen niye koymadın kız olacak Allah’ın izniyle bugün arıyor senden bi ricam var adını Melek koy bir tane daha doğurda sen koy dicektim ben bebeğimi sağ Salim kucağıma alacakmıyım derdindeyim hemen isim buldu sağolsun

ben varım daha önce 11. haftaya kadar hiç midem bulanmadan her yemek sonrası istifra ettim, 11. haftada kesildi. şimdi ise 13 oldum ve aşırı midem bulanıyor yemek yiyemiyorum canım bi şey istemiyor ama istifra etmiyorum etsem rahatlayacağım ama yok.
Bugün 3 kere ettim iş yerinde :( ya ben bulantisiz iyiydim

Herkese merhaba geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım hemen yazmak istedim dün ayrıntılı ultrason kontrolümüz iyi geçti çok şükür el ayak parmaklarına kadar saydı :) ense kalınlığı burun kemiği iyi ama yine de ikili tarama yaptı ben hiç istemiyordum zaten ense burun iyi, kaybımız var diye el mahkum demedim bişey gereksiz yere 281 bayıldık ona da neyse giden para olsun iyi çıksın da gereksiz yere stres yapmayayım bari, bizi genetik danışmaya yönlendirdi o biraz can sıktı ( ilk kızımızda topuk kanında kistik fibrozis yüksek çıkmıştı, diğer bulgular yoktu ama kesin tanı konulamadı çünkü ter testi falan yapılması lazımmış hem çok küçük hem başka hastalığı var diye yapılmadı ömrü de yetmedi zaten yavrumun) yani kuşku olarak kaldı eşimle kendime bu hamilelik öncesi genetik test yaptırmıştık Edirne tıpta bu konudan da bahsetmiştim ama ona bakmadılar dr da bakalım buna atlamayım dedi özel e yönlendirdi çabuk çıkıyor diye fiyatı 2500 3000 civarı olduğu için biz çapa da tercih ettik orda da 1 1,5 ay sürüyormuş yani allah korusun çıksa bebek büyük olacak gerçi sanmıyorum dr da sanmıyorum dedi çünkü hem eşimin hem benim taşıyıcı olmam lazım milyonda 1 gibi bişey allah korusun rabbim böyle bişey yazmış olmasın kaderimize , ister istemez stres yaptık ilk yavrumda da 10 binde 1 birşey bizi bulmuştu, onun dışında 20. Hafta tkr ayrıntılıya çağırdı kesin karar vermiş olmamakla birlikte gideceğiz gibi maddi anlamda çok zorlanmazsak çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim :)

Bu arada en güzel şeyi atladım tekrar kızımız oluyor ❤️ %3- 4 yanılma payıyla ama sanmıyorum yanılsın bir kızımızı cennete uğurladık rabbim bize tekrar bir kız yolluyor inşallah sağ Salim kavuşturur

Ausencia Ausencia bizi tabloya ekleyebilirsin kız %97 :))
Gözün aydın canım, ben de herşeyine baktı cinsiyetine niye bakmamis diyecektim ki onu sonradan yazmışsın. Allah bu yavrunun sana bağışlasın insallah. Hepimize sağlıklı evlatlar versin,aminnn :)

Ya birde isme karışmıyorlar mı sanki 9 ay onlar taşıyor karnında görümcem bana diyor ki erkek olursa babamın adını koy kendi oğlu var sen niye koymadın kız olacak Allah’ın izniyle bugün arıyor senden bi ricam var adını Melek koy bir tane daha doğurda sen koy dicektim ben bebeğimi sağ Salim kucağıma alacakmıyım derdindeyim hemen isim buldu sağolsun
Gözünüz aydın olsun canım sağlıcakla doğsun prensesin, görümcene söyleyecek söz bulamıyorum dediğin gibi kendi doğurup koysun millete akıl vermesin.

Gözünüz aydın olsun canım sağlıcakla doğsun prensesin, kız ya da erkek insan önce bir afallıyor ama sonra alışıyorsun cinsiyet fikrine ve git gide bağlanıyorsun Allah sağlık versin inşallah gerisi mühim değil sende çok takılma bu preaklampsiye inşallah bu sefer güzel olacak.

canım tahlil sonuçlarım hiç öyle demiyor malesef.. aşırı stresliyim.. şimdi ne kadar az stres yapıp tansiyonu düzenlersem o kadar iyi.. ama ben daha zamanım var sanıyordum. çok erken olmaz inşallah.. dua edin bana nolur çok stresliyim

Back
X