2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
U Umutt19 canım havuc yemek mı havuc suyumu ne tam hatırlamıyorum çok iyi geliyormuş suyu artırıyormuş bir araştır istersen

canım o daha baba olmadığı için farketmiyordur belki tüm ilgi bebekte diye kıskanıyor olabilir. erkekler çocuk gibi oluyor genelde.. birde belki kilo falan aldıysan onla ilgilenmiyorsan yada ne bileyim kendine bakmıyorsan falan da böyle davranıyor olabilir..

derler ya erkek övgü ister kadın ilgi çocuk sevgi ister diye.. belki öyle birşey arıyordur

Evet ben yaniliyorda olabilrim ama farkli bir his belkide surekli dikkat ettigim icindir.
Evet bi sure sonra zaten surekli tekme yicez

Hayırlı olsun ...darısı biz öğrenemeyenlere.inşallah sağlikla cocuklarimizi aliriz kucağimiza

Canım aslında bu saydıklarının hiçbiri de yok sadece anlayışsiz o kadar. Geçenlerde de böyle yaptı 3 gün dondurma dedim. Birinde fırsatı olmasaydı birinde alabirdi.
Keşke kendi isim kendi kazancım olsaydı da kimseye minnet etmeseydim. Hele de böyle anlayışsız kişilere..

Uzme kendini ve bebegini erkekler cok zor insanlar takmamaya caliş bide canim sordum ama kimse cevap vermedi simdi ben gecen hafta gittim ya doktora o an14+6 dik suan 16+5 yaziyo usg de ben hc bsycik anlamiyorum bi hafta icinde ne degisti

Kızlar söylemeye korkuyorum ama benim psikolojim mi bozuluyor yoksa hormonlardan mı bilemiyorum. Mide bulantılarından annemlere gitmiştim başka şehirdeler biraz baktılar bana sonra eve döndüm ve yine yemek yapamadım bu sefer de kvdem baktı bu arada evde yalnız felan kalmak istemiyorum yattığım yerden kalkmıyorum felan bu arada enfeksiyon geçirdim acilleşmeler serumlar onun korkusu da var tekrar yaşarsam diye, sonra bi şey sebep oldu dün annemlere geldik eşim istersen kal dedi kalıyım dedim bugün eşim gitti ve ben çok kötü oldum keşke onunla gitseydim dedim onsuz duramıyorum sanki. Evime gidincede ailemi özlüyorum. İyice hayattan soyutladım kendimi. Hiç iyi değilim

Canım çok geçmiş olsun, endişelenme bi sorun olmayacaktır. Benim kanamam oldu plesanta tahim agzına cok yakın diye, 2 hafta sonra yukarı dogru cıktı, cok şükür kanama yok artık. Bi süre istirahat edersen düzelir inşallah..
Zor süreçlerden geçtik, rabbim miniklerimizi korusun..

Hepsi gecici tamamen hamilelikten bende boyleyim cok fazla duygusallik ve alinganlik vs var ilk hamilelikte daha fenaydim.sen sana iyi gelen seyler yap icine kapanma canim

Hepsi gecici tamamen hamilelikten bende boyleyim cok fazla duygusallik ve alinganlik vs var ilk hamilelikte daha fenaydim.sen sana iyi gelen seyler yap icine kapanma canim

Ben zaten duygusaldım bulunduğum şehire zor zoruna alışmaya başlamıştım, belki hamile kalırsam bebeğim bana umut olur diyordum oldu çok şükür onun varlığına ama bir yanım hep eksik. Çok kötü hissediyorum gerçekten sürekli ağlıyorum şuan bile.

arkadaslarinla, sana iyi gelen insanlarla gorus seni mutlu eden seyler yap.inan bebek olsun sıkılmaya vakit bile bulamicaksin depresyon fln da neymis merak etme hepsi gecici.sen bebegini dusun:)Hangi sehirdesin canim bu arada?

arkadaslarinla, sana iyi gelen insanlarla gorus seni mutlu eden seyler yap.inan bebek olsun sıkılmaya vakit bile bulamicaksin depresyon fln da neymis merak etme hepsi gecici.sen bebegini dusun:)Hangi sehirdesin canim bu arada?

Daha bir senelik evliyim, çevre edinemedim çok arkadaşım yok o yüzden de bunalıyorum. Depresyon felan değildir umarım öyle düşünmek bile istemiyorum. Ankaradayım. Bir de şey var bebek olduktan sonra ona yetebilecek miyim nasıl olacak tabi bu korkular da var. Sürekli kendimi üzecek bişeyler buluyorum.

Hadi gözün aydın olsun,ben daha öncede dedim sırf tüp bebek diye doktorlar bunu yapıyor bu hastada para var diyorlar 2 kez yaşadım bunu ben.

Ausencia bide zeytin yağı dene istersen bir kasik yutabilirsin sabahları.

hepsi var ... wc yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…