- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.601
Teşekkürler canım birde görseydim içim rahat edicekti2200 ödedik
Ben çocuğu sırf o istiyor diye yaptım ben kendim düşünmüyordum. Cok istiyordu şimdii böyle degişmesi ben saşırtıyor
.. Önceden böyle değildi bişey dedim mi şehrin övür ucundan getirirdi. Şimdi sanki ben onun düşmanıyım..
Evet ben yaniliyorda olabilrim ama farkli bir his belkide surekli dikkat ettigim icindir.16+5 teyim henüz hissetmedim .
Oğlumda da 22.haftada net olarak hissetmiştim .
Dr.larda 17. haftadan önce (en erken ve tecrübeli anneler için) hissedilen hareketlerin bebek hareketi olmadığını , daha doğrusu olamayacağını söylüyor , çünkü kasları henüz o güçte değil .
düşün işte yaklaşık 20-30 gr mış bebeğin şuan ...rahimden dışarı seninde hissedeceğin kas gücü olabilir mi ?
Rabim vakti gelince gümbür gümbür tekmelerini , dönüşlerini her birimize hissettirecek inşallah
Bizde bugun hastaneye gittik üçlü test için 10 gün sonra çıkıcak hayırlısı ve cinsiyeti öğrendik oglumuz oluyor ben bile gördüm desem bamyayıah çok değişik bugündü rabbim bide test sonuçları iyi çıksa yeter yanlız doktor kaynanamin nabzını yokladi kız dedi kv hafif bi gülümseme hiiiii öyle mi valla biz erkek istiyoruz ailecek demezmi doktor bey ben kız istiyordum zaten sağlıklı olsunda dedim doktor önemli olan sağlık dedi daha sonra şaka şaka erkek diyince kv ağzı kulaklarına geldi sevgisine inannmiyorim erkek çocuğum olmasa belki sevinir oylede değişik kv işte ne desem boş ona
Amin inşallah çok çok saol kuzum inşalalh sende ogrenirsin çok farklı bi duyguymuş yemin ediyorum yaHayırlı olsun ...darısı biz öğrenemeyenlere.inşallah sağlikla cocuklarimizi aliriz kucağimiza
insAllah cok cok amin canm senin son regln 20eylulmuÇok teşekkür ederim darısı başına:) inşallah hepimiz sağ Salim kavuşalım
Canım aslında bu saydıklarının hiçbiri de yok sadece anlayışsiz o kadar. Geçenlerde de böyle yaptı 3 gün dondurma dedim. Birinde fırsatı olmasaydı birinde alabirdi.canım o daha baba olmadığı için farketmiyordur belki tüm ilgi bebekte diye kıskanıyor olabilir. erkekler çocuk gibi oluyor genelde.. birde belki kilo falan aldıysan onla ilgilenmiyorsan yada ne bileyim kendine bakmıyorsan falan da böyle davranıyor olabilir..
derler ya erkek övgü ister kadın ilgi çocuk sevgi ister diye.. belki öyle birşey arıyordur
Uzme kendini ve bebegini erkekler cok zor insanlar takmamaya caliş bide canim sordum ama kimse cevap vermedi simdi ben gecen hafta gittim ya doktora o an14+6 dik suan 16+5 yaziyo usg de ben hc bsycik anlamiyorum bi hafta icinde ne degistiCanım aslında bu saydıklarının hiçbiri de yok sadece anlayışsiz o kadar. Geçenlerde de böyle yaptı 3 gün dondurma dedim. Birinde fırsatı olmasaydı birinde alabirdi.
Keşke kendi isim kendi kazancım olsaydı da kimseye minnet etmeseydim. Hele de böyle anlayışsız kişilere..
Bağırsak tembelliği gibi bir durum o zaman inş geçici bir durumdurhepsi var ... wc yok
Magnezyum eksikligindsn. Bana doktorum 12.haftada Magnezyum toz verdi. Tedbir amacli sanirim. Siz de soylerseniz verir doktorunuzVaaaar ben neden oluyo acaba
Nifty test mi.biz de yaptirdik. Cok sevindim temiz cikmasina. Gozunuz aydi.cok guzel bir haber.Teşekkürler canım birde görseydim içim rahat edicekti2200 ödedik
Canım çok geçmiş olsun, endişelenme bi sorun olmayacaktır. Benim kanamam oldu plesanta tahim agzına cok yakın diye, 2 hafta sonra yukarı dogru cıktı, cok şükür kanama yok artık. Bi süre istirahat edersen düzelir inşallah..Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Kızlar söylemeye korkuyorum ama benim psikolojim mi bozuluyor yoksa hormonlardan mı bilemiyorum. Mide bulantılarından annemlere gitmiştim başka şehirdeler biraz baktılar bana sonra eve döndüm ve yine yemek yapamadım bu sefer de kvdem baktı bu arada evde yalnız felan kalmak istemiyorum yattığım yerden kalkmıyorum felan bu arada enfeksiyon geçirdim acilleşmeler serumlar onun korkusu da var tekrar yaşarsam diye, sonra bi şey sebep oldu dün annemlere geldik eşim istersen kal dedi kalıyım dedim bugün eşim gitti ve ben çok kötü oldum keşke onunla gitseydim dedim onsuz duramıyorum sanki. Evime gidincede ailemi özlüyorum. İyice hayattan soyutladım kendimi. Hiç iyi değilim
Sağolasın canım fetal dna testi yaptırdık. ikisi aynı şeymi bilemedimNifty test mi.biz de yaptirdik. Cok sevindim temiz cikmasina. Gozunuz aydi.cok guzel bir haber.
Hepsi gecici tamamen hamilelikten bende boyleyim cok fazla duygusallik ve alinganlik vs var ilk hamilelikte daha fenaydim.sen sana iyi gelen seyler yap icine kapanma canim
arkadaslarinla, sana iyi gelen insanlarla gorus seni mutlu eden seyler yap.inan bebek olsun sıkılmaya vakit bile bulamicaksin depresyon fln da neymis merak etme hepsi gecici.sen bebegini dusun:)Hangi sehirdesin canim bu arada?Ben zaten duygusaldım bulunduğum şehire zor zoruna alışmaya başlamıştım, belki hamile kalırsam bebeğim bana umut olur diyordum oldu çok şükür onun varlığına ama bir yanım hep eksik. Çok kötü hissediyorum gerçekten sürekli ağlıyorum şuan bile.
arkadaslarinla, sana iyi gelen insanlarla gorus seni mutlu eden seyler yap.inan bebek olsun sıkılmaya vakit bile bulamicaksin depresyon fln da neymis merak etme hepsi gecici.sen bebegini dusun:)Hangi sehirdesin canim bu arada?
Kızlar test sonucu için aradılar. Çok şükür temiz çıktığını söylediler. Sonuçları pazartesi mail ve posta ile ulaştıracaklarmış, Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip eylesin.Sonucu aldığımda tüp bebek doktoruma götüreceğim. Gebelik kesesinin küçük görülmesini birde ona yorumlatmayı istiyorum
hepsi var ... wc yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?