2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet gercekten cevren olsa vakit gecirsen konussan bu kadar sıkilmazdin aile nin yeri farkli arkadslarin yeri farkli oluyor depresyon fln degildir sen sıkıliyorsun bence.bebekle ilgili de zaten annelik kadinin dogasinda fitratinda var Allah onu kadinin hamuruna koymus dogal annelik hic merak etme hersey cok guzel olacak bebegin seni iyilestirecek inslh

Bu sanki sıkılmaktan farklı bir durum. Herşey bana dramatik geliyor kendimi güçsüz hissediyorum hiç bir şeyin altından kalkamayacakmışım gibi gebelikten önce bu kadar kötü olmuyordum.

ankaranin neresindesin canim.bende ankaradaym

Uzme kendini ve bebegini erkekler cok zor insanlar takmamaya caliş bide canim sordum ama kimse cevap vermedi simdi ben gecen hafta gittim ya doktora o an14+6 dik suan 16+5 yaziyo usg de ben hc bsycik anlamiyorum bi hafta icinde ne degisti
Canım girdigin makine değişik ise farklı gösterebilir. Benimki de 5 gün önden gidiyor..

Uzme kendini ve bebegini erkekler cok zor insanlar takmamaya caliş bide canim sordum ama kimse cevap vermedi simdi ben gecen hafta gittim ya doktora o an14+6 dik suan 16+5 yaziyo usg de ben hc bsycik anlamiyorum bi hafta icinde ne degisti

Bende de öyle oluyor yani hafta hesabıyla kontrole gidiyorum ama bir kaç gün farkli oluyor .hatta druma söyledim bu farkı .bebek ilerde mi gidiyor ondan mi diye evet dedi.

Hic moralini bozma erkekler bi tuhaf yaa aldiklari sorumlulugun stresimidir nedir bazen bende kocamin beni kiskandigini dusunuyorum:)) hamile moduna ne zaman girsem hemen bisey buluyoo.. valla bayiliyorum soyle karisinin herseyini dusunup yapan adamlara.. bizimki sanki hamile ben peşinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…