- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.561
:) adanada onlaristanbulda yasamıyor mu arkadasın
Canım hayırlı yolculukların olsun çokilk fırsatta bi haber et bize de vardım diye .
@mi-nick canım oğluna çook geçmiş olsun
kbrglsrn evet canım tam o son dediğindenim :)) 10 kilo aldım bebeğim 150 gr kadar ... ilk gebeliğimde de sadece 6 almıştım ... 3.600 doğdu oğlum aynen çok değişken ....
ve şu da var atıyorum 20 kilo almış bir kadın , doğumdan hemen sonra 10 kilosunu hastanede bırakıp eve dönüyorken , yine 20 kilo almış diğer kadın 1-2 kilo bırakıp geliyor sadece ...
bu da aldık ama neremize aldık kısmı benceeğer yağ hücrelerimizi çook artırıp , en çok yağdan aldı isek gitmiyor hemen .... yok ödem , şişkinlik vs ile alınan kilo ise hemen 10 kilosu gidiyor
:) adanada onlar
Benim hic bulantim olmadi canimErkek bebek haberi alan arkadaşlar bulantiniz şiddetli olmuş muydu ya da 12. haftadan sonra devam etmiş miydi acabakızım diye mi sevsem oğlum diye mi beklemek çok heyecanli
Tabi kiii herzaman:)Anladım :) olsun bende artık istanbuldan arkasın olurum
Canim 15. Haftada artik kesin belli olur tabi senin minik utangaclik yapmazsaArkadaşlar bu arada bende cookkk heycanlıyım doktora salı gunu gidicem daha erken gidicektim oğlum hasta die bugune aldm snra doktor tatil yapmş salıya verdiler belli olur mu cinsiyeti ayyy kaçıncı cocuk olursa olsun hç farketmio hep aynı heycan eşimde seferde oda devamlı soruo ne zaman gdceksn belli olur mu vs. aranızda erken öğrenende var cok istiyorum öğrenmek tabi her zaman hayırlısıöğrenip kızım yada oğlum die seslenmek istiyorum
Bence de iyi bı karar vermissiniz,şimdilik gözetim altında olup da kontrol edilecek olması rahatlatır seni. İncelme de olmamış zaten bı aciliyeti yok dikisin. Plesenta bebek agirlastikca yukarı çıkar canım, çok var aşağıda olup da çıkan. Allah yardımcın olsun. Bebeğin de iyi olsun hepKizlar doktorumla esimle we baska bir doktorla konusarak suanlik dikisi erteledik cunku plasenta suan rahim agzina cok yakin dikisin diger riskleri bir yana plasentaya zarar werebilmeleri cok cok yuksekmis birkac gun hastanede gozetim altinda kalacam pregestoron kullanarak sik sik ultrasyona girecem eger plasenta biraz uzaklasmissa we incelme dewam ediyorsa ki ptesinden beri 23mm incelme olmadi yeniden ondan sonra dikis konusulacak bu karari tek basima wermedim sonucu korkutsada suan dikis daha tehlikeli geliyor hepimize plasentadan dolayi bakalim sonumuz hayrolsun insallah Rabbim werdigimiz karardan pisman etmesin insallah
Doktorumda aynisini soyledi canim suan sirf dikis atabilmek icin cocuguda kendimide riske atamadim cunku Allah korusun plasenta ikimizede cok zarar werebilecek pozisyonda insallah canm hepimizin bebegi iyi olsun insallah Rabbim bize bagislasin hayirlisiyla yawrularimiziBence de iyi bı karar vermissiniz,şimdilik gözetim altında olup da kontrol edilecek olması rahatlatır seni. İncelme de olmamış zaten bı aciliyeti yok dikisin. Plesenta bebek agirlastikca yukarı çıkar canım, çok var aşağıda olup da çıkan. Allah yardımcın olsun. Bebeğin de iyi olsun hep
Canım geçmiş olsun.. Bende günde 2 bardak su anca içiyorum.. Bende bu durumdan korkuyorum.. Doktoruma sormak aklıma da gelmedi.. Hoş içmediğimi söylüyorum ama o bebekle ilgili birşey söylemedi.. Sen kaç bardak su içiyorsun?
Merhaba çok geçmiş olsun bir perintalog a gidip bebeğin böbreklerine baktırmanızı tavsiye ederim umarım böbrekle alakalı değildir, onun dışında bol bol su için 2,5 3 litre den aşağı düşmeyin, havuç suyu ve Hindistan cevizi suyu için lütfen ihmal etmeyin allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de vardı megnezyum kalsiyum al süt iç bi de iyi gelirKizlar kalca agrisi yasayan var mi ben cok kötüyüm((
2 haftadır ben yaşıyorum canım kalçamdan bacağıma doğru inen kramplarım var doktoruma durumumu anlattım magnezyum verdi doktorunla görüş bence mutlaka iyi gelecek bir öneride bulunurKizlar kalca agrisi yasayan var mi ben cok kötüyüm((
İkiz mi sizinHava çok soğuk bu havada en iyi ultrasonda bebekleri görmek geliyo.oğlumun pipisi gene gözüktü emir olcak ismi kısmetse kızıma isim bulamadım kız annelerinden kopya çekmek istiyorum
Sonra gördüm:)hayırlısı olsun.benimde ikiz nasipse.ilk oğlumun adı emir.bunların cinsiyetleri öğrenemedik henüz.siz öğrenmişsiniz maşallah bir kız bir erkek hayırlı olsun inşallahHazal çok hoşuma gitti teşekkür ederim ,ikizler ,
Kizlar doktorumla esimle we baska bir doktorla konusarak suanlik dikisi erteledik cunku plasenta suan rahim agzina cok yakin dikisin diger riskleri bir yana plasentaya zarar werebilmeleri cok cok yuksekmis birkac gun hastanede gozetim altinda kalacam pregestoron kullanarak sik sik ultrasyona girecem eger plasenta biraz uzaklasmissa we incelme dewam ediyorsa ki ptesinden beri 23mm incelme olmadi yeniden ondan sonra dikis konusulacak bu karari tek basima wermedim sonucu korkutsada suan dikis daha tehlikeli geliyor hepimize plasentadan dolayi bakalim sonumuz hayrolsun insallah Rabbim werdigimiz karardan pisman etmesin insallah
Kizlar ikinci gebeligi olanlar bebegin hareketlerini ne zaman hissetiniz? Benim su an 12+5 ve iki gundur nadir ama bebegi sanki hissettim gibi olabilri mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?