2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kesinlikle ben 26 kilo almıştım ama balon gibeydm yuzum elim ayaklarımı şişirmişler gbi hemen 11 kilo verdim sen nasıl ilk gebeliğimde 6 kilo aldın hayranım böyle gebeliklere bu arada ben kilo almaktan hem korkuorum vermek verilir tabi ama ilk gebeliğimden 8 kilo kaldı esimde kilodan nefret edio hamileyken bişey dememişti doğumdan sonra hepsni soledi bnde uzuldum tabi dikkat etmedim gun boyu yedim doymuyodum zaten bu gebeliğim böle degil hem kendmi frenliyorum hemde ole aç aç degilim

Arkadaşlar bu arada bende cookkk heycanlıyım doktora salı gunu gidicem daha erken gidicektim oğlum hasta die bugune aldm snra doktor tatil yapmş salıya verdiler belli olur mu cinsiyeti ayyy kaçıncı cocuk olursa olsun hç farketmio hep aynı heycan eşimde seferde oda devamlı soruo ne zaman gdceksn belli olur mu vs. aranızda erken öğrenende var cok istiyorum öğrenmek tabi her zaman hayırlısı öğrenip kızım yada oğlum die seslenmek istiyorum

Canim 15. Haftada artik kesin belli olur tabi senin minik utangaclik yapmazsa

Kizlar doktorumla esimle we baska bir doktorla konusarak suanlik dikisi erteledik cunku plasenta suan rahim agzina cok yakin dikisin diger riskleri bir yana plasentaya zarar werebilmeleri cok cok yuksekmis birkac gun hastanede gozetim altinda kalacam pregestoron kullanarak sik sik ultrasyona girecem eger plasenta biraz uzaklasmissa we incelme dewam ediyorsa ki ptesinden beri 23mm incelme olmadi yeniden ondan sonra dikis konusulacak bu karari tek basima wermedim sonucu korkutsada suan dikis daha tehlikeli geliyor hepimize plasentadan dolayi bakalim sonumuz hayrolsun insallah Rabbim werdigimiz karardan pisman etmesin insallah

Bence de iyi bı karar vermissiniz,şimdilik gözetim altında olup da kontrol edilecek olması rahatlatır seni. İncelme de olmamış zaten bı aciliyeti yok dikisin. Plesenta bebek agirlastikca yukarı çıkar canım, çok var aşağıda olup da çıkan. Allah yardımcın olsun. Bebeğin de iyi olsun hep

Doktorumda aynisini soyledi canim suan sirf dikis atabilmek icin cocuguda kendimide riske atamadim cunku Allah korusun plasenta ikimizede cok zarar werebilecek pozisyonda insallah canm hepimizin bebegi iyi olsun insallah Rabbim bize bagislasin hayirlisiyla yawrularimizi

Devlet iyi demişti özel doktorum az dedi ama ben de gördüm azdı Ultrason a bak bebeğin etrafındaki siyahlık suyu oluyor canım birsey demediyse iyidir.ben 2 lt içiyorum suyu magnezyum kalsiyum da içiyorum ama çok yaramıyor demekki

Çok teşekkür ederim canım tekrar gidince baktırırım artık

canım önce Rabbime emanetsin ..Hastanede olman çok iyi ..sürekli gözetim altında olacaksın ..evdeki stresin azalacak .
belki de incelmeyecek dualarımızdasın...güzel haberlerle gel yine

Kizlar ikinci gebeligi olanlar bebegin hareketlerini ne zaman hissetiniz? Benim su an 12+5 ve iki gundur nadir ama bebegi sanki hissettim gibi olabilri mi acaba?

16+5 teyim henüz hissetmedim .
Oğlumda da 22.haftada net olarak hissetmiştim .

Dr.larda 17. haftadan önce (en erken ve tecrübeli anneler için) hissedilen hareketlerin bebek hareketi olmadığını , daha doğrusu olamayacağını söylüyor , çünkü kasları henüz o güçte değil .

düşün işte yaklaşık 20-30 gr mış bebeğin şuan ...rahimden dışarı seninde hissedeceğin kas gücü olabilir mi ?

Rabim vakti gelince gümbür gümbür tekmelerini , dönüşlerini her birimize hissettirecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…