2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar test sonucu için aradılar. Çok şükür temiz çıktığını söylediler. Sonuçları pazartesi mail ve posta ile ulaştıracaklarmış, Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip eylesin. Sonucu aldığımda tüp bebek doktoruma götüreceğim. Gebelik kesesinin küçük görülmesini birde ona yorumlatmayı istiyorum

Kabızlıkla ilgili yazılanları yakından takipteyim ... zira bu konuda biliyorum ama ne uygulasam bende işe yaramıyor

Gözün aydın canım çol sevindim ücret ne kadar ödediniz

Erkek bebek haberi alan arkadaşlar bulantiniz şiddetli olmuş muydu ya da 12. haftadan sonra devam etmiş miydi acaba kızım diye mi sevsem oğlum diye mi beklemek çok heyecanli
Canım valla benim bulantim çok az oldu vede hic iştahım yok
Gözün aydın canım, nihayet ogrenmissin cinsiyetini sen de :)
TSK ederim canım benim ♡

Son düzenleme:
bende şu an gittiğim hastaneye fiyat sordum , doğum için .. tabii yılbaşı ile fiyatlar değişecekmiş.
1750 normal doğum
1950 sezeryan

ayrıntılı ultrason 200 tl .
onu da önümüzdeki ay yaptırıyorum

canım hayırlı olsun oğlun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşanı ... Kayınvaldene de salla gitsin :)
Cok tsk ederim ablacım aminnn inşalalh hepimiz sağlıklı alırız kucağımıza takmamak için taktik versen abla böyle ters konuştuğundaki tavrim ne olsun ben hemen parlıyorumu ya

İyi akşamlar guzellikler ben bsy dicem şimdi ben geçen hafta gittiğimde usg 14+6 yaziyodu şuan 16+5 ben anlamadım ya benim beynim ya çalışmıyor şu haftalardan da bsycik anlamadim olması gereken hafta doğru mu simdi tam bi hafta var yani nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…