- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.661
Kaç yıllık denemez..
Bu sene ağustosta evlendik.. hemen hamile kaldım. Ama 4 senedir tanışıyoruz.
Ama ben hiç böyle yetişmedim.
Ailem bu zamana kadar herzaman harçlıklarımı düzenli verirdi. Ihtiyaclarimin dışında kendime ayırmam içinde..
Daha sonra üniveriste de zaten kendi param elimdeydi.
Ama evlenince kafamin üstüne düşmüş gibi oldum. Ilk başlarda ondan bişey istemeye utandım. Söyleyemedim. Çok şükür maddi sıkıntımız yok. Ama daha hiç vermedi al buda sende bulunsun diye. Ve ben hala isteyemiyorum. Gezerken bişey istesem. Şunu alırmısın demek..
Olmuyor bana göre neden bilmiyorum
Kabızlıkla ilgili yazılanları yakından takipteyim ... zira bu konuda biliyorum ama ne uygulasam bende işe yaramıyor
Kızlar size bir soru,Şimdi biz detaylı ultrason için perinatologa gidicez ya o ay normal kadın doğumcumıza da gidecek miyiz? Sonuçta bebeğe en deyatlı haliyle bakılacak.
Kaç yıllık denemez..
Ailem bu zamana kadar herzaman harçlıklarımı düzenli verirdi. Ihtiyaclarimin dışında kendime ayırmam içinde..
Ama evlenince kafamin üstüne düşmüş gibi oldum. Ilk başlarda ondan bişey istemeye utandım. Söyleyemedim. Çok şükür maddi sıkıntımız yok. Ama daha hiç vermedi al buda sende bulunsun diye. Ve ben hala isteyemiyorum. Gezerken bişey istesem. Şunu alırmısın demek..
Kasıkta batma bende de var gebelik uygulamasında sağ kasıkta batma ve karın ağrısı olabilir diyordu ve günlerdir sağ kasığım batıyor ve karın ağrısından gazdan kıvranıyorum resmenGünaydın, dün en son çare lavman yaptım malum kızlar, ama içimde bir kuşku var hamilelerde yapabilir biliyorum da bebeğim iyi midir ? Birde kasığım da batma oluyor bunuda ona bağlamalı mıyım ?
Çok şükür canım çok sevindim biliyordum iyi olacağını :)Kızlar test sonucu için aradılar. Çok şükür temiz çıktığını söylediler. Sonuçları pazartesi mail ve posta ile ulaştıracaklarmış, Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip eylesin.Sonucu aldığımda tüp bebek doktoruma götüreceğim. Gebelik kesesinin küçük görülmesini birde ona yorumlatmayı istiyorum
CANIM fetal DNA ada cinsiyet belli oluyormuş sizde olmadı miİnşallah canım beklemek çok zor iyi biliyorum
Kasıkta batma bende de var gebelik uygulamasında sağ kasıkta batma ve karın ağrısı olabilir diyordu ve günlerdir sağ kasığım batıyor ve karın ağrısından gazdan kıvranıyorum resmen
Çok geçmiş olsun cnmEşim burundan ameliyat oldu canım dün o biraz rahatsızdı akşam ateşi filan çıktı hiç uyumadı, oğlumunda öksürüğü başladı gece biraz ateşi çıktı onunda, bende kah eşime uyandım kah oğluma uyandım, dün de bütün gün hastanedeydim, hastanenin havasından sanırım uyuyana kadar baş ağrısından mahvoldum. bişey oldu mu böyle üst üste geliyo gücüm kesiliyo sanki
ben varım canım 11+4 te dr kıza benzetti haftaya kesinleşecek, 4 yaşında oğlum var onu 12 haftalıkken öğrenmiştim..
Canım ne güzel Üniversitesi okumuşsun neden çalışmıyorsun. Ben de evlenene kadar çalışıyordum. Evlenince şehir değiştirdim. İş bulamadım vs. Dediğin gibi kocadan para istemek çok zor geldi instagramda ışıklı top yapıp satmaya başladım bir yandan kpss ye hazırlanıyorum bir yandan gayrimenkul değerleme lisansı için ders çalışıyorum artık hangisi olursa bebeğim de inşallah bana uğur getirirKaç yıllık denemez..
Insallah cnm :))Günaydın annelerrr şu kışı bir an önce atlatsakkk gelse nisan mayıs ayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?