2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Geçen sene evlendiğim de ben. Kendimi gördüm :) merak etme zamanla o da öğreniyor senin ihtiyaçlarının olduğunu, zaten uzakta olduğu için sana sık sık para gönderir diye düşünüyorum.

Kabızlıkla ilgili yazılanları yakından takipteyim ... zira bu konuda biliyorum ama ne uygulasam bende işe yaramıyor

Canim sabah ac karina bir yemek kasigi zeytinyagi iciceksin.ama duzenli sekilde her sabah.birde kuru kayisi ye.yada duphalac kullandinmu?bana doktorum magnesi calsiee diye bi toz verdi ishal bile yapar dikkatli kullan dedi

Kızlar size bir soru,Şimdi biz detaylı ultrason için perinatologa gidicez ya o ay normal kadın doğumcumıza da gidecek miyiz? Sonuçta bebeğe en deyatlı haliyle bakılacak.

K.bkma ama sanki gorücü üsulü ewlenmiş gibi davranıyosun senin kendin yapman göstermen gerek bnde 4.5 yıl cıktım ewli olmadgm halde isterdim parada istedim tabi ciddiydik sözlü nişanlı yeri geldi hep o odedi parası olmadı zorla ben ödedim ben 2 yıl ewlendikten sonra calıştım ewliliğim oturmadan cocuk düşünmedim çnkü daha birbirimzi tanımadan alışmadan yapamadım kısmet tabi olsaydım o zaman yine havalara uçardım senin yapman gereken sanada düzenli vermesi demiyomu hanım al şu parayı ewin ihtiyacını alrsın die bizim ewde para yonetimi bnde mesela esim ne kira odemştr nr fatura arabanın vergsini bile ben oderim ama alıştırdım ewlendgmde bn yapıcam dedm beceremezsem tmm yapmam dedim küçüktüm çünkü sende bu konuda bi girişim yap kafanızı şişirdimm :)

15.haftaya giricem ve mide kenarlarimda batmalar oluyor surekli karin buyudegundenmidir acaba igne batmasi gibi ama kasikta degil karin ustunde

Kabizlik yasiyan arkadaşlar hergun sulu olarak kesinlikle çorba tüketmeleri lazim ben ilikli kemik suyuna hergun oglen aksam corbami ihmal etmem lifli ürünler tüketirim ve her sabah ta zeytinyagina bandirilmis kuru incir gun icinde ise 4 5 tane kuru gun kayısı tüketirim çok şükür bugune kadar yasamadim bende kan ilacina basliyali 15 gun oldu size tavsiyem zeytinyagina bandirilmis kuru incir birebir

Günaydın, dün en son çare lavman yaptım malum kızlar, ama içimde bir kuşku var hamilelerde yapabilir biliyorum da bebeğim iyi midir ? Birde kasığım da batma oluyor bunuda ona bağlamalı mıyım ?

Günaydın, dün en son çare lavman yaptım malum kızlar, ama içimde bir kuşku var hamilelerde yapabilir biliyorum da bebeğim iyi midir ? Birde kasığım da batma oluyor bunuda ona bağlamalı mıyım ?
Kasıkta batma bende de var gebelik uygulamasında sağ kasıkta batma ve karın ağrısı olabilir diyordu ve günlerdir sağ kasığım batıyor ve karın ağrısından gazdan kıvranıyorum resmen

Çok şükür canım çok sevindim biliyordum iyi olacağını :)

Kasıkta batma bende de var gebelik uygulamasında sağ kasıkta batma ve karın ağrısı olabilir diyordu ve günlerdir sağ kasığım batıyor ve karın ağrısından gazdan kıvranıyorum resmen

Aynen gaz sancıları da çok çektim 3 4 gün dün rahatladım şükür. Biliyorum da insan pimpirikleniyor işte

Çok geçmiş olsun cnm

Kızlar dün doktora gittim bebeğin arkası donuktu bize doğru donmedi . Doktor tahmin istersen yüzde yetmiş kız bi dahaki kontrolde kesinlesir dedi. Orda sormayı unuttum ama arkası donukken neye göre cinsiyeti bilebilir sizce ?

Canım ne güzel Üniversitesi okumuşsun neden çalışmıyorsun. Ben de evlenene kadar çalışıyordum. Evlenince şehir değiştirdim. İş bulamadım vs. Dediğin gibi kocadan para istemek çok zor geldi instagramda ışıklı top yapıp satmaya başladım bir yandan kpss ye hazırlanıyorum bir yandan gayrimenkul değerleme lisansı için ders çalışıyorum artık hangisi olursa bebeğim de inşallah bana uğur getirir ama o kadar okuyup ettikten sonra kocan bile olsa başkasının eline bakmak çok ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…