- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.621
Ara kontrolde ücret almam gel dedi diye hevesleniyodum bende. Haftasonuna randevu alcaktım konferansa gidiyormuşAsla kıyamam minicik yavrum benim. Bugün çok güzel oynuyordu çok büyümüş her gittiğim de duygulanıyorum.
Aman canım, annelik içgüdüleriyle hissetmissin demek ki. İyi ki gitmişsin doktora. Önlem alınır hiç olmazsa. Sağlıkla alalım kucağımiza yavrularimizi..Kizlar dun yazmistim icimde bi endise var sanki bebegime bisey olmus gibi hatta ruyamda bebegimi dusurdugumu bile gormustum diyedayanamadim bugun kontrole gittim. Bebek asagiya inmis doktor evde bi is yapma yat dinlen dedi koyde ogretmenim 40 km uzak. 2 gun rapor verdi sali carsamba gitme dinlen bol bol dedi. Bi igne verdi dusuk onlemek icin galiba ilk haftalarimda da 3 kez vurulmustum. Bebegin inmesi riskli kanaman olabilirdi dedi cikinca biraz agladim sinirlerim bozuldu cok uzulurdum bisey olsaydi. Annelik iste demekki hissettim cunku her zmaanki kuruntum gibi degildi yasadigim his. Esime de kizdim endisemi kucumsedin hislerime guvenmedin diye igneyi yaptirdik eve geldik simdi esim kizdi evde kalkip gezme bile yat dinlen dedi zaten ne zaman kalksam kiziyor. Allahima cok sukur.. Bebeklerimiz sag salim dogsun hic birine bisey olmasin insallah, cok duygusallastim bugun..
Hiç deme bugün o gazdan ne çektim,hayatımda ilk defa gaz sancısını bu şekilde yaşıyorum. Berbat bişey..Bi neden soylemedi hic biri.sadece azaltmak icin bikac girisimde bulundular serum ve mg gibi.o kadar.moral onemli bu konuda bide kasilma disinda kasik agrilari enfeksiyondan olabilecegi gbi gebelikte kabizlik sık oldugu için gaz agrisindan da cok oluyor.yuruyus yapmak lazm
Gözün aydın cinsiyet netlesmis,haberler güzel :) Ben Ozan Yiğit koyacağım :) Göktuğ da güzel..Ben de bugün dra gittim. Dr değiştirdim. 13 haftada diğer dr erkek demişti, bu dr da erkek dedi. Her şey yolunda çok şükür. Demir hapı verdi. Ferrum Fort adı. Kabızlık yapar mı acaba? Erkek ismi bulmak ne zormuş. Aklımdan Göktuğ, Yiğit, Kutay geçiyor. Sizin adaylarınız ne?
Daha yeni devit3 verdi günde 15 damla. Tahlil sonucunda dvit düşük çıkmıştı baya. Ama doktorun ne verdiyse güvenebilirsin canım,yılların doktorları kaç hastaları var. Kaç kere bu ilaçları verdiler Allah bilir. O yüzden telaş etme :)Kizlar doktorunuz size hangi d vitamini verdi? Bana coledan d 3 verdi yaklaşık bi aydir gunde 3 damla kullaniyorum ama icerigini okudum simdi. Hamileler gerek duymadikca kullanmamali yaziyo. Kafam karıştı
Bugün yazdılar bana da magnorm yani bundan. Daha kullanmadım hiç..Kızlar kullandığınız magmezyum bundan mı, kullananlar da afedersiniz ishal yaptı mı
Gecmiş olsun canım ben dün aynı şekilde yemekten kalkmamla geri sandalyeye eğilip bükülmem bir oldu gaz sancısı ama öyle böyle değil kayınvalidem korktu noldu diye dedim panik yok gazım varAman canım, annelik içgüdüleriyle hissetmissin demek ki. İyi ki gitmişsin doktora. Önlem alınır hiç olmazsa. Sağlıkla alalım kucağımiza yavrularimizi..
Hiç deme bugün o gazdan ne çektim,hayatımda ilk defa gaz sancısını bu şekilde yaşıyorum. Berbat bişey..
Gözün aydın cinsiyet netlesmis,haberler güzel :) Ben Ozan Yiğit koyacağım :) Göktuğ da güzel..
Daha yeni devit3 verdi günde 15 damla. Tahlil sonucunda dvit düşük çıkmıştı baya. Ama doktorun ne verdiyse güvenebilirsin canım,yılların doktorları kaç hastaları var. Kaç kere bu ilaçları verdiler Allah bilir. O yüzden telaş etme :)
Bugün yazdılar bana da magnorm yani bundan. Daha kullanmadım hiç..
Blackbluee1 gözün aydın canım nihayet atlatmissin darısı bizlere :)
Ahhh kızlar bugün neler çektim. Okula gittim sabah 8de. Sabah8de karın ve bel ağrısı başladı ama iki büklüm oldum.. hayatımda ilk defa böyle bir ağrı yasadim. Hemen müdürden izin aldım hastaneye gittim. Nasıl ağlıyorum ama düşük yapıyorum sandım. Girdim ultrasona bebişim kıpır kıpır keyfi yerinde :) herşey iyi çıktı,suyu,rahim ağzı. İdrar tahlili temiz çıktı.. sancı için bağladılar sancı çıkmadı.. sanırım gaz sancisiydi akşam 5e kadar kivrandim resmen.Magnezyum yazdı ama kullanmadım henüz..
Yani bu kasılmalar ağrılar daha baya baya cekecez, ama bebeklerimizin iyi olduğunu duyduktan sonra tüm ağrılara katlaniyoruz.. yeter ki onlar iyi olsun. Hepimiz sağ salim alalım kucağımiza inşallah.
Perşembe ayrıntılı ultrasona girecem ben de bakalım.. Bu arada yeni gelen,cinsiyet öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun :)
Dünyanın en güzel şeyi evlat herşey feda olsun onlaraAsla kıyamam minicik yavrum benim. Bugün çok güzel oynuyordu çok büyümüş her gittiğim de duygulanıyorum.
Canim endişe etme d vitamini çok önemli gebelikte ve kullanılması gerekiyor öyle olmasa benim eşim doktor o kendi yazmazdı banaValla hepsi ayri söylüyor ama oyle korktum ki bisey olursa diye neyse olmaz herhalde yA
Aynen benim de aklıma bebekler geldi direk. Neler çekiyorlar demek ki küçücük bedenleriyle.. Aminnn inşallah çok fazla yaşamazlar gaz problemini :)Gecmiş olsun canım ben dün aynı şekilde yemekten kalkmamla geri sandalyeye eğilip bükülmem bir oldu gaz sancısı ama öyle böyle değil kayınvalidem korktu noldu diye dedim panik yok gazım varçok berbat bişey ya bebekleri anlamak lazım doğdukları zaman inş çok fazla gaz problemi çekmezler
Canim benim cok sagol peki sen hangi d vitaminini kullaniyorsunCanim endişe etme d vitamini çok önemli gebelikte ve kullanılması gerekiyor öyle olmasa benim eşim doktor o kendi yazmazdı bana
Vallahi dogru dedin yillarin doktoeunun yillarin hastalari olmustur onlar da kullanmistir :)Aman canım, annelik içgüdüleriyle hissetmissin demek ki. İyi ki gitmişsin doktora. Önlem alınır hiç olmazsa. Sağlıkla alalım kucağımiza yavrularimizi..
Hiç deme bugün o gazdan ne çektim,hayatımda ilk defa gaz sancısını bu şekilde yaşıyorum. Berbat bişey..
Gözün aydın cinsiyet netlesmis,haberler güzel :) Ben Ozan Yiğit koyacağım :) Göktuğ da güzel..
Daha yeni devit3 verdi günde 15 damla. Tahlil sonucunda dvit düşük çıkmıştı baya. Ama doktorun ne verdiyse güvenebilirsin canım,yılların doktorları kaç hastaları var. Kaç kere bu ilaçları verdiler Allah bilir. O yüzden telaş etme :)
Ahhh kızlar bugün neler çektim. Okula gittim sabah 8de. Sabah8de karın ve bel ağrısı başladı ama iki büklüm oldum.. hayatımda ilk defa böyle bir ağrı yasadim. Hemen müdürden izin aldım hastaneye gittim. Nasıl ağlıyorum ama düşük yapıyorum sandım. Girdim ultrasona bebişim kıpır kıpır keyfi yerinde :) herşey iyi çıktı,suyu,rahim ağzı. İdrar tahlili temiz çıktı.. sancı için bağladılar sancı çıkmadı.. sanırım gaz sancisiydi akşam 5e kadar kivrandim resmen.Magnezyum yazdı ama kullanmadım henüz..
Yani bu kasılmalar ağrılar daha baya baya cekecez, ama bebeklerimizin iyi olduğunu duyduktan sonra tüm ağrılara katlaniyoruz.. yeter ki onlar iyi olsun. Hepimiz sağ salim alalım kucağımiza inşallah.
Perşembe ayrıntılı ultrasona girecem ben de bakalım.. Bu arada yeni gelen,cinsiyet öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun :)
Devit kullanıyorum ben tatlım günde 10 damla. Bir tatlı kasigina damlatıp üstüne yarım yada bir bardak süt içiyorum cozunmesini ve emilimini artırdığı için.Canim benim cok sagol peki sen hangi d vitaminini kullaniyorsun
Aynen benim de aklıma bebekler geldi direk. Neler çekiyorlar demek ki küçücük bedenleriyle.. Aminnn inşallah çok fazla yaşamazlar gaz problemini :)
Bende de var malesef çok kötüAman canım, annelik içgüdüleriyle hissetmissin demek ki. İyi ki gitmişsin doktora. Önlem alınır hiç olmazsa. Sağlıkla alalım kucağımiza yavrularimizi..
Canım seni üzmek istemiyorum ama sormadan edemiycem ilk bebegimde detaylıda goremediler demiştin kalp sorununu şimdi nasil çocuğun çok ciddi bir sorunu yoktur inşallahBoşveeerrr sen bildiğini okumaya devam et çocuk senin tasası onlara düştü sankiBende 380 lira vercem diye duyan şaşırıyor sanki onların cebinden çıkacak, ben ilkinden ağzım yanmış ikinciyi riske atar mıyım
Bende ilkinde 27 kilo aldim 18 gitti cok zor verdim bende simdi uzerine almaya devambende erken yesem acıkıyorum geç yesem kilo yapıyor nasıl olacak böyle bilmiyorum ilk gebeligimde 18 kilo almıştım sonra çok zor verdim o yüzden korkuyorum
Ya bi aydir iciyordum ben ya kafam bi aybsonra dank etti kagidini okudum oyle yaziyo. Ya cok korktum suan
Amin canım benimAyy canim benim insallah risklerimiz gider bi an once insan endiseli oluyor haliylr rabbim evlatlarimizi bize bagislasin..
Neymiş ki duymamistim hiç,bı araştırmak lazım :)Doğduğunda ağzına bişey damlatıyorlarmış neydi unuttum gaz sancisi olmuyormus böyle şeylere inanıyor musunuz kızlar??
Evet,özellikle çok ayakta kaldığımda oluyor,dinlenince geçiyor :)Kizlar vajina girisinde sızlama hissettiginiz oluyor mu bazen? Daha once 8.haftamda falan olmustu, bu aksam da oldu..
Maden suyuydu hem sarılık olma riskini azaltıyormuş hem de gaz sorunu olmuyormuş.Neymiş ki duymamistim hiç,bı araştırmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?