2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Asla kıyamam minicik yavrum benim. Bugün çok güzel oynuyordu çok büyümüş her gittiğim de duygulanıyorum.
Ara kontrolde ücret almam gel dedi diye hevesleniyodum bende. Haftasonuna randevu alcaktım konferansa gidiyormuş hafta içi de izin alamam. Daha aile hekimine bile gitmedim. Kan sulandırıcı bitiyor raporlu yazdırmak icin gitcem mecbur haftaiçi bebeğimi görmek 3 hafta sonrasına kalıyor gibi

Aman canım, annelik içgüdüleriyle hissetmissin demek ki. İyi ki gitmişsin doktora. Önlem alınır hiç olmazsa. Sağlıkla alalım kucağımiza yavrularimizi..

Hiç deme bugün o gazdan ne çektim,hayatımda ilk defa gaz sancısını bu şekilde yaşıyorum. Berbat bişey..

Gözün aydın cinsiyet netlesmis,haberler güzel :) Ben Ozan Yiğit koyacağım :) Göktuğ da güzel..

Kizlar doktorunuz size hangi d vitamini verdi? Bana coledan d 3 verdi yaklaşık bi aydir gunde 3 damla kullaniyorum ama icerigini okudum simdi. Hamileler gerek duymadikca kullanmamali yaziyo. Kafam karıştı
Daha yeni devit3 verdi günde 15 damla. Tahlil sonucunda dvit düşük çıkmıştı baya. Ama doktorun ne verdiyse güvenebilirsin canım,yılların doktorları kaç hastaları var. Kaç kere bu ilaçları verdiler Allah bilir. O yüzden telaş etme :)

Kızlar kullandığınız magmezyum bundan mı, kullananlar da afedersiniz ishal yaptı mı
Bugün yazdılar bana da magnorm yani bundan. Daha kullanmadım hiç..

Blackbluee1 gözün aydın canım nihayet atlatmissin darısı bizlere :)

Ahhh kızlar bugün neler çektim. Okula gittim sabah 8de. Sabah8de karın ve bel ağrısı başladı ama iki büklüm oldum.. hayatımda ilk defa böyle bir ağrı yasadim. Hemen müdürden izin aldım hastaneye gittim. Nasıl ağlıyorum ama düşük yapıyorum sandım. Girdim ultrasona bebişim kıpır kıpır keyfi yerinde :) herşey iyi çıktı,suyu,rahim ağzı. İdrar tahlili temiz çıktı.. sancı için bağladılar sancı çıkmadı.. sanırım gaz sancisiydi akşam 5e kadar kivrandim resmen.Magnezyum yazdı ama kullanmadım henüz..
Yani bu kasılmalar ağrılar daha baya baya cekecez, ama bebeklerimizin iyi olduğunu duyduktan sonra tüm ağrılara katlaniyoruz.. yeter ki onlar iyi olsun. Hepimiz sağ salim alalım kucağımiza inşallah.
Perşembe ayrıntılı ultrasona girecem ben de bakalım.. Bu arada yeni gelen,cinsiyet öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun :)

Gecmiş olsun canım ben dün aynı şekilde yemekten kalkmamla geri sandalyeye eğilip bükülmem bir oldu gaz sancısı ama öyle böyle değil kayınvalidem korktu noldu diye dedim panik yok gazım var çok berbat bişey ya bebekleri anlamak lazım doğdukları zaman inş çok fazla gaz problemi çekmezler

Aynen benim de aklıma bebekler geldi direk. Neler çekiyorlar demek ki küçücük bedenleriyle.. Aminnn inşallah çok fazla yaşamazlar gaz problemini :)

Vallahi dogru dedin yillarin doktoeunun yillarin hastalari olmustur onlar da kullanmistir :)

Doğduğunda ağzına bişey damlatıyorlarmış neydi unuttum gaz sancisi olmuyormus böyle şeylere inanıyor musunuz kızlar??
Aynen benim de aklıma bebekler geldi direk. Neler çekiyorlar demek ki küçücük bedenleriyle.. Aminnn inşallah çok fazla yaşamazlar gaz problemini :)

Bende de var malesef çok kötü Sağ ol inşallah darısı sana olsun

Inanmiyorum tam size yazacaktım ama baktım bir çoğunuz Aynı, gaz sancısı çekiyor. Doğum sancisinda bile ağlamayan ben, İlk defa ağladım az önce gaz sancısı be kabizliktan söylemesi ayıp tuvalete gittim. Kabizliktan dolayı sonra bir sancı vurdu kasıklarıma bir ağladım ki acıdan eşim bile panik oldu ilk defa böyle oldum sancıdan size soracaktım ki iletileri okudum. Insallah yaşamayız bidaha öyle sancılar

Canım seni üzmek istemiyorum ama sormadan edemiycem ilk bebegimde detaylıda goremediler demiştin kalp sorununu şimdi nasil çocuğun çok ciddi bir sorunu yoktur inşallah

Ya bi aydir iciyordum ben ya kafam bi aybsonra dank etti kagidini okudum oyle yaziyo. Ya cok korktum suan

Yok be canım ben kullaniyorum gunde on damla devit3 kullaniyorum ekmege damlatip yiyorum bozulmasin metalle diye.o prospektusler bizi cok yaniltiyor doktorun verdiyse guven ben daha once de soyledim ve orneklerini vermistim burda.bazen gebeler kullanamaz yazan bile kullanilabiliyor ilacına gore rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…