2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar benim karnım cokk büyük kütük gibi hareket edemiyorum yürürken paytaklasiyorum resmen kendim kucugum karnımı gören 6-7 aylık sanıyor. Kilo almadım gazim yok kabizligim yok az bişey yiyorum zaten. Parmak kadar bebek nasıl bu kadar sisirir anlamıyorum. Bu özel bir durum falan mı acaba yani tıbbi bir farklılık mi var acaba suyu mu çok bebek haddinden fazla mi yukarda anlamadım

Iç karnın çok dar olabilir oyuzden olabilir

rahim büyüyor suyu var vs vss derken olabiliyor canım iç karnın dar olabilir
Her şey yolundaysa hic takma

Doğduğunda ağzına bişey damlatıyorlarmış neydi unuttum gaz sancisi olmuyormus böyle şeylere inanıyor musunuz kızlar??
ben bi kaç çesidini denedim o damlaların ama hiç biri fayda etmedi, en güzeli kimyon/rezene ve her beslenme sonrası mutlaka gaz çıkarma seansı

Canım seni üzmek istemiyorum ama sormadan edemiycem ilk bebegimde detaylıda goremediler demiştin kalp sorununu şimdi nasil çocuğun çok ciddi bir sorunu yoktur inşallah
yok canım üzülmem bu konuda, oğlum iyi çok şükür kontrollerimiz bu yaz itibariyle yılda bire indi. Rabbim beterinden korusun kimseyi evladıyla ve sağlığıyla sınamasın.

iç karnın dardır canım su fazlalığında da karın büyük oluyor ama o daha çok son haftalara doğru olan birşey diye biliyorum

Kızlar saçımı kestirmek ıstiyorum uçları çok kırıldı kurudu balyajdan dolayı ama kestirmek iyi degil diyenler var sizin fikriniz nedir boyamayı zaten erteledim yada boyamam hiç
iki kez kestirdim canım inanma öyle şeylere rahat ol ama boyaya organik olana dr da izin vermedi kuaförümde boyamam dedi

Geçmiş olsun canım. Allah'a emanet olun

Kızlar saçımı kestirmek ıstiyorum uçları çok kırıldı kurudu balyajdan dolayı ama kestirmek iyi degil diyenler var sizin fikriniz nedir boyamayı zaten erteledim yada boyamam hiç
Oğlumda kestirmiştim kuaför bile şaşırdı burda kimse kestirmez diye ben öyle hurafelere inanmıyorum. Bunda da yazın küt kestirmiştim şimdi omuzlarımda doğuma kadar uzayıp kırılırsa yine kestiririm belki.

Ben lohusalik siralarinda nasil bir dellendiysem bir kestirdim ancak uzadi ama ilk gebelikte kestirmistim bunda kestirmem simdilik

Evet canım volkan bey ayrılıyor medicana ya gidiyormuş

Ikı hafta ince kestirdim, bebekle saçın bi alakası yok, eskiler bazı şeyleri sırf insan korkutmak için söylemişler herhalde :) saçlarımı kestirince mutlu oldum resmen kendime geldim :

Ben de aynı durumdaydım tam kestirip boyama kararı almisken hamile olduğumu öğrendim ve kaldı öyle, batıl olduğunu bilsem de içime sinmiyor kestirmiyorum o yüzden, kalsın doğumdan sonra kestiririm ne fark edecek ki, hem uzadı baya hoşuma da gitmiyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…