2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar naber? Bugün kendimi cok siskin hissediyorum nefes alamiyorum sanki söyle dolu dolu. Halbuki cok biseyde yemedim.
Bide canim öyle cok buzzz gibi kola cekti ki. Ama yok malesef olsa icicem bi bardak
İki üç haftadır ben de öyleyim nefes alsam derin derin karnıma sığmıyor nefes karnım gergin... Olur böyle seyler herhalde

kızlar selam nasılsınız ?
sizlere bir sorum var akıl verin bana
şimdi ben çalışıyorum dün patronlarla konuştuk çalışıp çalışmayacağımı düne kadar kv bana bakarım falan demedi çocuğuna falan neyse eltim söylemiş mydestinyy'nin yerine eleman alıyorlar falan kv demiş ki bırakmasın işini ben bakarım fakat kv şuan 8 yaşında ve 7 aylık torununa bakıyor eltimin çocuklarına bende burda kararsızım acaba yetebilecek mi bakabilecek mi diye bir yanım diyor ki otur çocuğuna bak yıllardır bekledin bir yanım da çalış çocuğuna güzel bir gelecek ver eşim düne kadar sen bak anneme bırakma diyen bak annem iyi hoş temiz güzel bakar ama eğitim olarak sıfır bekleme birşey diyordu şimdide sen bilirsin madem patronların seni gözden çıkarmıyorlar devam etmeni istiyorlar çalış diyor kafam allak bullak
Ben de çalışıyorum ve en fazla 6ay ücretsiz izin alabilirim.yani çalışmaya başladığım da kısmetse bebeğim 7-8aylik olacak.calismamayi hiç düşünmedim.Annem ya da kayınvalidem bakarsa bakacak bakamazsa bakıcı bulacağız.ozelnsektorde çalışanlar için 2yil bebegimize bakmak rüya gibi.hicnduymadim.bazi yerler 6ay ücretsiz bile vermiyor buna da şükür diyorum.eger kayinvaliden bakabiliyorsa baksın sadece 2tane daha çocuğa bakması biraz teredutte bırakıyor.zaten 3yasindan sonra kesinlikle krese vermeyi planlıyorum annem baksa bile.bakalim hayırlısı planlar böyle yine de Allah bilir.:anne:

Gunaydin kizceleer:21:
Ben saglik ocagindayim kan verdim asimin geçmesine iki gun kala asi olcam birazdan:) once bi kahvalti yapalim dedk sonra asimi olcam.ogleden sonrada detayli ultrasonum var kismetse insaallah guzel haberlerle gelirim
Güzel haberlerle dön canım inşallah :)

Ben saglik ocagindayim kan verdim asimin geçmesine iki gun kala asi olcam birazdan:) once bi kahvalti yapalim dedk sonra asimi olcam.ogleden sonrada detayli ultrasonum var kismetse insaallah guzel haberlerle gelirim
Günaydın canım inşallah detaylın cok güzel gecer. Kan ne için vermiştin?

kızlar günaydın şeker yüklemesi yaptırmayıp da kendi şekerini cihaz ile ölçecekler var mı aranızda? Ne kadar süre ile şeker ölçümü yapılıyor acaba? yükleme yaptırmış olsak tek seferde işlem bitiyor ama evde cihazla kendimizin bir süre şekerimize bakmamız gerekiyormuş o parmaktan kan alma olayından tırsıyorum resmen :(

Canlar , ayrıntılı utrasonna giren arkadaslarim bir anlatsaniz bize , hangi doktor yapti , ne kadar sürdü , nelere bakti ne gördü , anlattı mi ayrıntılı , neler önemli birsey dedi mi , birsey yaptiniz mi , önemli önemsiz ne varsa neler oldu bir anlatıp bizleride bilgilendirirseniz canlar :KK54:

20 dak kadar sürüyor dr tek tek bütün organlarına bakıyor ölçüm yapıyor normal mi standartlarda mı ters bir durum var mı bunları kontrol ediyor canım ilk hamilelikte böyle olmuştu haftaya 26 sında var benim de bakalım inş. güzel haberlerle döneriz hepimiz

Ben kıyamıyorum bazen cips yiyorum ama gerçekten üzülüyorum sonra diyorum meyve yoğurt yemek varken cips niye yiyorum diye :KK43: ve bu dönem kalsiyum almak için en önemli dönem. Bundan sonra çok sık süt içmeliyiz. Nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç..

ben ilk zamanlar böyle kaçamaklar yapıyordum cips özellikle şimdi canım istemiyor Allahtan :) dediğin gibi her gün süt-yoğurt ne olursa yemek lazım yoksa bizden gidecek özellikle doğum sonrası diş çürümeleri sorunu ile karşılaşabiliriz.

Hadi inşallah güzel haberlerle dönersin inşallah canım benim :)

Günaydın canım inşallah detaylın cok güzel gecer. Kan ne için vermiştin?

Rutin kan degerleri vs bide idrar tahlili yaptirdim tamamdir

hamile çorabını nerden aldın? geçen pentiden baktım yokmuş başka nerde vardır bilemedim

Ben pentiden aldim ama hic hamile corabi gibi degil gobek kisminda oyle bi yer ya da genislik yok denecek kadar.sadece uzun gobege kadar cikiyor ama smdiden sıkıştırıyor beni cok esnek degil

herkese günaydın kızlar
A Arya92 Mufiil Mufiil maknemakin maknemakin beniim beniim @Amazing_GNC kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim.
kararımı kesin aldım kendim bakıcam en az 2-3 yaşa kadar şimdilik fikrim bu çünkü kv büyük torundan bezmiş durumda kadın hep diyor bebek beni yormuyor büyüğü yoruyor diye eltim bebeği anneme göndeririz diyor haftadan haftaya alırım diyor bende buna razı değilim benki daha doğmamış çocuğumu bırakamazken ona git annene bırak diyemem öyle değil mi ? maddi anlam da ne olur bilemicem evet biraz sıkışırız ama çocuğum için değer onu yıllarca gözyaşları ile bekledim şimdi kv ellerine bırakamam

şöyle bir öneri yapsam bir topik açsak daha 5 6 ay var doğuma kadar alacağımız şeyler için uygun olan indirim kampanya yapan markaları, online alışveriş sitelerini paylaşsak???
burda da yazsak olur ama burda sohbet çok hızlı döndüğünden takibi zorlaşıyor.

kızlar dün yatış pozisyonunu araştırdım. özellikle sola yatmak gerekmiyormuş. anneye zarar vermeyen bebeğe de vermezmiş. 24 haftadan sonra bebekte gelişme biraz geri ise en az 2 saat sola yatmak faydalı olurmuş. ben dün sol tarafım ağrıyınca sağa yattım içim daha rahattı. dinlenmişim. önceden korkarak uyanıyordum acaba hangi tarafa yattım diye çok yormayalım bence kendimizi .

3 lü tarama yaptırdım kızlar internetten sonuca baktım risk oranı belli değil afp 45,1..E3 1,19..hcg 4487 sizin değerler nasıl akşam sonucu almaya gidecem

Back
X