2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben detaylidan ciktimm kizimiz iyi cok sukur yuzunu eliyle kapatiyordu genelde ama gorduk yinede.sorun yok dedi dr muz kadin dogumcu prof 200lira verdik on dk kadar sürdü kisa geldi bana ama adam her seyi olctu yorumunu da yazdı bitirdi.toplamda 15dk surmustur.cd verdiler goruntulerin eve gidince izlicem hemen:anne:cok sukur bundan da gectik Allah saglikla kavustursun

Çok şükür canım gözün aydın

diş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor :KK43:
Benimde kanıyor canim hatta dis etlerim sisip acıyor. Ben süt icemem normalde de icmezdim. Eşim de ona bağlıyor sen süt icme yakinda dişlerin dökülecek diyor:KK17: şimdi iyi sis degil ama baya bi zorlanmistım diş etlerim sisti 2-3 gün . Hatta kadin dogumcuna soracaktım hamilelikte diş doktoruna gidilip tedavi olunuyor mu diye . Şükür gecti

Canım bende multivitamin kullanıyorum doktor bitince devam etmemi söylemişti ama aile hekimliği decavit vermişti, decaviti kullanırsan ek bişey kullanacak mısın ?
Ikisi de aynı die biliyorum . Şimdi gidip eleviti iade etcem adama decaviti istiycem .
Canım alkol var mı bilmiyorum ama önceki gebeliğimde içerisinde domuz jelatini kullandıklarını kabul etti şirket ister kullan ister kullanma başkasına geçelim demişti

Yok şimdi gidip adama vercem decavit istiycem içmedim hiç

Doktorun günahını aldım ya kız.. Bak bu seferde eczacı hata yapmış.. Okuduğun iyi olmuş, değiştir valla..

Canım ben şimdi; multivitamin, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum her gün.. Haftada iki günde omega 3 kullanıyorum.. Onu kullandığım gün multivitamini içmiyorum..
Doktorum bana decavit yazdı, ilacın bitince başla dedi.. Bir sonraki randevu da yine multivitaminden bir paket daha al dedi.. Decavit'e başlayamadım henüz..
Doktorlar multivitamin ile birlikte; kasılmalar için magnezyum, kan için demir takviyesi veriyorlar galiba.. Hatta D vitamini damlası da kullanan arkadaşlar var.. Tabi doktoru hiçbir ilaç yazmayan arkadaşlar da var.. Doktorumuza güveneceğiz artık. Ama doktoruna hatırlat bir istersen.

Aynen, bende kendi başıma gelince isimleri anlamlı bulmaya başladım.. Yazdığın isimlerin hepsi çok güzel canım ama en çok Agah ismini sevdim, çok güzel geliyor..
Evet gidicem şimdi değiştirmeye

Kızlar ben eczaciyla konuştum decavit te de alkol war dedi naturmax omegamax die balık yağı takviyeli vitamin verdi çocuk için çok faydalı dedi onu aldm

Kızlar ben eczaciyla konuştum decavit te de alkol war dedi naturmax omegamax die balık yağı takviyeli vitamin verdi çocuk için çok faydalı dedi onu aldm
Ne alakası var ya üff şu eczacılara da gıcık oluyorum sırf para için, ellerindekileri satabilmek için verilen ilaca kırk yalan uyduruyorlar deliriyorum! Decavit bi kere sağlık Bakanlığının aile hekimliklerine ücretsiz olarak dağıttığı bir multivitamin desteği ve içinde ne alkol var ne diger ilaclardaki gibj jelatin vs. Bu hükümetin kalkıp alkol içerikli bir ilaç verebileceğini düşünebiliyor musunuz Allah aşkına?
Kusura bakma canım tepki sana değil eczacilara ve attiklari iftiralara yanlış anlama. Bir de ne kadar verdin o ilaca merak ettim?

Ne alakası var ya üff şu eczacılara da gıcık oluyorum sırf para için, ellerindekileri satabilmek için verilen ilaca kırk yalan uyduruyorlar deliriyorum! Decavit bi kere sağlık Bakanlığının aile hekimliklerine ücretsiz olarak dağıttığı bir multivitamin desteği ve içinde ne alkol var ne diger ilaclardaki gibj jelatin vs. Bu hükümetin kalkıp alkol içerikli bir ilaç verebileceğini düşünebiliyor musunuz Allah aşkına?
Kusura bakma canım tepki sana değil eczacilara ve attiklari iftiralara yanlış anlama. Bir de ne kadar verdin o ilaca merak ettim?
bende ilk 2 kutu decavit kullandim.dr verdi sonra saglik ocagindaki dr ne kullaniyosun dedi elavit verdi dr um 3 kutuyu dedim.bisey olmaz icerikleri ayni firmalar farkli dedi.eger bisey olsa soylerdi.ben bi zarari oldugunu dusunmuyorum.bence bu kadar irdelemeyin.drunuza da guvenin

doktora soracağım olmadı dişçiye bi giderim :KK43:
Çok normal canım hamilelikte hormonların etkisiyle dişetleri çok hassas olur damarlanma artip kanama yapar hatta nedensiz dişeti apsesi bile olabilirmiş. Yumuşak ve düzenli fırçalama gerekiyormuş. Benim de sabah akşam kan oluyor lavabo

Canm elevittw absolü alkol die bi alkol war yazıyor prospektüste. Decavit te de war . Şimdi ben o ilaca 44.5 tu eleviti verince 37.5a aldm. Umarım bişey olma bebeğime kullanabilirsin hamilelikte dedi bilmiyorum . Doktora gideceksen yakın bi zamanda bu naturmax otrimax i benim için sorar mısın

Ben detaylidan ciktimm kizimiz iyi cok sukur yuzunu eliyle kapatiyordu genelde ama gorduk yinede.sorun yok dedi dr muz kadin dogumcu prof 200lira verdik on dk kadar sürdü kisa geldi bana ama adam her seyi olctu yorumunu da yazdı bitirdi.toplamda 15dk surmustur.cd verdiler goruntulerin eve gidince izlicem hemen:anne:cok sukur bundan da gectik Allah saglikla kavustursun
Gözün aydın canım,şükür bunu da atlatmissin. Benim de yarın ayrıntılı ultrason,çok heyecanlıyım:KK17::KK200:

arkadaşlar selamlar her birinize :KK200:

gelemedim 3-4 gündür ... bu ara sık gelemem sanırım .

tabii ki de uğrayıp haber vereceğim bizden :emir_bebek: sizleri okuyacağım :KK36:

İlk sayfada tablomuz var biliyorsunuz , güncellenmesi gerekiyor sayfa sahibi tarafından ...

Bu işle ilgilenemeyeceğim ... Dileyen bir arkadaşıma sayfa sahipliğini devretmek istiyorum :KK19::KK19::KK19:

Biz iyiyiz , kızım ve ben :) biraz keyif yapacağım :) site ..sitedeki editörlük görevi .. diyet takımları ..buradaki tüm geçmişi okumak (güncelleme için ) vs ... sadece bunlardan sıyrılayım :KK68::KK68:

sayfa sahipliği için beni etiketlerseniz sevinirim :KK66: bu işler azalınca , keyfi olarak sohbete daha çok gelirim kim bilir :KK19:

geçmişte cinsiyet , isim güncelleme ... tabloya eklenme mesajları oldu ise okuyamadım geçmişi cumadan bu yana ... affola ...

yeni sayfa sahibi olacak arkadaşa yeniden yazarsınız sevinirim :KK68:

Bende dün sağlık ocağına gittim. Oğlumda 16 haftalıkken arayıp çağırmıştınız bunda hala aramadınız bi sorun mu var diye geldim dedim :KK70: hemşire baktı takibiniz bugün başlamış dedi gelmeseydiniz muhtemelen bugün arayacaktık dedi :) tansiyonuma baktı bişey demedi, bebeğimin kalp atışlarını dinledik bende ilk kez duydum maşallah çok iyi dedi, kiloma baktı hala 46:110: beğenmedi kilo almaya çalış sağlıklı beslen filan dedi, zaten yeterince yiyorum sağlıklı beslenmeye de dikkat ediyorum dedim:110: yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum:KK12: tetanozla ilgili doktorunla konuş dedi konuştuğumu ve gerek görmediklerini söyledim o yüzden yapmadı. Şubat sonu tekrar çağırdı emzirme eğitimi verecekmiş.

Dün çocuk hstanesinden de fetal eko için gün aldım taaaaa 24. Haftaya gün verdi:63: neyse ki ondan önce detaylıya giricem orda da bakılcak kalbine :KK200:

Bugün yine yoğun gaz sancısı çekiyorum gına geldi artık :kızgın:

ben de snein gibi hemşireyi aradım nedne beni aramıyorsunuz diye :) e ben size demişim zaten 20. haftada gelin diye gelmeseydiniz arardım dedi hee peki diyip kıvırdım :)

Decavit ve Elevit birbirinin muadili olan ilaçlar.ben ilaç sektöründe çalışıyorum.tablet olan birçok ilacın üretiminin son basamağında etanol kullanılıyor ve tamamina yakın bir miktarda ucuruluyor .yani ilaç bize ulaştığında sağlık Bakanlığı'nın belirlediği sınırlarda ve ppm düzeyinde alkol bulunuyor.(tamamına yakınını alkolden arındırılmış oluyor).alkole takilmanizi gerektirecek bir durum yok her iki ilacı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.elevitte sığır jelatini var mı yok mu bilemem ama decavitte kesinlikle yok.ilac sektöründe bir çok ilaçta alkol bulunuyor zaten ama dediğim gibi en son aşamada ppm düzeyinde.eger buna bakarak ilaç tercihi yaparsaniz birçok ilacı icemezsiniz.

Back
X