2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kizlar bugun 20 haftalik oldum usg de doktorum bebegimin midesini goremedi ayrintili istedi amnion sivisi normal ama genede baktiralim dedi cok tedirginim sali gunu gidicem nasil gececek zaman bilmiyorum

Canm bebek midesi bos olunca gözükmüyor daha önceden de duydum 1 saat sonra baksa görürdü

Cok teşekkürler cnm ❣ Blackbluee1 oğlumuzun isminde karar kıldık nihayet listeye eklermisin Mirza Oğuz olucak Allah nasip ederse inşAllah❣

Canım senin kullanıcı adın değişmiş galiba bakıyorum bakıyorum diyorum ki neden yok listede sonradan farkettim. Güncelledim

Kontroller arasına 15 gün koyan birileri çıkıp beni vicdan azabından kurtarabilirmii çok merak ediyorum. 2 doktordan takip ediyorum o yüzden. Bugün 4 te randevumuz var. Yarın 17 haftalık olacağız. Güzel kızım büyüyüp kendini belli etse birşeyler hissetsemde rahat bıraksam çocuğumu bu arada inci sare nasıl sizce

Canm bebek midesi bos olunca gözükmüyor daha önceden de duydum 1 saat sonra baksa görürdü
Artik doktorumada suphe duymaya basladim kendi bi perinatologa yonlendirdi benim bulduklarima gitmemi istemedi halbuki ben prof bulmustum kendi anlasmali oldugu yere yonlendirince bilerekmi korkuttu diye dusunmuyoda degilim

Artik doktorumada suphe duymaya basladim kendi bi perinatologa yonlendirdi benim bulduklarima gitmemi istemedi halbuki ben prof bulmustum kendi anlasmali oldugu yere yonlendirince bilerekmi korkuttu diye dusunmuyoda degilim

Bencede şüphelenmelisin sonuçta kendileri para kazanmak için neler yapıyorlar bi profa git istersen dediğim gibi böyle bişey duydum ve boşaltımdan dolayı gözükmemiş sonra bida bakmışlar herşey yerli yerinde hem o kızda idrar torbası da gözükmemiş mide de. Icini ferah tut dua et canm bişey olmaz insaAllah

Kızlar ben salı günü gitmiştim doktora bidakine ne zaman gelcem dedim 1 ay sonra dedi ben o zamana 22 haftalık oluyorum 1 ay uzun bi süre değil mi

Umarim oyledir canim

Ne oldu arkadaşın konusabildin mi?

Canım anne bir haftaya ayaklanır her işini kendi yapacak güce kavuşur sütü yoksa ben dut kaynatıp içmiştim komposto şeklinde çok süt yapiyo bebek narkoz dan uyanamiyodur cnm oda bir iki güne kendine gelir göbeği düşene kadar banyo yaptirmasanizda olur ilk banyosunu göbeği düşünce yaptırın o zaman çok soğuksa hasta olmasın kuzucuk ama anne banyo yapabilir sezeryan yerine dokunmamak kaydıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…